Erkek Olsaydınız :)))

Ne tür bir erkek olmak isterdiniz?

• çapkın olurdum güzel kadınlarla beraberliği tercih eder çok geç evlenirdim..

OY: 47 24,6%
  • romantik olurdum kadınların ruhlarına hitap ederdim. sadakati çok önemserdim

OY: 41 21,5%
  • karizmatik olurdum.. ulaşılması güç erkek olmayı tercih ederdim

OY: 48 25,1%
  • vurdumduymaz olurdum hiçbirşey umurumda olmazdı..

OY: 9 4,7%
  • çok zeki olurdum iş dünyasında başarılı olmak için elimden geleni yapardım

OY: 27 14,1%
  • mütevazi olurdum aileme sahip çıkar onlar için çalışırdım

OY: 29 15,2%
  • hırçın olur bütün ezilenlerin hakları için mücadele ederdim

OY: 13 6,8%
  • çok kültürlü ve bilgili olur hayatı akışına bırakırdım..

OY: 27 14,1%

• Ankete Katılan
    191
Cok zeki olur, is dunyasinda basarili olmak isterdim ayrica kendine guvenen bir erkek esinide hos tutar ilgilenir eh benden iyi erkek olurdu sanirim, ilgisiz birakmaz romantik davranirdim, tabi bayan olarak gordugumuz eksiklikler bunlar erkek olursam boyle iyi olurdua.s

ben topoş olurdum herhalde içimde hiç erkek olma isteği yoook erkek olsaydım kız gibi olurdum herhalde:roflol:

erkek olsaydım tabııkı allah korusun demek gerekıyo basta vurdumduymaz olurdum kızları pesımde kostururdum sonrada namuslu bı kızla evlenırdım ama allahtan ole bısı yokkkkk allahım sana sukurler olsun benı bayan yarattıgın ıcın ve kk uye oldugum ıcın hahahahhahah

iş dünyasında başarılı olmak için çalışırdım :hooray:

erkek olsam yani şimdiden sonra eski sevgilimi eşşek sudan gelene kadar döverdim rahatlardım:mymeka:

Ben erkek olsaydım bambaşka birşey olurdu. Fırlama derlerya ondan işte hem çalışır hemde dünyanın tozunu attırıdım.

büyük allahım beni kız yaratmış..... iyi ki de kız yaratmış....

erkek olsam kızlar benden çok çekerdi be....

çapkın olur güzel kadınlarla beraberliği tercih eder ve geç evlenirdim
madem erkek olacam şimdikinden farkım olsun bari

ben bu güzelliğimle erkek olsaydım kesin yakışıklı mı yakışıklı biri olurdum tüm kızlar bana hayran ohhh sengözlerimebaksanabsırnaşık şey

Back
X