- Emoji Skoru
- 135
- Puanlar
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Babam ayrı ben ayrı takarım demı ben bıleklık ya da künye olabılor dıye düşündümSor eksiği ne kızsa bileklik al çok güzel modeller var
Böyle hastane için de bır şeyler yapmak gerekiyor demıHala bence altın ya da bilezik takmalı. Geri kalan kıyafeti ıvır zıvırı içinden geldiğince ve bütçene göre
Evet bi çeyrek fiyatına güzel bileklik var bebe için kızsa erkekse de gram çeyrek bütçene göre geline de hediye pijama vs alabilirsinBabam ayrı ben ayrı takarım demı ben bıleklık ya da künye olabılor dıye düşündüm
Şimdi her şey çok ulaşılabilir anneler de çok hevesli, hastane oda süslemeleri ikramlıklar doğum çantası eksiksiz hazırlanıyor.Böyle hastane için de bır şeyler yapmak gerekiyor demı
Onu gelin yapsın. Müdahale etmeyin. Beğenmezse başınıza kakar ömür boyu. Yeni doğum yapmışlar, lohusada yaşananları unutmuyorlar.Böyle hastane için de bır şeyler yapmak gerekiyor demı
Yoo niye gereksin ki onu annesi düşünür.Böyle hastane için de bır şeyler yapmak gerekiyor demı
Hala hastaneye gitmeyecek miyedi kat eller gitmez de sonuçta bu hala hastanede mutlaka olmalıŞimdi her şey çok ulaşılabilir anneler de çok hevesli, hastane oda süslemeleri ikramlıklar doğum çantası eksiksiz hazırlanıyor.
Eksik kaldıkları bir yerde yardıma ihtiyaçları var mı sorabilirsiniz. Başka ne yapılabilir bilemedim hastaneye ziyarete de gitmemek lazım aslında. Maksimum 1 ya da 2 gece kalınıyor. Anne evde ziyaret edilse daha hoş olur.
Aile büyükleri almadıysa isim yazılı altın künye güzel bir hediye.Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık bir ay sonra hala olacağım. Erkek tarafı olarak genelde neler yapılır, ne tür hediyeler alınır veya ne takılır? Bu konuda tecrübesi ya da fikri olanlar yazarsa çok sevinirim.