- 14 Ağustos 2018
- 21.631
- En iyi cevaplar
- 2
- 82.466
- 598
- Konu Sahibi CICEKLITEPE
Ya sen bizi delirtecek misin seni çevresinde kim biliyor da ne yaşıyorsun da ezdirmiyor? Kandırmış seni iki kişiyi tanıştırmış kimi tanıştırdıysa o da belli değil hala beni çevresine ezdirmiyor diyorsun. Bulmuş senin gibi saftiriği istismar Edip duruyor , çok dil dökmesine de gerek yok ne dese inanıyorsun da zaten. Hala tatlı tatlı anlatır diyorsun anlatır tabi adam bedavaya kendini elletiyoŞunu farkettim çevresine karşı beni ezdirmiyor ezdirmiyor derken biri bişey demesin biri ters bir şey yapmasın genel olarak da o konuda koruyup kollayan tetikte biri hep tetikte biri aman banane boşver deyip kenariya çekilmez elini hep taşın altına atar bu cinsellikten öncede öyleydi sonrada hep düşünür arar sorar hediye alır şunu şöyle yaparsan böyle olur şöyle yaparsan böyle olur diye tatlı tatlı anlatir kızdığımda alttan alır o kızarsa uzatmaz uzulmemden korkar ben suçlu olsam da yine alttan aldığı oluyor bende ona o şekilde yaklaştım tabi ama o da öyleydi karşılıklı ailemle konuşmak için ısrar ediyor yani vs vs