- Konu Sahibi Lazuribozo
Çok zor bir çocukluk geçirdim ayrı anne babanın çocuğuydum bu yüzden çok hassasım her konuda çok çabuk kırılabiliyorum insanlara inanmak güvenmek benim için çok zor oldu her zaman. İçime kapanık bir ergenlik geçirdim herkesle kolay iletişim kuramaz herşeyi paylaşamazdım hatta okulum bitene kadar hiç erkek arkadaşım olmadı birine bağlanmaktan korktum hep.Şu an 27 yaşındayım. Bundan 3 yıl önce biriyle tanıştım ilk başlarda pek hoşlandığım söylenemezdi ama bir süre sonra ilgisi çok hoşuma gitmeye başladı hemen hergün konuşuyorduk aradan 4-5 ay geçti ve artık ona bağlanmaya başladığımı farkettim ilk defa bir insana güveniyordum mutluydum oda benimle mutlu olduğunu söylüyordu 1 yıla yakın çıktık herşey güzel giderken son zamanlarda o gitti yerine başka biri geldi sanki tuhaf davranıyordu olmadık yere tartışma çıkarıyordu neden böyle yaptığını sorduğum da senin yüzünden diyordu halbuki hiçbirşey yapmıyordum daha sonra bazı problemleri olduğunu söyledi bende elimden geldiğince sana yardım ederim yanında olurum ama buna izin vermiyorsun dedim böyle dediğimde yine ben kötü oluyordum en son ayrılmak istediğini söyledi artık yapamıyormuş o an dünyam başıma yıkıldı suçsuz olduğum halde neden böyle olmak zorunda dedim bişey söylemedi ondan sonra aramadı bir süre aradan 3 ay geçti aramaya başladı ama ben açmıyordum telefonlarını ve en sonunda numaramı değiştim ulaşamasın diye çok kırılmıştım gururum incinmişti ama seviyordum hala sonra pişman oldum numaramı değiştirdiğime bende arayamazdım çünkü terkedilen bendim zoruma gidiyordu ortada bir neden yokken terkedilmek ..Aradan 2 yıl geçti onu çok özlüyordum arada netten falan takip ediyordum ama uzun zamandır girmiyordu acaba başına birşey mi geldi diye merak etmeye başladım bu 2 yıl sonunda biriyle tanıştım iyi biriydi ailem falanda tanıyordu ama birşey hissetmiyordum ona bunu açıkça söyledim şuan bi ilişkiye başlayamam çünkü hem seni hem kendimi kandırmış olurum dedim saygı duydu bekleyebileceğini söyledi bu 2 yıl sonunda o beni terk eden adam geri geldi nasıl olduysa buldu beni tekrar çok pişman olduğunu inanılmaz bir hata yaptığını falan söyledi hayatın kısa olduğunu hçbirşeyi ertelemek istemediğini söyledi hemen evlenelim seni kaybetmek istemiyorum dedi ben aynılarını yaşamak istemediğimi söyledim çok kırıldım aynısını yapmandan korkuyorum güvenemiyorum dedim oda eskiyi eskide bırakmamız gerektiğini geçmişe bakarak yaşanmayacağını falan söyledi hatalarımın hepsini kabul ediyorum affet beni diye defalarca özür diledi seviyordum zaten ondan gelen ilk mesajı gördüğüm an nasıl mutlu oldum Allah biliyor. İçim içime sığmadı tekrar başladık ocak ayında hemen hemen 1 bucuk ay oldu işleri yoğundu çok fazla görüşemiyorduk ama bende anlayışlı yaklaşıyordum hiç söylenmiyordum,annesiyle tanıştırdı beni beraber yemek falan yedik öncesinde yüz yüze göürşmemiştik annesiyle. Bu yaşıma kadar kimseyle beraber olmadım zaten birtek bu adamı sevdim sevmediğim bir insana dokunmak her zaman çok iğrenç gelmiştir bana yada sevmediğim bir insanın bana dokunması herkesin düşüncesi farklıdır saygım sonsuz bu benim düşüncem. Kimseyle bişey yaşamadığımı biliyordu hiçbirzaman beni zorlamadı. 10 gün önce beraberken aramızda biraz yakınlaşma oldu öncesinde hiç olmamıştı o an öyle bir laf etti ki beni çekip vursa iyiydi benim olursan üstüme kalırsın diye korkuyorum :) aynen bunu söyledi ben neye uğradığımı şaşırdım daha sonra pişman oldu tabi söylediğine beni artık sevmiyomusun istemiyomusun falan dedi cevap vermedim hakarete uğradım resmen 1 ay önce döndüğünde neler diyordu o gece söylediği şeye bakarmısınız ya bari içinden söyle dışına niye vuruyorsun belkide Allah söyletti bilmiyorum başka bi şekilde ifade et sonuçta beklemişim bunca zaman bekleyebilirim evlenmek isteyen sensin başıma kalırsın diyorsun seven insan zaten başıma kalsın diye çabalar. Ondan sonra 10 gündür arayıp sormuyor zaten 2. şansı verdiğime o kadar pişmanım ki keşke hiç cevap vermeseydim ama insan işte bir umut belki gerçekten düzelmiştir hatalarını anlamıştır diye düşünüyor ama can çıkar huy çıkmaz dedikleri doğru ben elimden geleni yaptım yine sözler verip beni yarı yolda bıraktı birdahamı asla ateş olsam cehennemine düşmem artık..Lütfen sizde 2. bir şansı gerçekten hakettiğine inandığınız birine verin 2. defa dünyanız yıkılmasın..