erkek ve cinsellik

oD2808

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2008
3.198
508
323
40
7Yıllık evliyim herkes eşinin cinselliğe düşkün olmasından yakınır bende olmamasından.hamileliğimden bu yana bir soğukluk oluştu ayda en fazla 5gün.genelde ben yorgun oluyorum erkenden yatıyorum ama eşimde hiç aramıyor.arada çok istiyor.geçen akşam ben çok heveslendim ama hemeroid olduğu için ağrım var dedi beni reddetti bende kızdım sen böyle yapınca kendi kendini tatmin ettiğini düşünüyorum dedim sen beni reddederken oluyorda ben reddedince mi olmuyor sağlık bu filan falan bir sürü şey söyledi.bir erkek ilişkiye girmeden duramaz sen basıl duruyorsun dedim çok düşkün değili m zaten işte çok yoruluyorsun erkenden uyuyorsun ne yapayım dedi.ama bir erkek yapmadan durabilir mi erkek demek cinsellik demek değil mi özlemesi gerekmez mi.iç çamaşırlarını kontrol ediyorum artık sinirlerim çok bozuk

Erkekleri sex mekanizması gibi görmemek gerek,hormonal durumlar
Çoğu düşkün olabilirler ama sizinki gibi istisnalarda olabiliyor
Canınızı sıkmayın,seksi ve bakımlı olmaya tam gaz devam

Adam hemoroidmiş niye trip atıyorsun ki?

biraz anlayış

Erkek demek cinsellik demek mi? Siz çok yanlış öğrenmişsiniz bacım.
Psikolojik sıkıntıları da olabilir, geçici birdönem de olabilir, fazla üstüne gitmeyin, ayrıca haftada bir sevişmece çok da vahim değil, onu da bulamayanlar var efenim.

alakadı var ayda en fazla 4 kere yapmak normal mi yani
normal mi değil mi bilemeyeceğim uzman değilim fakat rahatsızken sırf kendin heveslendin diye triplere girmen anormal

artık eşlerin sevgisi istatistiklerle ölçülür olmuş bu devirde

herşey cinsellik mi

Durum hamilikten sonra böyle oldu önceden ne olursa duramayan adam şimdi olsada olur olmasada olur diyor,erkekler bir şekilde tatmin olması gerekiyor muş e nasıl duruyor o zaman

normal mi değil mi bilemeyeceğim uzman değilim fakat rahatsızken sırf kendin heveslendin diye triplere girmen anormal

artık eşlerin sevgisi istatistiklerle ölçülür olmuş bu devirde

herşey cinsellik mi
TabiKi değil bende öyle çok düşkün değilim ama kardeş kardeşeede yaşamaya gerek yok.bende hafta içi zaten erkenden yatıyorum ama bir özleme bir istek göremiyorum ben nasıl durabiliyor bende bunu anlamıyorum

Ayda 5 gun gayet normal. Baska insanlar hergun yapmiyor, oyle dusunmeyin

acaba sizi kutsal anne kalibina mi soktu ki esiniz?
bazi erkeklerde bu durum gorulebiliyor..esini anne olduktan sonra daha farkli yere koyan erkekler var..
sorun bakalim bi..benim arkadasimin basina gelmisti.
onceden dibinden ayrilmayan adam,hamilelikle beraber arkadasimdan cok uzaklasti..iyice didikleyince cikardi baklayi agzindan..

Durum hamilikten sonra böyle oldu önceden ne olursa duramayan adam şimdi olsada olur olmasada olur diyor,erkekler bir şekilde tatmin olması gerekiyor muş e nasıl duruyor o zaman
Önceden böyle değilse...Aranızda sorun mu var...Geçici bir bunalım mı yaşıyor..Biri mi var?Hamilelikte buns alıştı belki..

hemoroid çok zor bi hastalık ayrıca erkenden uyuyormuşsunuz. 7 yıl olmuş düzenli cinsel hayatı var bi uyarıcı olmayınca ayda 5 gün asgari yetiyordur

7 yıllık evlilikte ayda 4-5 az değil bana göre.
Bana göre ama tabi sana yetmiyor demek ki.

Ama adam rahatsızmış anlayış gösterebilirsin.

Ayrıca her erkek sekse sandığın kadar düşkün değil.

Erkek = sex değil.
Erkek diye cinsellik onun tekelinde de değil. Bu abartılmış bir balondur.
Her erkek farklıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…