- Konu Sahibi blackgirl3434_34
-
kendine yeni adres ac onun ulasamayacagi bi adres..telefon numarani degistir..yada ihmal et dinleme takmiyormus gibi yap..o zamanda pes eder
kızlar 1.5 ay önce erkek arkadasım aldattı beni:çok üzgünüm: bende tekmeyi bastım tabi3 hafta once askere gıtmıs cevremden duyduguma gore kalbimde tamamen bitirdim denmesede onu unuttum artıkyerimseniben ama o hala arıo(ben acmıorum tabı) 1.5 aydır gorusmuoruza.s a.s ama o sureklı msn den baska nıcklerle benımle konusmaya calısıo sureklı arıo kötükedihüso onun şerefsızlıgı sonucunda bıtmıs bı ılskı hala nıye arıo anlamıorum klava: amacı ne ne yapmaya calısıo :uhm: :uhm: sızce ne yapmalıyım
hemserim eger erkek arkadasında yozgatlıysa yedıremıyodur kendıne hele etrafındakıler hanı erkekler arasında muhabbetıı cok olur ya la sen karı agzına bakıyon kılıbıksın ıste vss..tarzdan konustuysaskerde araya nı soranı kalmadıysa senı aldatttıgı kızda senın sadakatını gormedıyse eee bı de asker ocagı ana kcagı gıbı olmuyo arar.bı de erkekler elınden kacırınca anlıyo kıymetını erısılmez olursan kıymetlsın onların goznde hayır dedgın kadar varsın bı tek erkeklerde degıl hayattada o yuzden dha coooooooookkkk arar ve sen affetmezsın demı yanı effetme hatta ne yapmalyım dıye sorma bıle yapmıssın zaten yapman gerekenı
iki türlü dawranış biçimi war bence ;
1)eğer amacın ondan kurtulmaksa,aramasından rahatsız oluyorsan,istediğin kadar telefonunu değiştir,msn değiştir,bulmak isteyen bişekilde bulur.ben olsaydım telefonu açardım we gayet sakin bişekilde umursamaz bir tawırla,adeta alay ederek bu tutumunun çok komik olduğunu,hala ortada konuşulcak birşey olduğunu zannetmesinin çok zawallıca olduğunu söylerdim.we geri dönüşün imkansızlığını anlamasını sağlardım.
2)amacın biraz sürünsün,sonra yeniden başlarız ise,biraz daha açma,kaçan kowalanır,iyice anlasın ayıbını.ama bu ihtimalde hem fazla naz aşık usandırır durumu war hemde sewse idi hata yapmazdı,sadece kendine yediremedi we arıyor,hırs yaptı durumu war :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?