Erkek olmak m? kadn olmak m zor?

Tabikide kadin olmak daha zor

Erkek yüzde 30 yük tasiyorsa Kadin yüzde 70 ni omuzlaniyor....

Erkek isine gücüne gidiyor bitiyor isi, ama kadin calissa bile gelip evinde ayak ayak üstüne atip ohhhh yemek cay önüne ziyafet keyif yapamiyor .

Evin isi, Cocuklarin bakimi egitimi, Alisveris, vs. vs. yani saymakla bitmez....bunun neresi kolay?? Bazen gün oluyor yataga giriyorum ohh be tamam simdi isim bitti uyuyayim diyorum bu sefer yarin neler yapmak zorundayim onlari düsünüp uyuyamadigim geceler bile oluyor esimde yanimda horul horul yatiyor vallaha....

Ama bütün zorluklarina ragmen yinede kadin olarak dünyaya geldigme sükür ediyorum,
Nedenmi?? cünkü:

Ben Kadinim herseyimle, yoksa siz hic dolabi tika basa dolu olan bir erkegin ya hicbirseyim yok ne giyecem ben bugün dedigni duydunuzmu??

Ben Kadinim herseyimle, yoksa siz hic bir erkegin erkek arkadasinla tuvalete gittigni gördünüzmü???

Ben Kadinim herseyimle, yoksa siz hic sevdigi icin yaptigi fedakarliklara cektigi zahmetlere omuzlandigi yüklere bunada sükür allahim deyen erkek gördünüzmü

Ben Kadinim herseyimle, bir erkegin hic bir zaman hissedemeyecegi duygulari ben hissedebiliyorum yoksa siz hic cocugnu severken sevmekten aglayan bir erkek gördünüzmü

Ben Kadinim herseyimle, ve bununlan gurur duyuyorum......

kadın olmak...
başımıza atılan kocca bi sorumluluk sayesinde...
namus, çocuk, koca, ,,, bunlkarın hepsini korumak kolay mı?
sokakta nasıl yürüyeceğine kadar herşeyimiz ynlış anlaşılmaya müsait..
saymakla bitmez ya yaramı deşmeyin..
erkek..peeehh...
nesi zor erkek olmanın?

Kesinlikle kadın olmaK çok zor o çalışıyorsa bende çalışıyorum tek zorluk buysa ama benım mesaim hiç bitmiyor eve gelince tekrar mesai başlıyor Şu dünyada tekrar gelsem erkek olarak gelmeyi isterdim hayal işte

erkek olmanın zorlukları mı onlar zorluk nedir bilirmikine.nedir çalışmasımı zor olan...bende çalışıyorum +yemek+temizlik vs.vs.hem okuyan hem çalışan hemde evliliğini eşinin ailesine rağmen yürütebilen bir bayan olarak konuşuyorum eşimin benim kadar zorluk çektiğinide çekeceğinide sanmıyorum.onun tek zorluğu ailesiyle benim aramda kalması...vaybe aferin bana fena değilmişim yani...

selam canım benım.,
nasılsın arkadasım???
erkekler tabıkı oyle soyler canım onlara gore ne varkı;
calısan kadın doguran kadın buyuten kadın her seyde kadın.
calısan bayan da olsanız evdede calısıyorsunuz.emeklıde olsanız evde calısıyorsunuz ev hanımı olsanız zaten emeklılık maas yuzu gormuyorsunuz calısıyorsunuz
sureklı calısan ugrasan dıdınen bızlerız.
emeklı olup yan gelıp yatmak sadece erkege mahsus
omrunde bır sunnet bır askerlık anıları var anlata anlata bıtıremezler.
bır tane dogursalarda gorsem hallerını

