• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz kesme/Aile tanışması/Uzak şehirler

yok tedirgin olma bi bak bakalım inşallah anlaşırlar aile yapısı birbirine benziyor mu ? Ailelerde evleniyor sonuçta
evet evet aileler benziyor o annesine babasına vs bahsetti hep benden adımı resmimi göstermiş bende aynı şekilde herkes beğendi geliniyle damatını :KK68:

siz evleneceksınız yani oldu bittiye getirince kanki olmazlar :)

Buda size öngörü olsun en azından karşı tarafın ve eş adayının bu durumlarda nasıl tepkiler verdiğini gözlemlersiniz. Ama ne olursa olsun vazgeçmem diyorsanız karşı taraf bi otelden yer ayırtsın bugün isteme yarın söz öbür gün nişan şeklinde halledin .

Konya da yaşıyoruz antalya İzmir İstanbul kahve içmeye kahvaltı yapmaya arkadaşlarımıza gittik döndük .
Evlilik yolunda gelıp gitmeleri çok görmeyin uzak değil mesafeniz .
ne olursa olsun vazgeçmek istemiyorum evet, ama dediğiniz gibi yapmak daha doğru görünüyor gözlem açısından vs vs haklısınız

ne olursa olsun vazgeçmek istemiyorum evet, ama dediğiniz gibi yapmak daha doğru görünüyor gözlem açısından vs vs haklısınız
Valla kimseye acımayın üç gün sonra bize acıdı demezler sen de gelmeye heveslimişsin zaten bir seferde aldık geldik derler. Azcık eziyet ceksınler

Valla kimseye acımayın üç gün sonra bize acıdı demezler sen de gelmeye heveslimişsin zaten bir seferde aldık geldik derler. Azcık eziyet ceksınler
valla o kadar doğru dediniz ki kıymete bineyim azcık dimi hadi sevgilim neyse ama ailesi ne der ilerde belki sevgilimde zaman geçince öyle der doğru. her şey yerine zamanına göre olmalı gerçekten

valla o kadar doğru dediniz ki kıymete bineyim azcık dimi hadi sevgilim neyse ama ailesi ne der ilerde belki sevgilimde zaman geçince öyle der doğru. her şey yerine zamanına göre olmalı gerçekten

Şahsen ben böyle bir şeyi kıymete bineyim düşüncesiyle değil de azıcık biraz zorlansınlar bakalım eş adayıma ne kadar yükleniyorlar eş adayım nasıl tepkiler veriyor ailesi onu nasıl etkiliyor o bana nasıl yansıtıyor bunları gözlemlemek için zorlaştırırdım biraz

Bizim aynı sizin gibi askerden gelince tanışmaya gelmişlerdi. 2 ay sonra da nişan için geldiler. Aileler tanışıp hiç görüşmeden nişan biraz zor olabilir herkes birbirini tanıdıktan sonra nişanda daha samimi bir ortam olur nacizane tavsiyem🩷

aileler anlaşır inşallah diye düşünüyorum çok benzer yapıda ailelerimiz var. tanışma / isteme+söz / nişan yapabiliriz diye düşünüyorum ne dersiniz?
Bizde 3 sefer olur genelde aileler tanışmıyorsa eş dost arkadaş değillerse uzak yakın fark etmiyor önce onlar gelir tanışmaya daha sonra siz gidersiniz onlara en sonda isteme olur eger ayrı nişan olmayacaksa yüzükler takılır.

Aynı gün tanışma isteme filan bana göre değil yangından mal kaçırıyor gibi hem aileniz için daha iyi olur zamana yayarsanız belki içlerine dinmeyen birsey olacak iyice ölçüp tartıp değerlendirmeniz gerekecek fotoğrafdan begenmeleri farklı yan yana gelince ki hareketleri farklı.

Back
X