Nişan Erkek nişan bohçası ne kadara hazırladınız ??

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
kızlar erkek nişan bohçalarınızın ne kadara mal olduğunu yazabirmisiniz..

Bizim hazırladığımız bohça 1100-1200 civarı tuttu canım :34: artı bir de alyansını biz aldık 500 tl, bir de tabi nişan masrafları kız tarafına ait olur; pastası, kuaförü,yemesi içmesi, salonda olacaksa salon ücreti ıvırı zıvırı her şeyi; ben evde yaptım ama her şey bol bol ve keyifli oldu artı 1000 tl civarında ailem de bana bir bilezik taktı, evden sonra da gece eğlencesine çıktık derken hepsi dahil ortalama bi' 3000 tl daha gitti yani, fikir olsun diye yazdım aklıma gelenleri canım:34:

biz nişan bohçası yapmadık daha doğrusu bana yapıldı ama damada biz hiçbişey yapmadık :27:

ama çok abartıya kaçmadan yapılırsa 600 ü geçmez

Bizim hazırladığımız bohça 1100-1200 civarı tuttu canım :34: artı bir de alyansını biz aldık 500 tl, bir de tabi nişan masrafları kız tarafına ait olur; pastası, kuaförü,yemesi içmesi, salonda olacaksa salon ücreti ıvırı zıvırı her şeyi; ben evde yaptım ama her şey bol bol ve keyifli oldu artı 1000 tl civarında ailem de bana bir bilezik taktı, evden sonra da gece eğlencesine çıktık derken hepsi dahil ortalama bi' 3000 tl daha gitti yani, fikir olsun diye yazdım aklıma gelenleri canım:34:[/QU

bncede bi 3000 tutar ona göre hazırlık yapmam gerekiyor :)

abartı değilde yınede bikaç milyar tutar cnm keske 600 tutsa :)

erkek bohçası 1000 tl yi geçebilir bile canım benim alıcagın markaya bağlı bavul alınması gerek bizde erkeğe bavul alınır ve bavulun içine konulur eşyaları laptopu varsa kap bile alınır herşey düşünülür senin fikrinde neler var canım benim..

bncede bi 3000 tutar ona göre hazırlık yapmam gerekiyor :)

Tüm masraflar 3000 rahat buluyor canım artı bir de bohçayı yüzüğü eklersen 4000-5000, nişan deyip geçme evde yapmama rağmen gider bu, tabi gece eğlencesi oldu ve erkek tarafına para ödetmedik o da var, abim ödedi misafirlerin hesabını tabi alkol falan da girdi işin içine, salon tutsan mesela aşağı yukarı gene aynı olur zaten ben bilerelk tutmadım, gençlerle inan süper eğlenceli oldu ayrıca evde de teyzelerle falan baya oynadık gene gece çıkmadan...

Bu arada bizim bohçada bavular yoktu şimdiden saçma buldm ben aldırmadım ikimize de..evlenince alırız kendimz dedm..ama diğer aldıklarımız hep markaydı ondan o fiyata çıktık yanii

Son düzenleme:

Tüm masraflar 3000 rahat buluyor canım artı bir de bohçayı yüzüğü eklersen 4000-5000, nişan deyip geçme evde yapmama rağmen gider bu, tabi gece eğlencesi oldu ve erkek tarafına para ödetmedik o da var, abim ödedi misafirlerin hesabını tabi alkol falan da girdi işin içine, salon tutsan mesela aşağı yukarı gene aynı olur zaten ben bilerelk tutmadım, gençlerle inan süper eğlenceli oldu ayrıca evde de teyzelerle falan baya oynadık gene gece çıkmadan...

Bu arada bizim bohçada bavular yoktu şimdiden saçma buldm ben aldırmadım ikimize de..evlenince alırız kendimz dedm..ama diğer aldıklarımız hep markaydı ondan o fiyata çıktık yanii

hayırlı olsun diyelim o vakit:) darısı bızlere su nısanıda bı atlatsaydık :)

Bizde henüz araştırma asamasindayiz birde nisanlimin işleri bu aralar yogun bir ay sonra alisverise cikacagiz ama sordugumuz kadariyla 300 tl ye de 1000 tl ye de bohca hazirlaniyormus asagi yukari 500 tl civari tutacak. Havlu seccade bohca lif takke ve tespihi evden koyacagiz bunun disinda o 500 tlnin icinde gomlek kravat kemer cuzdan terlik pijama ic camasiri corap ve tras takimi olacak.

Son düzenleme:
Back
X