• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek sevgilisini neden gizler?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ya ayrıca güzelim ailesiyle tanıştırsa bile seni terk edebilir ailesiyle tanıştırsa dahi seni cinsellik için kullanıyor olabilir bunu dahi taktik olarak kullanan erkekler var anası baskıcı olan tipler yapıyor yaşandı bu gerçek hem anası incelemeden geçiriyor (beğenmiyor) hem de gönlünce seks yapıyor ama asla ciddi bir şey yaşama düşüncesi yok hem de hiç anası her ay başka kızla tanışıyor
seni birtakım bahanelerle hayatındaki insanlardan saklayıp arabaya atıp tenha yerlerde sekse zorluyor bak bu cümleyi iyi oku diye büyük yazıyorum senin anlattıklarına göre ilişkinin özeti bu ben bi yerlerimden uydurmadım sen bunu kendine yakıştırıyor musun? yakıştırmadığını biliyorum geçen konunda sürekli insan evleneceği kadına bunu mu layık görür diyordun
hayır onu geçtim hala bir takılmışsın yok o benimle evlenmek istiyor benden dolayı evlenemiyoruz lan olay bu mu sence? evlensin evlenmesin adamın karakterindeki falsoyu görmüyor musun? adam hayır dediğinde durmuyor ayrıca senin güvenliğini, ev hayatını, ailenle iletişimini, isteklerini, onurunu, gururunu, duygularını düşünmüyor. çükü senden değerli be seni hiç sevmiyor hem de hiç bak 0 (sıfır)
evlilik içi tecavüzün konuşulduğu, rıza inşasının konuşulduğu bir zamandayız
geçen sefer de demiştim sevilmeyi bilmiyor olabilirsin, doğrusunu öğrenmemiş olabilirsin, psikolojik problemlerin olabilir bunların hiçbiri sorun değil ama içinde sana rahatsızlık veren bir his varsa kendi hislerini hiçbir erkek için yalanlama
kendini kandırıp durma adamdan sen de rahatsızsın işte be kızım niye hala devam etme ısrarın haklıyken haksız düşme çaban?
 
Tekrar aynı konuyu açıyorum ama kusura bakmayın diğer konuda gereksiz uzun anlattım ve istediğim cevaplar gelmedi daha doğrusu geldi ama çok karıştı. Erkek arkadaşımın buluştuğumuz zaman devamlı cinsellik yaşamak istediğini yazmıştım üstünkorü şeyler yaşıyoruz ama sonuçta cinsellik var. Başlarda hoşuma gitse de bir sürede sonra artık tuhaf olmaya başlıyor istemiyorsun diğer çiftler gibi sarılalım film izleyelim romantik anlar geçirelim istiyorsun. Geçen de buluştuk 1 saat sohbet ve ardından kenarıya çekti bir şeyler yaşadık hep etrafı kontrol etti korktu ama yinede kendisine engel olamadı götürdü tabi o da istemediğini söylüyor yinede kendine hakim olamıyor neyse benim anlamadığım ne zamandır birlikteyiz ve başlarda beni saklamasını normal karşılaşam da artık tuhaf gelmeye başladı çünkü ne zamandır birlikteyiz çevresinden saklıyor akrabalarından saklıyor çevresinden birkaç kişi dışında kimse bilmiyor beni kendi yaşadığı yere bir kere götürmedi çay içmek için bile. Geçen gün çay içtiğimiz yere akrabası mi tanıdığı mi adam gelince kaçırdı ama baya panik oldu götürdü beni arkadaşı yanımda aramıştı o da birkaç hafta önce ve yakın arkadaşı ama yanında benim olduğumu söylemedi bir arkadaş var dedi sonra kizacagimi anlayıp biri var ciddi düşünüyoruz falan dedi. Ciddi düşündüğüne eminim ilgili alakalı düşünceli de ama neden beni saklıyor çözemiyorum. Ve kalabalık yerlere girmiyoruz daha doğrusu kalabalık ve tanıdık çıkabilecek yerlere. Buluştuğumuz zamanlar da cinsellik istiyor sonra eve bırakıyor işi bitince. Vakitte geçiriyoruz ama arabada da tenha yer bulup çekiyor kenarıya falan Bunu onunla paylaşmadım iki sözüne hemen tav oluyorum yumusuyorum ne yapmam lazım? Çevresinden Çekindiğini söylüyor eğer isler ciddiye binerse o zaman rahat olurmuşuz çünkü çevresi geniş ve devamlı soran eden olurmuş samimiyetine inanıyorum ama sonradan başımın agrimasindan da korkuyorum uzak durdum soguk durdum diye kaç gün uğraştı didindi tekrar kazanmak için sevmese böyle yapar mı? Sevgilisi ya da evli olduğunu söyleyenler telefonunu elime vermek istiyor istersen al sende kalsin diyor( bazen kıskançlık yapınca) sosyal medya hesabı da bende bütün arkadaşlarının akrabalarının olduğu hesap baktım başka hesabı yok başka arkadaşımdan da baktım yok
Cinsellik yaşamak ister insan sevdiğiyle de gizlemesi tek şeye işaret. Ya evli ya sevgilisi var . Herkes aynı şeyi söylemiş de ne bu kabul etmeye karşı direnç? Bir de senle evleneceğine de inanmışsın. Sen çok üzülürsün bu kafayla... yaşın küçük sanırım. Hemen şimdi ayrılık mesajı yaz bari yarın kullanamasın seni.
 
