• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkek tarafı

canım sagolsun annem yapıyor pasta börek genelde ben bi temizlik yapıyorum ki eşimde cok yardım eder sagolsun ikramlarda cay kahvede yardımcı oluyor o yuzden pek sorun olmuyo benim icin

Eşin kafaya takıyor mu peki kendi ailesi gelmediği için

bence olmaz

eşin 5 te çıkıyorsa eve gidip yemeği yapsın işte

hatta gerekirse o arada alışveriş yapsın

çamaşırları atsın

kendi annesini ziyaret etsin vs vs

sizin iş yerinizde oturunca ne yapıyor

o zaman siz de verimli çalışamazsınız

zaten kendi işinizmiş, siz de erken çıkın daha iyi

eve 7-8 gibi geldiğimiz zaman da pişirdik yedik olmazsa hazır yedik vs vs ama bağımsız hayatınız olsun

evin küçük kızı modundan çıkın

bir de madem ikramı da anneniz hazırlayacakmış, siz ne konuda mükemmeliyetçisiniz de yoruluyorsunuz ben anlayamadım valla
müşteriler aksam üzeri iş çıkısı geliyor erken cıkmam mumkun degil. tam ben bu aksam evde yemek yapacagım diyorum mesela dün anneme dedim ki dolmalık biber aldım dolma yapıcam..bana dedigi sey ben ordan gecerken ver bana ben yaparım evde sana hazır olsun ugrasma.. eşim süpürge vileda gibi seyler yapıyor ama yemek ütü elinden pek gelmez. resmi kurumda calıstıgı icin de ütüsü bitmez genelde 2 günde bir geceleri ütü yaparım. evin 4 köşesinde de inşaat var malum batuyor her yerim mecbur cam sil falan.. vakit geciyor yani

Bak yine tuhaf geldi.
Eşin misafir ağırlarken yorulma etme demiyor işten gelince yemek yapmana mı yorulma diyor? :)
Hakkaten ilginç ama.
Akşamdan yemek yaparsanız ertesi gün eve gittiğinizde ısıtır yersiniz hani anneniz laf etmiyordur evladısınız sonuçta ama o kadına da yazık yani hem kendi evine hem size yemek yapıyor. Atıyorum yarım paket pişireceğine 1 paket pişiriyor siz yemek alacaksınız diye. Bilemedim değişik geldi.
canım az önce örnegini de verdim. ben diyorum yacagım diye sen yapma ben yaparım diyor. dolma doldurucam dedim sen gecerken ver bana ben yapar veririm aksam al diyor. bende özeniyorum evimde yapmaya ama böyle de rahat:)

Her hafta gitmeyin eşinizin teyzesine.Onlar size gelmiyormuş siz neden gidiyosunuz.
Ben pek sevmem misafir ağırlamayı dolayısıyla misafirliğe gitmeyi de sevmem.Onlarda sevmiyolardır belki saygı duyun.
Napcan hem kayinvalideni yahu otur eşinle güzel güzel

Keyifleri bilir,gelmek istemiyorlarsa gelmesinler,neden kafana takıyorsun ki?Çalışan insan için misafir gerçekten külfet,ben böyle düşünüyorum en azından..
İkramlıkları yemekleri annenize yaptırmanız tuhafıma gitti doğrusu.Ben de anneme birkaç dk mesafe de oturuyorum ne yemeğimi yaptırırım ne ikramlığımı,yormak istemem bi kere:super:

canım az önce örnegini de verdim. ben diyorum yacagım diye sen yapma ben yaparım diyor. dolma doldurucam dedim sen gecerken ver bana ben yapar veririm aksam al diyor. bende özeniyorum evimde yapmaya ama böyle de rahat:)
Bu kadar alışma derim gün gelir zorlanırsın bence kendi işini kendin yap. :) yemek yapıcam edicem deme kimseye çaktırmadan planını söylemeden yap yemeğini. Taktım ben illa sen yapcan yemeği :KK53:

Bu kadar alışma derim gün gelir zorlanırsın bence kendi işini kendin yap. :) yemek yapıcam edicem deme kimseye çaktırmadan planını söylemeden yap yemeğini. Taktım ben illa sen yapcan yemeği :KK53:
hahaha :)) vallahi öyle olmuyor ki.. annem arıyor ben et cıkardım. yemek yapma falan gibi seyler hep :) eşiminde işine geliyor hemen gider gitmez hoop yemek sonra eve git playstation rahat rahat :D

Keyifleri bilir,gelmek istemiyorlarsa gelmesinler,neden kafana takıyorsun ki?Çalışan insan için misafir gerçekten külfet,ben böyle düşünüyorum en azından..
İkramlıkları yemekleri annenize yaptırmanız tuhafıma gitti doğrusu.Ben de anneme birkaç dk mesafe de oturuyorum ne yemeğimi yaptırırım ne ikramlığımı,yormak istemem bi kere:super:
bende diyorum canım özeniyorum kendim yemek yapayım diye ama nasl olsa ben yapıyorum diyor. ki ben cok yemek yemem eşimde iştahlı degildir. 1 tabak anca yarız ikimiz :)

Kayınvalidenize niye "Gelmek isteyen gelebilir" diyorsunuz yahu, ne yapacak insanlar kayınvalidenizi arayıp müsaitlik durumunuzu mu öğrenecekler, size misafir olmaya çok meraklıymış gibi? Çağırmak istediğiniz insanı kendiniz davet edip çağırın işte ne güzel. Davetsiz gelseler de "Dan diye kapımda bittiler" diye konu açarsınız.

