• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkek tarafı sendromu

aynı sorun bende de var. daha vahim olan şey şu; benim kayınvalidem dul. bekar bir oğlu var şimdi onunla ama yarın birgün çocuk olursa ben bakarım imalarında bulunuyor. ben kesinlikle çocuğumu ona emanet etmek istemiyorum. annem baksın istiyorum. ayrıca nişanlılık döneminde de gerginlik oldu. direk bir bozuşmamız olmadı ama ailemle sorun yaşadılar. bunu bana yansıtmamaya çalışıyor gibi yaptı. alttan alıyor göründü ama o sorunlar sırasında ben onun gerçek yüzünü gördüm. resmen psikolojisi bozuk. kafa yapısını da hiç beğenmiyorum zaten. evlendikten sonra çok yüz göz olmamaya çalıştım. o da ben size karışmıyorum, sizi rahatsız etmiyorum havalarında ama yine de içim rahat değil. 4 aylık evliyim. evlendik, 2 ay sonra eşim yurtdışına gitti ve 2 aydır ayrıyız. eşim bu hafta sonu geliyor. 10 günlük izni var. kaynanam istanbulda okuyan oğlunun yanında kalıyordu. eşim geliyor diye o da gelecek. kendisinin burada da evi var ama kendi evinde degil de bu 10 günlük süre içinde bizde kalacak diye aklım çıkıyor. sözde bize karışmıyor, rahat bırakıyor ama sanmıyorum ki bunlar uzun zamandır ayrı ben rahat bırakayım evimde kalayım desin. gündüz işte oluyoruz kadın gelip bizde oturuyor. ben evde yokken evimde ne işi var. abartıyor muyum diyorum ama sonrası endişelendiriyor beni. kendimi garantide hissetsem 2-3 günlük misafirlik rahatsızlık vermez. ama biliyorum ki bu kadın böyle böyle yanaşacak bize. iyice yerleşecek. off yaa. diyorum ki keşke eşim gelmese. inanın bunları düşünmekten sevinemiyorum bile onun gelmesine.

aynı sorun bende de var. daha vahim olan şey şu; benim kayınvalidem dul. bekar bir oğlu var şimdi onunla ama yarın birgün çocuk olursa ben bakarım imalarında bulunuyor. ben kesinlikle çocuğumu ona emanet etmek istemiyorum. annem baksın istiyorum. ayrıca nişanlılık döneminde de gerginlik oldu. direk bir bozuşmamız olmadı ama ailemle sorun yaşadılar. bunu bana yansıtmamaya çalışıyor gibi yaptı. alttan alıyor göründü ama o sorunlar sırasında ben onun gerçek yüzünü gördüm. resmen psikolojisi bozuk. kafa yapısını da hiç beğenmiyorum zaten. evlendikten sonra çok yüz göz olmamaya çalıştım. o da ben size karışmıyorum, sizi rahatsız etmiyorum havalarında ama yine de içim rahat değil. 4 aylık evliyim. evlendik, 2 ay sonra eşim yurtdışına gitti ve 2 aydır ayrıyız. eşim bu hafta sonu geliyor. 10 günlük izni var. kaynanam istanbulda okuyan oğlunun yanında kalıyordu. eşim geliyor diye o da gelecek. kendisinin burada da evi var ama kendi evinde degil de bu 10 günlük süre içinde bizde kalacak diye aklım çıkıyor. sözde bize karışmıyor, rahat bırakıyor ama sanmıyorum ki bunlar uzun zamandır ayrı ben rahat bırakayım evimde kalayım desin. gündüz işte oluyoruz kadın gelip bizde oturuyor. ben evde yokken evimde ne işi var. abartıyor muyum diyorum ama sonrası endişelendiriyor beni. kendimi garantide hissetsem 2-3 günlük misafirlik rahatsızlık vermez. ama biliyorum ki bu kadın böyle böyle yanaşacak bize. iyice yerleşecek. off yaa. diyorum ki keşke eşim gelmese. inanın bunları düşünmekten sevinemiyorum bile onun gelmesine.

bence bir koca annesine bizim evde kalma diyebilir canım. bundan eşin de rahatsız olucaktır eminim. sonucta 2 aydır ayrısınız. evinizde rahat kalmak istersiniz. bunu eşine bi çıtlat gelmeden teleffonda. çok özledim yalnız kalıcağımız için cok mutluyum, annem de gelicekmiş ama bizi rahatsız etmemek icin evinde kalır herhalde filan dersin. eğer sizde kalmaya yeltenirse de eşine yalnız kalmak istediğini söylersin. o annesine uygun bir dille anlatır. umarım senin de düşündüklerin başına gelmez canım. önceden düşüncelerini eşine mutlaka söyle ki sonradan sorun çıkmasın.

çok kötü bir huyum var, beni geren bir durum varsa, o konu açıldığında hiç sakin olamıyorum. kavgaya dökebilirim bu konuyu. annesine sayıp dökebilirm. o yüzden de lafını edemiyorum. zaten böyle bir durumun söz konusu olması sinirlerimi acayip geriyor. benim annem olsa kesinlikle bizi rahatsız etmez, görüşmek istiyorsa kendi evine çağırır, olabildiğince bizim rahatımızı, mutluluğumuzu düşünür. bu kadının da öyle düşündüğünü bilsem seve seve ağırlarım. iyi niyetini biraz sezsem rahatlayacağım ama biliyorum ki bu kadın kendi rahatından başka bir şey düşünmüyor. usul, adaptan bihaber. görgü görenek diye bir şey yok bunda. ama ona sorsan kendisinden kültürlü yok. uyuz oluyorum. bu kadar tepki göstermemin nedeni nişanlılık döneminde yaptıkları. unutamıyorum o çirkeflikliğini. benim anneme neler çektirdi. tabii ben de mahvoldum o durumda.

nasıl başlayacağım ne yazacağım doğru düzgün bilmiyorum eğer açıklayıcı olamazsam soru şeklinde cvplayayım yani siz sorun ben cevaplayayım.

aslında büyütülecek bi sorunmu daha doğrusu ortada bi sorun varmı bilmiyorum sadece size akıl danışmak fikir almak istiyorum gerçekten burda yazılanlar insanın içini rahatlatıyor.

ben 2 aylık evliyim evlendiğim günden beri eşimin ailesine ısınamıyorum onun öncesinde flört döneminde böyle bi sorunum yoktu fakat evlendiktan sonra sürekli aklımı kurcalayan bi soru beni rahatsız etmeye başladı acaba benimle oturmak isterler mi? evet bunu düşünmekten evliliğe konsantre olamıyorum,ısınamıyorum,onlara gidip gelmek istemiyorum,gidince veya onlar gelince güler yüzlü olamıyorum sanki benden yüz alacaklar korkusu yaşıyorum,eşimi çok seviyorum çok anlayışlı biri benim aileme karşıda çok anlayışlı sevecen sürekli gelsinler gitsinler ister benimle birlikte annemgilde kalmayı ister söylenmez kalmayalım etmeyelim demez sen nasıl istiyorsan der.ama ben onun kadar sıcak davranamıyorum.ailesi çok iyi insanlar kızım derler bana oraya gidince hiç bi iş yaptırmaz bana yemeğimi hazırlar yatağımı serer ama bu düşünce aklıma gelince yakın olamıyorum onlara karşı offfff neden böyleyim bi fikri olan var mı?gerçekten çok can sıkıcı bi durum

Şans işte iyiye kötü kötüye iyi düşer bence rahat batıyor size:52:

Back
X