• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek neden el kaldirir?

ben, beni vakti zamaninda cok seven bu adamin yaptiklarina o kadar inanamiyorum ki, o kadar soktayim ki. nasil olur nasil? gozunden sakinirdi beni, herkes hayrandi bize. bir insan nasil olur da kiyar sevdigine?

valla ilkini sineye çekip devam ettikten sonra adam zaten kendini kontrol etme gereği duymamıştır ki.
aynı aldatma gibi, kadın gitmiyorsa çekinecek nesi kalıyor?
sevmeyi bildiğini sanmıyorum eşinin. harç bitmiş yapı paydos olmuş.

Canim hala seviodur zaten ama hayvanca. Önemli olan insanca sevebilmek. O hastalikli beyniyle sevdiğini sanio sevmeden yana bi sikinti diil bu. Herkea hayatinda en az bir kere o raddeye gelmistir. Ben tahrik varsa siddeti haksiz bulmuyorum. Ama uyuyan insani uyandirip vurmak tamamen hastalikli bi zihin.

Canim hala seviodur zaten ama hayvanca. Önemli olan insanca sevebilmek. O hastalikli beyniyle sevdiğini sanio sevmeden yana bi sikinti diil bu. Herkea hayatinda en az bir kere o raddeye gelmistir. Ben tahrik varsa siddeti haksiz bulmuyorum. Ama uyuyan insani uyandirip vurmak tamamen hastalikli bi zihin.
tahrik varsa siddeti haksiz bulmuyorum derken nasil bir tahrikten bahsediyorsunuz?

Artık bazı konu sahiplerinin affedecek olduğunu 3 tane yorumundan anlıyorum
Kaç kere şiddet uygulamış size
Hala niye öyle yaptı niye böyle yaptı
Adiliginden pisliginden yapti
Daha bunda sorgulanacak ne var

Ayrıca bunu unutmayin
Siz ilk şiddet uygulandığında sessiz kaldığınız ertesi gün özür bile dilemedigi halde normal hayatınıza devam ettiğiniz icinde yaptı
Geri döndüğünuzde daha fazla olarak dayaga devam edecek

psikopatlik?? ciddi misiniz? herkes tarafindan cok sevilen sayilan birinin bu yaptiklarina inanamiyorum. asiri ofke nobeti gecirince boyle yapiyordu, bu psikopatlik degil de asiri ofkenin sonucu olabilir mi?
Onlarca kişiyi öldürmüş seri katillerin çoğu aileleri ve çevresi tarafından cok iyi bilinen sessiz efendi denilen insanlardan çıkıyor
Bir insanın psikopat olup olmadığının alnında mi yazdığını düşünüyorsunuz

Aklında neleri kuruyorsa psikopat herif!.

Ama kabahatın büyüğü sende ilk tokatta yürüyüp gidecektin. Kendini şamar oğlanına çevirmişsin.

Artık bazı konu sahiplerinin affedecek olduğunu 3 tane yorumundan anlıyorum
Kaç kere şiddet uygulamış size
Hala niye öyle yaptı niye böyle yaptı
Adiliginden pisliginden yapti
Daha bunda sorgulanacak ne var

Ayrıca bunu unutmayin
Siz ilk şiddet uygulandığında sessiz kaldığınız ertesi gün özür bile dilemedigi halde normal hayatınıza devam ettiğiniz icinde yaptı
Geri döndüğünuzde daha fazla olarak dayaga devam edecek
geri donus soz konusu bile degil, kararim net.
sadece anlamadigim, gercekten herkes tarafindan sevilen sayilan, sessiz sakin biri olarak nasil olur da boyle davranir? sanki icine canavar kacmis birine donusuyor, aklim bu baskalasan karakteri bir turlu anlamiyor.

Bazı psikopatlar var başkalarına büyü yapıyorlar. Morgda çalışan birinin cesetlerin içine büyü kağıtları yerleştirdiğini duydum. Sizin eşinizin birden değişmesi aklıma hemen nazar ya da büyü geldi. Ablamın arkadaşının babası okunmuş su içince birden bire sakinleştiğini söyledi.

geri donus soz konusu bile degil, kararim net.
sadece anlamadigim, gercekten herkes tarafindan sevilen sayilan, sessiz sakin biri olarak nasil olur da boyle davranir? sanki icine canavar kacmis birine donusuyor, aklim bu baskalasan karakteri bir turlu anlamiyor.
Her mesaja aynı cevabı veriyorsun
Herkes tarafından sevilen sayılan sessiz sakin biri nasıl böyle davranır

Kaç kişi anlattı sebebini hala aynı şeyi soruyor

Konu sahibi kafa buluyor hanımlar boşuna dil döküyoruz

kafa bulmuyorum. sadece soktayim. beynim aklim bilincim durumu israrla kabul edemiyor

cok severek evlendiginiz kisinin 180 derece degistigini gormek ve bununla beraber yasamanin verdigi aciyi, istirabi tarif etmem mumkun degil.

cok severek evlendiginiz kisinin 180 derece degistigini gormek ve bununla beraber yasamanin verdigi aciyi, istirabi tarif etmem mumkun degil.
biz de öfkeleniyoruz ama kimseye vurmuyoruz. adam psikopat iste otesi yok tedavi olması lazım, gerçi kendini bildiği için kabul etmez bence.
Salla gitsin hergun korku ile yaşanır mı?
Adam senin devrelerle baya oynamış destek al psikoljik anlamda.
Hiçbir insan şiddeti haketmez.

Dışarıdakilere iyi olması iyi eş olacağı anlamına gelmez. Bazı erkekler çok iyi dost olur birilerinin her yardımına koşar çok iyi evlat olur annesine kıyamaz. Belki çok iyi baba da olur. Ama eşinin burnundan getirir. Çevreye bakma sen de onun gerçek yüzünü sevginden dolayı görememişsin onun böyle biri olduğunu kabullen. Kısa sürede kurtulursun umarım.

Ben esinizin sizi sevdigine inanmiyorum. cunku sinirle size el kaldirmis bile olsa siniri gecince kendini paralar uzulur yuzune yansir ama esiniz hic pisman gorunmuyor.
gecenlerde basima geldi esimle tartistim ve hamilelik hormonlarindan midir bilinmez canima kiyicam dememle esim bana tokat vurdu.
sonrasinda kendini dovmeye aglamaya basladi nasil vurdum sana diye
eger gozlerinde o pismanligi gormesem terkederdim.
cunku bir erkegin kadina vurma olayi cok cok kotu bir darbeyle bile canimizdan olabiliriz.
bu hayatta senin canindan daha kiymetli bisi yok.

Back
X