- Konu Sahibi BENIMSENSIZMURADIMYOK
aynı sorun bende de var. daha vahim olan şey şu; benim kayınvalidem dul. bekar bir oğlu var şimdi onunla ama yarın birgün çocuk olursa ben bakarım imalarında bulunuyor. ben kesinlikle çocuğumu ona emanet etmek istemiyorum. annem baksın istiyorum. ayrıca nişanlılık döneminde de gerginlik oldu. direk bir bozuşmamız olmadı ama ailemle sorun yaşadılar. bunu bana yansıtmamaya çalışıyor gibi yaptı. alttan alıyor göründü ama o sorunlar sırasında ben onun gerçek yüzünü gördüm. resmen psikolojisi bozuk. kafa yapısını da hiç beğenmiyorum zaten. evlendikten sonra çok yüz göz olmamaya çalıştım. o da ben size karışmıyorum, sizi rahatsız etmiyorum havalarında ama yine de içim rahat değil. 4 aylık evliyim. evlendik, 2 ay sonra eşim yurtdışına gitti ve 2 aydır ayrıyız. eşim bu hafta sonu geliyor. 10 günlük izni var. kaynanam istanbulda okuyan oğlunun yanında kalıyordu. eşim geliyor diye o da gelecek. kendisinin burada da evi var ama kendi evinde degil de bu 10 günlük süre içinde bizde kalacak diye aklım çıkıyor. sözde bize karışmıyor, rahat bırakıyor ama sanmıyorum ki bunlar uzun zamandır ayrı ben rahat bırakayım evimde kalayım desin. gündüz işte oluyoruz kadın gelip bizde oturuyor. ben evde yokken evimde ne işi var. abartıyor muyum diyorum ama sonrası endişelendiriyor beni. kendimi garantide hissetsem 2-3 günlük misafirlik rahatsızlık vermez. ama biliyorum ki bu kadın böyle böyle yanaşacak bize. iyice yerleşecek. off yaa. diyorum ki keşke eşim gelmese. inanın bunları düşünmekten sevinemiyorum bile onun gelmesine.