Kesinlikle kadın olmak zor, hiç tartışmasız!!! Hayatlarında bir kere askere gidince zorlanıyorlar onu da ömürleri boyunca anlatıyorlar, bahriyeli olup gemide gezseler bile üstelik:dilcikar: Eeee biz ergenliğe girişimizle en başından başlıyoruz zorluğa sonra evlilik, doğum, çocuk, ev, iş derken sorumluluklarımız kabardıkça kabarıyor ve hep devam ediyor. Şans olsaydı erkek doğardık demiyor değilim bazen:1rolleyes: Mesela benim eşim sabahları traşını olur yarım saat banyodan çıkmaz Ben de neler yaparım neler; ütü, kızıma kahvaltı hazırlama(toplama), üçümüze de beslenme hazırlama, kızımın saçını örme(beğenmez sök bir daha, bir daha) Onları yolculayıp paldır küldür kıyafet seçip giyinip evden çıkma... Her sabah aynı... Bir traş olup, giyinip çıkmakla bitmiyor işte onca şey...
Sadece sabahı örnek verdim bunun tüm günü yaşam boyu olanını siz biliyorsunuz zaten:))))

bence kadın olmak daha zor.çünkü hem analık hem babalık yapan kadınlarımız war.erkeklersadece çalıştıkları için dövünürlerken kadınlar hem ewde çalışıp hemde dışarda çalışıyo.işte buda kadın zekası ve gücü.zaten çoğu erkek birden fazla iş yapamaz

klava:

BENCE KADIN OLMAK ÇÇÇOOKK DAHA ZOR.

HAYATIN, EVLİLİĞİN, ÇOCUKLARIN, EV İŞLERİNİN, HASTALIĞIN, SAĞLIĞIN, DERDİN, KEDERİN, ACININ, SIKINTINI , İHANETİN VE EZİLMENİN EN BÜYÜĞÜNÜ BU HAYATTA KADINLAR YAŞIYOR.

Peki erkekler ne yapıyor, sadece çalışıyorlar. Eve gelince yemek yiyip, işlerini görüp, hooop yatıp uyuyorlar.

HEP DİYORUM KEŞKE BENDE ERKEK OLSAYDIM...

kesinlikle kadın olmak zor...
derdi kederi cefayı çeken hep kadın oluyo...mirmirmirmir

Bekarken babasına aittir
Evlenir eşine ait olur Özgürlük hak getire
Kadın evin herşeyine bakar
3 gün gecikse acaba hamilemiyim stresi çeker
Kadın her ay regl yaşar Çocuk doğurur büyütür
Kaynana çeker susar boyun eğer sineye çeker
Kazara boşanırsa dul kadındır kolay lokmadır
Hatta Kadın bide çalışır ekonomiye katkıda bulunur
Ve daha bissürü sıkıntı çeker
Erkek hayatında bi kez askerlik yapar
Ve erkek boşanırsa deneyimli olgun erkek olur

Tabi ki kadin olmak,hele de turkiyede dunyaya geldiysen... 1-0 Yenik basliosun hayata,bu dunya erkek egemenligine inanmis,erkekleri pohpohlamis

erkeğe sorularsa erkek olmak zor der kadına sorsalar kadın olmak zor der bence özellikle çocuk doğurduktan sonra kadın olmak çok zor :128:

Son düzenleme:

kesinlikle katılıyorum ayrıyetten türkiyede kadın olmak bir sanat tam bir sanat YETENEK BİZİZ TÜRKİYE :)

Kadın olmak daha zor tabiki de...
Ağdası,temizliği,çocuk bakımı,evi çekip çevirmek,eşini idare etmek,akrabaları idare etmek,alttan almak,fedakarlık yapmak,yorgunluğun tadını istediğin zaman çıkaramamak,herşeye koşturmak,doğum yapmak,herşeyi detayına kadar düşünmek,hatırlamak ve hatırlatmak,dip temel temizlik yapmak,misafir için hazırlık yapmak bu daha büssürü şey herşey kadına bakıyor, herşeyi çoğunlukla kadın yapıyor

ERKEK İSE;ömür boyu çalışmak,sünnet olmak,askere gitmek zorunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…