• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkek sorununda anatolia nasıl uygulama yapıyor

miss_capraz

Guru
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2008
283
0
296
Çorum
dikkatimi çekti
heryer bişeyler diyo ama anatoliada hiç öle bişey duymadım bilen varmı yazsın kılasik tüp bebekmi şimdi erkek için falan birsürü yöntem çıktı mesela maya tüp bebek bende işlerimi hallettim nisanda başlıyorum anatolia mı mayamı karar veremiyorum deli olucam yaeşimde problem var o yüzden kararsızım bilen yazsın anatoliaya giden tedavisini bilen varsa yazın

canım başka merkezlerde olupta anatolyada olmayan neyi kastettin onu anlamadım.ama her merkezin her hastaya uyguladığı yöntem ve kullandığı ilaçlar farklı.eğer düşük sayıda da olsa mikroenjeksiyon için yeterli sperminiz varsa anatolyada eşin için ayrıca bi yöntem uygulanmıyor bildiğim kadarıyla.ama hiç sperm yoksa yada çok çok azsa tese yapılıyo.buı işlem sizin sperm sayınıza ve kalitenize göre yapılıyo.ben 4 defa tüp bebek tedavisi gördüm.hepsinide anatolyada yaptırdım.şuan hamileyim çok şükür.
pozitif sonucu almak önce Allahın takdiri.umarım sende en kısa zamanda hayırlısyla sağlıkla bebeğine yada bebeklerine kavuşursun.umarım yardımcı olabilmişimdir.sevgiler...

neyi kastettigini anlamadım ama söle anlatayım bızım hem sayı dusuktu hemde hareket yoktu bıze mıcro yapıldı.hakan bey sperm sayısını super etkıleyen ılaclar yok bu durumda tek tup demıstı cok sukur suan hamıleyım benımılk denememde tuttu sukur ...

bende anatoliada tedavi oldum tese yapıldı çok şükür hamileyim ekip olarak çok iyiler çok disiplinli çalışıyolar hakan beyde bülent beyde çok başarılı benim doktorum bülent hocaydı tavsiye edebilirim

Back
X