• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkek tarafı sendromu

BENIMSENSIZMURADIMYOK

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2010
25
0
36
Diğer
nasıl başlayacağım ne yazacağım doğru düzgün bilmiyorum eğer açıklayıcı olamazsam soru şeklinde cvplayayım yani siz sorun ben cevaplayayım.

aslında büyütülecek bi sorunmu daha doğrusu ortada bi sorun varmı bilmiyorum sadece size akıl danışmak fikir almak istiyorum gerçekten burda yazılanlar insanın içini rahatlatıyor.

ben 2 aylık evliyim evlendiğim günden beri eşimin ailesine ısınamıyorum onun öncesinde flört döneminde böyle bi sorunum yoktu fakat evlendiktan sonra sürekli aklımı kurcalayan bi soru beni rahatsız etmeye başladı acaba benimle oturmak isterler mi? evet bunu düşünmekten evliliğe konsantre olamıyorum,ısınamıyorum,onlara gidip gelmek istemiyorum,gidince veya onlar gelince güler yüzlü olamıyorum sanki benden yüz alacaklar korkusu yaşıyorum,eşimi çok seviyorum çok anlayışlı biri benim aileme karşıda çok anlayışlı sevecen sürekli gelsinler gitsinler ister benimle birlikte annemgilde kalmayı ister söylenmez kalmayalım etmeyelim demez sen nasıl istiyorsan der.ama ben onun kadar sıcak davranamıyorum.ailesi çok iyi insanlar kızım derler bana oraya gidince hiç bi iş yaptırmaz bana yemeğimi hazırlar yatağımı serer ama bu düşünce aklıma gelince yakın olamıyorum onlara karşı offfff neden böyleyim bi fikri olan var mı?gerçekten çok can sıkıcı bi durum

böyle bi durum olma söz konusu değilse kafana takıp düşünmen anlamsız
ne güzel davranıyorlarmış sana bi gülümsemeyi tebessümü fazla görmemelisin bence yerimseniben

peki daha önce bu tip bi yaklaşımları oldu mu?
yani beraber yaşayalım istediler mi?
daha 2 aylıksın, mesafe iyidir, doğru yoldasın.
saygısızlık etme yeterki aynen devam et.

direk söylenmiş bişey yok ortada ama davranışlar bana o şekilde geliyor bide evlenmeden önce imaları olmuştu ben o zamanlar anlamadığım için gerekli cevabı verememiştim kapanmıştı konular . birde durumları iyi değil e bizde yeni evlendik kendimiz yaptık herşeyimizi borcumuz var. şimdi oturup ortak ödeyelim derler diye korkuyorum. bu yüzdende sanki bana iyi gözükmeye çalışıyolar gibi geliyo ben oraya gidince hürmetleri çok güzel acaba gözmü boyuyolar diye düşünür oldum fesat oldum çıktım ya

seninle oturmak istemekle ne demek istediğini anlamadım ama senin yerinde olmak isteyen bir sürü insan var

bence bunları dert etme , tadını çıkar

şimdi anladım,

beraber oturmak isterlerse istemediğini kesin bir dille reddedersin

ayrıca göz bıyama olduğunuda düşünmüyorum

hem eşinde senin ailene karşı çok iyiymiş neden bunu bozuyorsunki?

canım korkunu anlıyorum konuyu anlayamamıştım başta ama gerçekten haklsın
yeni evlisin sonuçta beraber oturmak istememen çok normal
sana teklif edicekleri korkusu var içinde çok normal canım
bence istemediğini zor da olsa söle zamanı geldiğinde gerçekten ev üstüne ev olmuyo

direk söylenmiş bişey yok ortada ama davranışlar bana o şekilde geliyor bide evlenmeden önce imaları olmuştu ben o zamanlar anlamadığım için gerekli cevabı verememiştim kapanmıştı konular . birde durumları iyi değil e bizde yeni evlendik kendimiz yaptık herşeyimizi borcumuz var. şimdi oturup ortak ödeyelim derler diye korkuyorum. bu yüzdende sanki bana iyi gözükmeye çalışıyolar gibi geliyo ben oraya gidince hürmetleri çok güzel acaba gözmü boyuyolar diye düşünür oldum fesat oldum çıktım
anladım...
niyetleri bu olsaydı evlenmeden evvel yapmazlar mıydı?
boşuna ev eşyası neden alsınlar ki?
hem birleşseniz eşyalar nasıl sığacak?
bence onları iyice tanıyana dek mesafeni koru tamam ama bu tip düşünceleri kafandan atmaya bak.
yeni evlisin ne güzel eşinle de aran iyi tadını çıkarmaya bak.

