Erkek Olsaydınız :)))

Ne tür bir erkek olmak isterdiniz?

• çapkın olurdum güzel kadınlarla beraberliği tercih eder çok geç evlenirdim..

OY: 47 24,6%
  • romantik olurdum kadınların ruhlarına hitap ederdim. sadakati çok önemserdim

OY: 41 21,5%
  • karizmatik olurdum.. ulaşılması güç erkek olmayı tercih ederdim

OY: 48 25,1%
  • vurdumduymaz olurdum hiçbirşey umurumda olmazdı..

OY: 9 4,7%
  • çok zeki olurdum iş dünyasında başarılı olmak için elimden geleni yapardım

OY: 27 14,1%
  • mütevazi olurdum aileme sahip çıkar onlar için çalışırdım

OY: 29 15,2%
  • hırçın olur bütün ezilenlerin hakları için mücadele ederdim

OY: 13 6,8%
  • çok kültürlü ve bilgili olur hayatı akışına bırakırdım..

OY: 27 14,1%

• Ankete Katılan
    191

irna

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2007
6.730
4
156
Amasya
Hep deriz ya ben erkek olsam şöyle şöyle yapardım diye.. Bakalım biz gerçekten erkek olsak ne tür bir erkek olmayı tercih ederdik.. :) Yorumlarınızı da esirgemeyin emi :):)

erkek olsam gezer, dolaşır, kızlarla gezer, eğlenirdim.
sonra da bir namuslu kız bulur evlenirdim. her erkeğin yaptığı şeyler. ve otobüste gıcık olduğum bir adam var onuda döverdim :)

erkek olsaydım bencil olmayan ,kibar ,çalışkan,sevdiği insanlara değer veren,kariyer sahibi,biraz maço bir erkek

Valla ben cok kötü bir erkek olurdum...gelemem öyle seylere ...bütün gün kahveden cikmazdim ...lak lak muhabet...oh...kadin kiz oho ...tam kasanovanin teki yani...kumar icki ne ararsan... allah biliyorda vermiyor bence...erkek olmak bence cok zor... birde hormonlar...iiiggghhh...yok yok iyiki ben kadin olmusum:icecream:

ben erkek olsam dönerdim kız olurdum.tatlicadiarzu. gerçi ona öyle demiyorlar ama neyse kafamçokkarıştı

Erkek olsam her gün bir yerde söndürürdüm feneri(yerseniztatlicadiarzu)

Tabiki erkek olsam;eğlenilicek kız var evlenilicek kız var..(Hesabı gibi...)
Eğlenilicek kızla elenirdim:dance::icecream:(Kaşınırsa ben napimmmmmmm:tomato:)
Evlenilicek kızada aslanlar hatta kaplanlar kibin nikahı catır catır basardım:1closedeyes: (Kim istemez dimi:utangac:)

karizmatik olardım ve ulaşılması güç irkeklerden olardım zuahahahaha çünkü kızım ve öleyim

Çapkın olurdum güzel kadınlarla beraberliği tercih eder çok geç evlenirdimjeyyar

Valla şööle bide yakışıklı bi irkek olsaydım varya..üfff tozunuzu attırırdım sizin kızlar :roflol:

önce iyi bir işte çalışırdım...

asla ter kokmazdım, kıyafetlerim temiz ve birbirine uyumlu olurdu..

kız ardaşımı,evliysem eşimi her hafta sonu ya süpriz bir yerlere götürürdüm yada dışarıda yemek yerdik..

hayatımızın monotonlaşmasına izin vermezdim..

bizim kızların çoğu çapkın olurmuş anlaşılan. :) Sonra bide erkeklere kızıyoruz aldatıyorlar diye. Adamlar haklımı ne! :)

hayatımın kadınını bulana kadar çapkın olurdum gayet jeyyar jeyyar ama onu bulunca da bırakmamak için herşeyi yapardım romantik bir prense dönüşürdüm yani süprizlerimle onu şaşırtır her bakışımda ona ne kadar aşık oldugumu ispat ederdim :asigim: hergün çiçek getirirdim ona hamileyken bile ona olan ilgim azalmazdı hatta artardı sengözlerimebaksanab keşke erkek olsaymışım canım iyi erkek olurmuş benden :roflol: her genç kızın rüyası gibi gördüm kendimi sırnaşık şey

yha ben çok kötü bir erkek olurdum eğer erkek olsam kız arkadasımın bende cekiceği olurdu valla nefes aldırmasdım hayatından bezerdii biraz maçolukta olurdu bende ne yalan sölimm o yüzden allah görmüş kızlara acımısta beni kız yaratmıs :roflol::roflol::teytey:

yha ben çok kötü bir erkek olurdum eğer erkek olsam kız arkadasımın bende cekiceği olurdu valla nefes aldırmasdım hayatından bezerdii biraz maçolukta olurdu bende ne yalan sölimm o yüzden allah görmüş kızlara acımısta beni kız yaratmıs :roflol::roflol::teytey:
şükürler olsun allahıma,

neyimişsin bee ablaaa

sen gibim irkeklerden korusun bizleri.maccom benim.

anacım fıstık gibi kızlarla gezer dölaşırdım günümü gün ederdim :sm_cool:sonrada evimin direyi olurdum :roflol::roflol::roflol:

benim ülen kadir,kimseye vermem,:1no2:

kaç senedir çekerim hasretliğini yasakkelime

varmı bende o gözz sengözlerimebaksanab

şükürler olsun allahıma,

neyimişsin bee ablaaa

sen gibim irkeklerden korusun bizleri.maccom benim.

:roflol::roflol::roflol::roflol:

zaman kötü kollayacan hatunu kollamassan hatunu kaparlar namusunu aman deyim valla

erkek sanarlarmıs beni şimdi valla diim ben erkek yhaaaaaaaaaa

Back
X