• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek tarafı torun hazırlığı

Florya35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
135
Puanlar
33
Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık bir ay sonra hala olacağım. Erkek tarafı olarak genelde neler yapılır, ne tür hediyeler alınır veya ne takılır? Bu konuda tecrübesi ya da fikri olanlar yazarsa çok sevinirim.

Hala bence altın ya da bilezik takmalı. Geri kalan kıyafeti ıvır zıvırı içinden geldiğince ve bütçene göre

Sor eksiği ne kızsa bileklik al çok güzel modeller var

Babam ayrı ben ayrı takarım demı ben bıleklık ya da künye olabılor dıye düşündüm
Evet bi çeyrek fiyatına güzel bileklik var bebe için kızsa erkekse de gram çeyrek bütçene göre geline de hediye pijama vs alabilirsin

Kızımın halası bohça şeklinde kıyafet ve bebek eşyaları getirdi hepsi birbirinden güzeldi bir de çeyrek taktı.

kac yegeniniz var? bir abiniz bir yegeniniz varsa ceyrek - tam - künye falaj takabilirsiniz ama geride baska bebekler de gelecekse standarti cok yukseltmeyin, sonra "ona tam takti bize gram" diye küslükler yasanabilir:)
bence bir kiyafet, dogan bebek adina 9 - 12 agac dikmek yeterli. babaanne dede neyse de dayi hala neden masraf yapsin?
ben de hamileyim ablamlardan beklentim yok bir sene olmadi dugunde bilezik taktilar zaten daha ne yapsinlar. insanlara yük olmaya da gerek yok

Böyle hastane için de bır şeyler yapmak gerekiyor demı
Şimdi her şey çok ulaşılabilir anneler de çok hevesli, hastane oda süslemeleri ikramlıklar doğum çantası eksiksiz hazırlanıyor.

Eksik kaldıkları bir yerde yardıma ihtiyaçları var mı sorabilirsiniz. Başka ne yapılabilir bilemedim hastaneye ziyarete de gitmemek lazım aslında. Maksimum 1 ya da 2 gece kalınıyor. Anne evde ziyaret edilse daha hoş olur.

Çok yorucu ya amaaan

İlk kez hala oldum. Belki de son, bilemiyorum. Reşat altını + birkaç takım aldım.

daha öncesinden neyin eksik olduğunu sorup alacakları şeylere destek olmanız, bebek doğunca da altın takmanız daha şık bi hareket olurdu. gelin zaten her şeyi hazırlamıştır hastane için bi şey yapmayın bu saatten sonra altınınızı alın sadece.

Şimdi her şey çok ulaşılabilir anneler de çok hevesli, hastane oda süslemeleri ikramlıklar doğum çantası eksiksiz hazırlanıyor.

Eksik kaldıkları bir yerde yardıma ihtiyaçları var mı sorabilirsiniz. Başka ne yapılabilir bilemedim hastaneye ziyarete de gitmemek lazım aslında. Maksimum 1 ya da 2 gece kalınıyor. Anne evde ziyaret edilse daha hoş olur.
Hala hastaneye gitmeyecek mi🫪yedi kat eller gitmez de sonuçta bu hala hastanede mutlaka olmalı

Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık bir ay sonra hala olacağım. Erkek tarafı olarak genelde neler yapılır, ne tür hediyeler alınır veya ne takılır? Bu konuda tecrübesi ya da fikri olanlar yazarsa çok sevinirim.
Aile büyükleri almadıysa isim yazılı altın künye güzel bir hediye.

Back
X