bence onların sana iyi davranması güzel bir durum. herşeyin altında bi neden aramamalısın. ama baktın bir gun sana birlikte oturalım teklifi ederlerse bu sefer de istemediğini dile getirirsin. ama onların güleryüzüne şimdilik güleryüzle karşılık ver şu aralar. aile bu atsan atılmaz satsan satılmaz. maddi zorluklarında yanlarında yine siz olmak zorundasınız. insanın zoruna gidiyor böyle şeyler ama maddi zorluk yaşıyorlar diye görüşmemezlik de edemezsin değil mi

Canım sen biraz KK'nın etkisindede kalmışın sanki.Önyargılı bakma biraz oluruna bırak.Eğer düşündüğün gibi birşeyler isterlerse tepkini ozaman koyarsın.Ortada hiçbirşey yokken ne kendini ne eşini nede ailesini tedirgin etme

bu korku bende kendiliğinden oluşmadı dediğim gibi evlenmeden önce imaları oldu ama ben anlamadım zamanla taşları yerine oturtunca öyle bi niyetleri olduğunu anladım. mesela annesi bana zamanında şey demişti çift kişilik bi yatakları var bunu götürün boş odaya koyun dursun demişti boş odada çift kişilik yatağın ne işi var? sonuçta biri bebek odası olucak biri oturma odası bende yok dedim kapandı konu. daha sonraları yeni çamaşır makinesi almıştı annesi evine bana dediki bunu götürün siz kullanın ben ikinci el uyduruk bişey alırım demişti ben yine anlamadım :)ve bi kersindede evlerindeki kanepenin birini bana vermeye kalkmıştı yani bunları zamanla düşünüce niyetleri olduğunu anladım.şimdide kendileri gecekonduda oturuyor evleri yıkılınca bana böyle bi teklifle gelmeleri beni korkutuyor :(( gerçekten çok iyi insanlar ama ne kadar iyi olursa olsunlar aynı ev içinde düşünemiyorum kendimi ve böyle bişeyede mecbur bırakılırsam diye düşünmeden demiyorum

bu korku bende kendiliğinden oluşmadı dediğim gibi evlenmeden önce imaları oldu ama ben anlamadım zamanla taşları yerine oturtunca öyle bi niyetleri olduğunu anladım. mesela annesi bana zamanında şey demişti çift kişilik bi yatakları var bunu götürün boş odaya koyun dursun demişti boş odada çift kişilik yatağın ne işi var? sonuçta biri bebek odası olucak biri oturma odası bende yok dedim kapandı konu. daha sonraları yeni çamaşır makinesi almıştı annesi evine bana dediki bunu götürün siz kullanın ben ikinci el uyduruk bişey alırım demişti ben yine anlamadım :)ve bi kersindede evlerindeki kanepenin birini bana vermeye kalkmıştı yani bunları zamanla düşünüce niyetleri olduğunu anladım.şimdide kendileri gecekonduda oturuyor evleri yıkılınca bana böyle bi teklifle gelmeleri beni korkutuyor :(( gerçekten çok iyi insanlar ama ne kadar iyi olursa olsunlar aynı ev içinde düşünemiyorum kendimi ve böyle bişeyede mecbur bırakılırsam diye düşünmeden demiyorum

Boş odaya yatağı koyarsınız misafiriniz gelince rahat ağırlarsınız anlamındada demiş olabilir belki.Çamaşır makinası mevzusundada aynı sana iyi niyetini göstermeye çalışmış gibi geldi bana.Belkide ben çok iyi niyetli konuşuyorum ama daha ortada bir istek yokken sana göre ima olabilir ama onlar gayet samimi söyledikleri bişey için neden huzursuz oluyorsunki

Henüz 2 aylık evlisiniz ve eşiniz ailenize iyi davranıyor.
Ailesinin de davranışında sözlerinde bir sorun yok.
Kendi kendine sorun yaratmaya çalışmak ve inanmak çok anlamsız.
Bir süre sonra aranızda senin ailen benim ailem sorunu çıkacaktır böyle giderse.
Hiç yoktan huzurunuz kaçacak.
Öyle bir teklif gelirse zaten gerektiğini söylersiniz.
Tadınızı kaçırmayın, güzel günlerinizin keyfini çıkarın.kaydirigubbakcemile2
Geçen günler geri gelmiyor.

