Erkek sarrafi topigi! Toplansin KK!

escuer

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2016
474
312
113
Merhaba KK'nin insan/erkek sarraflari!

Böyle bir topige rastlayamadim ve guzel olur diye dusundum. Bircok hata yapiyoruz ve hepimizin az cok tecrubesi var karsimiza cikan, cikmayan, disardan, veya arkadaslarimizdan duydugumuz.

Ben tecrubelerimizle, buraya biriktirip birbirimize akil ve fikir vererek, ilerdeki tanismalarda dikkat ettigimiz tavsiyeler olsun istedim.

Daha önce bilmediginiz, ama artik gözlemleyebildiginiz özelliklerden bahsedelim evlilik sonrasi pisman olmamak icin... Cok guzel gizleyebiliyorlar bircogu, o yuzden sorumuza gelelim. Nelere dikkat ediyorsunuz? Neleri nasil gözlemliyorsunuz? Test taktikleriniz nasil? Ortaya cikarmak icin tek tek... Bu sorularin ötesinden de yola cikabilirsiniz...En Büyük KK:halay:

Ve aklima gelen sonuc olarak kimlerden uzak durmamiz gereken tipler!

senden çok hoşlanıyorum ama önceki ilişkimden çok yara aldım yeni bir ilişkiden çok korkuyorum erkek tipi :işsiz:

Cevap icin tesekkurler bu arada! insallah daha fazla kisiyle bir sohbet ortami yapariz

Bunu daha önce hic dusunmemistim, peki neden? Nelere yol acar bu erkek tipi? :)
aslında her şey hikayedir tamam sorunlu bir ilişki bitirmiştir ama olay bundan ibaret değildir sorumluluk almak istemez ama arkadaşlığınızdan da hoşlanır siz ona acır yaralarını sarmaya çalışırsınız ama tuzağına düşer aşık olursunuz canı sıkıldığında gitmek istediğindeyse ben sana bir şey vaadetmemiştim bir ilişkiye hazır olmadığımı söylemiştim benden bir şey beklememeliydir der ve genelde kayıplara karışır en az bir aya başka biriyle ciddili ve mutlu bir ilişkiye başladığını duymanız da kuvvetle muhtemeldir uzun lafın kısası sizi yara bandı olarak kullanmaya çalışan bu tipten kesinlikle uzak durun :KK14:

Gercekten mantikli iyi ki söyledin bunlari aklimda tutacagim...
Birde narsist erkek tipi var, senin ilgini cektiginde ortaliktan kaybolan her kiza sahip olabilirim diye gezen tip, napicaz be upsydaisyy?

Gercekten mantikli iyi ki söyledin bunlari aklimda tutacagim...
Birde narsist erkek tipi var, senin ilgini cektiginde ortaliktan kaybolan her kiza sahip olabilirim diye gezen tip, napicaz be upsydaisyy?
ya uzak durulması gereken erkek tipleri saymakla bitmez bizim sorunumuz işaretleri görmezden gelmek. Aslında adam başlarda bağırıyor benden sana yar olmaz diye ama biz o hevesle heyecanla belki aşkla yakıştırmıyoruz bunları halının altına süpürüyoruz bir nevin görmezlikten geliyoruz ben hallederim düzeltirim adam ederim değişir zamanla diyoruz ama yok ipucunu aldığın gibi kaçacaksın yoksa canın yanmadan kurtuluşun yok :D

Öncelikle ensesine şu şekilde :KK67:bir şaplak atıp sinir katsayısını ölçüyoruz :KK53:
Sinirlenmez ise :kusmuk:böyle yapıyoruz tiksinmezse işte o erkek gerçekten seviyordur :p:p

Şaka bi yana, kavga anında düşman kesilen ama kavga yokken melek gibi olan erkeklerden uzak duruyoruz. Öylelerinden herşey beklenir tehlikeli tipler, saf suratına aldanmayınız.

ya uzak durulması gereken erkek tipleri saymakla bitmez bizim sorunumuz işaretleri görmezden gelmek. Aslında adam başlarda bağırıyor benden sana yar olmaz diye ama biz o hevesle heyecanla belki aşkla yakıştırmıyoruz bunları halının altına süpürüyoruz bir nevin görmezlikten geliyoruz ben hallederim düzeltirim adam ederim değişir zamanla diyoruz ama yok ipucunu aldığın gibi kaçacaksın yoksa canın yanmadan kurtuluşun yok :KK70:

Evet bende öyle yaptim ilk basta, beni begendigini sanip kapilip gittim :KK48: aslinda bileydim bölye olacagini dusundugumde!! Uzak olsun öyleleri :KK48:

Öncelikle ensesine şu şekilde :KK67:bir şaplak atıp sinir katsayısını ölçüyoruz :KK53:
Sinirlenmez ise :kusmuk:böyle yapıyoruz tiksinmezse işte o erkek gerçekten seviyordur :p:p

Şaka bi yana, kavga anında düşman kesilen ama kavga yokken melek gibi olan erkeklerden uzak duruyoruz. Öylelerinden herşey beklenir tehlikeli tipler, saf suratına aldanmayınız.

delisin:KK70::KK70::KK70:
oooozaman kendini hep hakli sanan erkek tipi? ...

Duymustum bi yerden, youtubede herhalde.. garsona nasil davrandigina bakin demisti! Siz ne dusunuyorsunuz? Varmi baska sekilde gözlemlediginiz testler taktikler?

delisin:KK70::KK70::KK70:
oooozaman kendini hep hakli sanan erkek tipi? ...
Iyy en kusunç olanı.
Özür dilemeyen ve hatalı olsa da zeytinyağının görevini üstlenen erkeklerden topuklarımızı totomuza vura vura kaçmamız gerek :KK55:

Iyy en kusunç olanı.
Özür dilemeyen ve hatalı olsa da zeytinyağının görevini üstlenen erkeklerden topuklarımızı totomuza vura vura kaçmamız gerek :KK55:

Evet bir diger versiyonu da herseyi biliyorum havalarinda olanlar olabilir...

insanlara özellikle çocuklara tavırları vs. biz arkadaşlarla kasten o an o ortamda olmayan birinin hakkında konuştuk hakaret içermeyen sevmediğimiz özelliklerini dile getirdik sırf iyi olalım diye yandaş olmadı bence doğru olan bu değil boşver gibi olgun tavırları vardı mesela :)genellikle aynı ortamda olduğumuzdan (iş yeri)sanşlıydım sanırım

Sürekli iş yoğunluğunu bahane ederek sizden uzak duran erkek yanlış erkektir. Başta gerçekten yoğun olduğunu sanırsınız ama size ilgisi olan erkek ne yapar eder vakit yaratır, kanmayınız canlar.

Back
X