- Konu Sahibi BENIMSENSIZMURADIMYOK
bu dusunceler herkesde olabilir normal yani insan kalbi hep sabit kalmiyor canim iyilik kotuluk hangisi ustun olursa o geciyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zamanı gelince öle bişi olursa açıkça sölersin demişsiniz arkadaşlar ama nasıl söliycek açıkça ne diycek ben istemiyorum beraber oturmayı mı diycek. nasıl açıkça sölenirki bu şimdiden imalara başla bence bu konudaki tavrını bilsinler. hem eşin hem kaynananlar. yerini yap yani yapcak başka bişi yok gibi görünüyor.
yani benim demek istediğim imalarla tavrını belli etsin tavrını bildikleri için de öle bişi teklif edemesinler
Ama arkadaş diyorki ısınamıyorum onlara surat asıyorum.Bu imalarla topyekün onları istemediğini sanacaklar.Yeri gelir derki ben istemem aynı evde oturmak.Ne kadar iyi olursak olalım aynı evde olunca sıkıntı olur.En iyisi ayrı olmak...(gibi)
Kadın bahçeye çıkmış bir bakmış kuyunun başında kızı dövüne dövüne ağlıyor.Koşmuş kızına ne oldu demiş..
Anne demiş kızı..Ben evlenirsem,benim çocuğum olursa, sana gezmeye gelirsek.-,Çocuğum bu bahçede oynarken ya bu kuyuya düşerse..Neyaparım ben ozaman..
Sen şimdi bu kızla aynı durumdasın.Aklımdayken anlatayım dedim
okuduklarından bişey anlamadım galiba canım bana hissettirdiler diyorum onlara gelin giden benim neyin ne olduğunu anladım ama net bişey yok diyorum ortada kesin söylenmiş bişey yok.ama istedikleri belli sözle söylenmiş bişey yok sadece.soyut olarak var somut olarak henüz bişey yok
yok tabiki şimdiden surat asmanın alemi yok ama alttan alttan belli etsin bence. düşüncelerini fikirlerini bilsinler deilmi
Sen fikir sormuşun herkes aynı şeyi tekrarlıyor.Demekki biraz oluruna bırakman gerekiyor.Herkes senin dediğini anladı.Bu şekilde kafana takmaya devam edersen hastalık derecesine ulaşır.Bırak düşünme yeri gelince söylersin.
arkadaşım suratını asmadan saygıyı güleryüzü elden bırakmadan yeri geldiinde imalarını yap düşüncelerini bilsinler
yok zaten surat asmıyorum sadece çok sıcak değilim. normalim yani çok samimi olamıyorum. ve bu düşünceleri ne eşime nede onlara hissettiriyorum.
yalakalık değil zaten hani sanki iyi görünmeye çalışıyorlarmış gibi bak biz böyleyiz işte iyiyiz sana karşıda falan gibi hissediyorum ben. mesela 2 gündür orada kalıyoruz sırf eşim istediği için kırmak istemedim.işte sen işten gelmişsin sana işmi yaptırcam sen otur kızım dinlen uyu falan diyor ben hemen bu saçma düşüncelere yoruyorum bi kere anladım ya öyle bi niyetleri olduğunu sanki herşey onun içinmiş gibi geliyor dediğin gibi şeytandır belki