Cinsellik yaşamak ister insan sevdiğiyle de gizlemesi tek şeye işaret. Ya evli ya sevgilisi var . Herkes aynı şeyi söylemiş de ne bu kabul etmeye karşı direnç? Bir de senle evleneceğine de inanmışsın. Sen çok üzülürsün bu kafayla... yaşın küçük sanırım. Hemen şimdi ayrılık mesajı yaz bari yarın kullanamasın seni.
26 yaşında 🥹
 
Bak ablacım sana tek ve net bir gerçek söylüyorum:
Bir erkek bir kadınla evlenmek istediğine eminse, onu değil yalnızca tüm çevresine tanıtmak, rozet gibi yakasına takıp gururla taşımak ister. Bu adamın ya evlilik düşüncesi yok ya da senle evlilik düşünmüyor.
Gözünü seveyim bak benim de evladım var, bunları okudukça çok üzülüyorum.
Nolur kendi hayatının kontrolünü bir başkasına verme.
Bu senin tek kullanımlık hayatın, bir tanecik hayatın var, nasıl seni böylesine gizleyen güven vermeyen birine emanet ediyorsun?
Ay aynen. Seven erkek sevdiği kadını boşta tutmaz bu kadar, kadın da istiyorken bir dakika durmaz. Erkeğe kim höst diyecek, aile ne halt ederse etsin destek olur, toplum sırtını sıvazlar. Bak görenler olmuş arada derede, bi tanesi de ağzını açmamış aileye sizin oğlan kızın biriyle geziyor diye. Kız olsa anında naklen canlı yayın yaparlardı. Nerde kalmıştık? Seven erkek çeker alır hazır kadın da istiyorken, daha fazla boşta tutup kadını riske atmaz, kurdu var kuşu var dışarda.
 
Sanmıyorum arabada ilişki yaşıyor bence olumsuz tepki alınca buna döndü. Arabada sevişmek mi kaldı ya bi de, sanki Çiçek Abbas dolmuşa kadın atıyor bu konuda hep aklıma bu film geldi 😂
E bu daha kötü, adam bu senaryoda konu sahibini daha fena kullanıyor, konu sahibi zerre zevk almadığı ilişkiler yaşamış oluyor paşazade tatmin olsun diye. Şu hakarete şişme bebek uğramıyor o kadar diyeyim.
 
E bu daha kötü, adam bu senaryoda konu sahibini daha fena kullanıyor, konu sahibi zerre zevk almadığı ilişkiler yaşamış oluyor paşazade tatmin olsun diye. Şu hakarete şişme bebek uğramıyor o kadar diyeyim.
Aynen, insanlar istedikleri gibi cinsellik yaşayabilir, herkes de konu sahibine cinsellik yaşadığı için değil kullanıldığı için kızıyor. Otelde sevişse en azından iki taraf da tatmin olur. Böyle arabada kendisini tatmin ettirip kızı evine bırakıyor direk. İğrenç bir ilişki bence, kimse böyle bir muameleyi kendine layık görmemeli. Konu sahibi de adam elinden gitmesin diye razı oluyor. Adam bir gün onu bırakacak haberi yok.
 
Mesaj yaz. " Yaşadığın yeri merak ediyorum, çıktım geliyorum " diye. Sonra izle cümbüşü bak bakalım senin o çok kıymetli ve seni bırakmayı düşünmeyen sevgilin ! neler yazacak sana.
Yaşadığı yeri biliyorum 1 seferlik gittim ama sevgili olmadan önce daha tanışadan önce hatta
 
Mesaj yaz. " Yaşadığın yeri merak ediyorum, çıktım geliyorum " diye. Sonra izle cümbüşü bak bakalım senin o çok kıymetli ve seni bırakmayı düşünmeyen sevgilin ! neler yazacak sana.
Hiç denemedim ama şimdi ona bu meseleden kızdığım için muhtemelen engel olmaz istemeyerek de olsa götürür belki ama emin değilim buarada
 
Hiç denemedim ama şimdi ona bu meseleden kızdığım için muhtemelen engel olmaz istemeyerek de olsa götürür belki ama emin değilim buarada
Ah canım siz hala adamın üzerinde etkim var falan sanıyorsunuz. Bi deneyin hadi yazın, korkmayın nasılsa kıyamaz size, kızdınız diye her şeyi kabul eder. Gitmişken annenin elini de öpeyim deyin, kesin çok sevinir buna.
 
Hiç denemedim ama şimdi ona bu meseleden kızdığım için muhtemelen engel olmaz istemeyerek de olsa götürür belki ama emin değilim buarada
E tamam dene işte hazır konusu da açılmışken. Ha bana kalsa gerçekten gidip bi küçük araştırır bakardım çevresini neden sır gibi saklamış diye ama sen şimdilik blöf yapsan da olur.

Bir sürü tavsiye gelmiş hala "emin değilim, güveniyorum, beni kaybetmeyi göze alamaz " falan diyorsun. Bi aksiyon al artık. Senin yerine biz delirdik burda.
 
Sen trollsun ya belli artık tamam. Boşuna yazmayın hanımlar dalga geciyo bu
Absürt bir şey mi yazmışım orda karşındaki insan güzel konuşup tatlı tatlı davransa siz inanmayacak mısınız kanmaz mısınız
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X