sakın korkma. ama kimseyi kırmadan olayı toparlamayı da bil. şimdilik böyle bir tehlike yok gibi görünüyor. yakın zamanda da olmaz. sen keyfine bak. akıl sağlığını böyle şeyler düşünerek zedeleme.

baktın bir gün eşinin ailesi size böyle bir teklifle geldi. o zaman kırıcı olmadan onlara aynı evde yaşamak istemediğini söylersin. ve eşine de bu düşünceni dile getirirsin. ama sen daha hiçbir olay yokken düşüncelere dalıp kendini sıkarsan evliliğinizde huzursuzluk olusur. eşin üzülür ailesine karşı yüzün gülmüyor diye.

bence hiç sorun yapma meslea eşinle normal konuşurken birinden bhset işte kayınvelidesiyle oturuyomuş hiç mutlu değil iyilermiş ama sorunları başlamış başbaşa kalamıyolarmış filan de ben hiç istemezdim ne senin ailenle ne kendi ailemle olmak ev ev üstüne olmaz dimi canım diyebilirsin...

bu korku bende kendiliğinden oluşmadı dediğim gibi evlenmeden önce imaları oldu ama ben anlamadım zamanla taşları yerine oturtunca öyle bi niyetleri olduğunu anladım. mesela annesi bana zamanında şey demişti çift kişilik bi yatakları var bunu götürün boş odaya koyun dursun demişti boş odada çift kişilik yatağın ne işi var? sonuçta biri bebek odası olucak biri oturma odası bende yok dedim kapandı konu. daha sonraları yeni çamaşır makinesi almıştı annesi evine bana dediki bunu götürün siz kullanın ben ikinci el uyduruk bişey alırım demişti ben yine anlamadım :)ve bi kersindede evlerindeki kanepenin birini bana vermeye kalkmıştı yani bunları zamanla düşünüce niyetleri olduğunu anladım.şimdide kendileri gecekonduda oturuyor evleri yıkılınca bana böyle bi teklifle gelmeleri beni korkutuyor :(( gerçekten çok iyi insanlar ama ne kadar iyi olursa olsunlar aynı even içinde düşünemiyorum kendimi ve böyle bişeyede mecbur bırakılırsam diye düşünmeden demiyorum
yani haklısın ev üstüne ev olmaz da benim bi önceki mesajıma bişey dememişsin, eşya meselesine yani?
bi olasılığın üstünde durup kendini yıpratma.
belkide akıllarından dahi geçmemiştir ilerde en güzel günlerimde neden yıprandım boşu boşuna dersin bak.
kötü ihtimal olursada istemiyorum dersin zorla sana taşınacak halleri yok ya.

anladım...
niyetleri bu olsaydı evlenmeden evvel yapmazlar mıydı?
boşuna ev eşyası neden alsınlar ki?
hem birleşseniz eşyalar nasıl sığacak?
bence onları iyice tanıyana dek mesafeni koru tamam ama bu tip düşünceleri kafandan atmaya bak.
yeni evlisin ne güzel eşinle de aran iyi tadını çıkarmaya bak.

kusura bakma atlamışım eşya meselesinde zaten eşyaları eski öyle bişey olsa getirmezler eşyaları atarlar yani.bide ev eşyası niye boşuna alsınlar demişsinya eşyaları biz aldık onlar hiç bişey yapmadılar

bence hiç sorun yapma meslea eşinle normal konuşurken birinden bhset işte kayınvelidesiyle oturuyomuş hiç mutlu değil iyilermiş ama sorunları başlamış başbaşa kalamıyolarmış filan de ben hiç istemezdim ne senin ailenle ne kendi ailemle olmak ev ev üstüne olmaz dimi canım diyebilirsin...

ben zaten her seferinde olmayacağını söylemeye çalışıyorum mesela bebek olunca annem veya senin annen gelir kalır diyo bana bende kalmasınlar gerek yok gelip giderler dedim . benim annem çalışıyor gelemez onun annesi gelecek kalacak o gelince babası gelecek e bide kardeşi var oda gelecek. evler yakın mesafede değilki sabah gelsin akşam gitsin :(( yani mecbur kalmak istemiyorum yaaaa :(((

Back
X