Kayınvalidenize niye "Gelmek isteyen gelebilir" diyorsunuz yahu, ne yapacak insanlar kayınvalidenizi arayıp müsaitlik durumunuzu mu öğrenecekler, size misafir olmaya çok meraklıymış gibi? Çağırmak istediğiniz insanı kendiniz davet edip çağırın işte ne güzel. Davetsiz gelseler de "Dan diye kapımda bittiler" diye konu açarsınız.
canım o bana ramazanda önce demişti birileri gelmek istiyor diye ramazan geçsin öyle davet ederiz dedi. o yuzden söylüyorum gelmek isteyen olur diye. bide kv dem benden cekinir nedense o yuzden de söylemez

canım o bana ramazanda önce demişti birileri gelmek istiyor diye ramazan geçsin öyle davet ederiz dedi. o yuzden söylüyorum gelmek isteyen olur diye. bide kv dem benden cekinir nedense o yuzden de söylemez

Birileri gelmek istiyorsa kimlerdir biliyordur herhalde kayınvalideniz. Ona sorun kimlermiş diye. Sevdiğiniz görüşmek istediğiniz insanlarsa kendiniz çağırın davet edin. Kafalarına göre gelmelerinden daha güzel ve uygun. Kafanıza takmaya değmez bunu yani.

müşteriler aksam üzeri iş çıkısı geliyor erken cıkmam mumkun degil. tam ben bu aksam evde yemek yapacagım diyorum mesela dün anneme dedim ki dolmalık biber aldım dolma yapıcam..bana dedigi sey ben ordan gecerken ver bana ben yaparım evde sana hazır olsun ugrasma.. eşim süpürge vileda gibi seyler yapıyor ama yemek ütü elinden pek gelmez. resmi kurumda calıstıgı icin de ütüsü bitmez genelde 2 günde bir geceleri ütü yaparım. evin 4 köşesinde de inşaat var malum batuyor her yerim mecbur cam sil falan.. vakit geciyor yani

işte ben bunları anlayamıyorum

ben garibim esasen buradaki genel kabule göre

cam silince yeniden kirlenecek inşaat varsa

o zaman kalabilir cam silme

zaten eve gece geldiğimize ve perdeler de kapalı olduğuna göre görmüyoruz bile

eşin ütüsü de olsa olsa 7 günde 7 gömlek olur,olsun 7 de pantolon olsun

elinden gelmez demeyin zorda kalınca her şey herkesin elinden gelir

bırakın yapsın ki yarın ihtiyaç olursa el atabilsin

eşim dolma dahi yaptı yeri geldiğinde

bu arada bu yazdıklarımız konu ile alakalı değil aslında

siz neden gelmiyorlar diyorsunuz

ama şimdi laf arasında yemekleri de annesi yapıyor, işten geç çıkıyor vs diye konuşulan birine ben gitmem şahsen

yani durumu zor bir de beni mi ağırlasın derim

madem ille de gelsinler istiyorsunuz

arayın pazara bana bekliyorum sizi gelmezseniz küserim deyip bir hafta önceden rezervasyon yaptırın

işte ben bunları anlayamıyorum

ben garibim esasen buradaki genel kabule göre

cam silince yeniden kirlenecek inşaat varsa

o zaman kalabilir cam silme

zaten eve gece geldiğimize ve perdeler de kapalı olduğuna göre görmüyoruz bile

eşin ütüsü de olsa olsa 7 günde 7 gömlek olur,olsun 7 de pantolon olsun

elinden gelmez demeyin zorda kalınca her şey herkesin elinden gelir

bırakın yapsın ki yarın ihtiyaç olursa el atabilsin

eşim dolma dahi yaptı yeri geldiğinde

bu arada bu yazdıklarımız konu ile alakalı değil aslında

siz neden gelmiyorlar diyorsunuz

ama şimdi laf arasında yemekleri de annesi yapıyor, işten geç çıkıyor vs diye konuşulan birine ben gitmem şahsen

yani durumu zor bir de beni mi ağırlasın derim

madem ille de gelsinler istiyorsunuz

arayın pazara bana bekliyorum sizi gelmezseniz küserim deyip bir hafta önceden rezervasyon yaptırın
tabikide iş başa düşünce herşeyi yapabilir ama zaten yeternce eşim yardımcı oluyor bazı şeyleri de yapsın istemiyorum.

hahaha :)) vallahi öyle olmuyor ki.. annem arıyor ben et cıkardım. yemek yapma falan gibi seyler hep :) eşiminde işine geliyor hemen gider gitmez hoop yemek sonra eve git playstation rahat rahat :KK70:

tamam desin

bizim payımızı da yarın öğlen yersin deyip kapayın konuyu

eşinizin işine geldiği gibi sizin de geliyor sanki

oysa evde birlikte hazırlayacağınız salçalı makarna bile evliliğinizi perçinler

Back
X