Adam hemoroidmiş niye trip atıyorsun ki?7Yıllık evliyim herkes eşinin cinselliğe düşkün olmasından yakınır bende olmamasından.hamileliğimden bu yana bir soğukluk oluştu ayda en fazla 5gün.genelde ben yorgun oluyorum erkenden yatıyorum ama eşimde hiç aramıyor.arada çok istiyor.geçen akşam ben çok heveslendim ama hemeroid olduğu için ağrım var dedi beni reddetti bende kızdım sen böyle yapınca kendi kendini tatmin ettiğini düşünüyorum dedim sen beni reddederken oluyorda ben reddedince mi olmuyor sağlık bu filan falan bir sürü şey söyledi.bir erkek ilişkiye girmeden duramaz sen basıl duruyorsun dedim çok düşkün değili m zaten işte çok yoruluyorsun erkenden uyuyorsun ne yapayım dedi.ama bir erkek yapmadan durabilir mi erkek demek cinsellik demek değil mi özlemesi gerekmez mi.iç çamaşırlarını kontrol ediyorum artık sinirlerim çok bozuk
alakadı var ayda en fazla 4 kere yapmak normal mi yanihani derler ya kadınlar sex objesi gibi görülüyor diye
aynı şekilde erkekleri sex objesi olarak gören kadınlar da bulunuyor işte
VallA maç olunca hiç olmuyor ama bana denk geliyor yaniAdam hemoroidmiş niye trip atıyorsun ki?
biraz anlayış
VallA maç olunca hiç olmuyor ama bana denk geliyor yani
normal mi değil mi bilemeyeceğim uzman değilim fakat rahatsızken sırf kendin heveslendin diye triplere girmen anormalalakadı var ayda en fazla 4 kere yapmak normal mi yani
ayin 5-7 gunu regl oldugunuzu farzedersem, 1-3 caniniz istemese kendinizi iyi hissetmeseniz geriye kalir yaklasik 20 gun olur mu size 5 gunde bir iliski fena degil gibi gozuktu.alakadı var ayda en fazla 4 kere yapmak normal mi yani
Durum hamilikten sonra böyle oldu önceden ne olursa duramayan adam şimdi olsada olur olmasada olur diyor,erkekler bir şekilde tatmin olması gerekiyor muş e nasıl duruyor o zamanErkek demek cinsellik demek mi? Siz çok yanlış öğrenmişsiniz bacım.
Psikolojik sıkıntıları da olabilir, geçici birdönem de olabilir, fazla üstüne gitmeyin, ayrıca haftada bir sevişmece çok da kötü değil, onu da bulamayanlar var efenim.
TabiKi değil bende öyle çok düşkün değilim ama kardeş kardeşeede yaşamaya gerek yok.bende hafta içi zaten erkenden yatıyorum ama bir özleme bir istek göremiyorum ben nasıl durabiliyor bende bunu anlamıyorumnormal mi değil mi bilemeyeceğim uzman değilim fakat rahatsızken sırf kendin heveslendin diye triplere girmen anormal
artık eşlerin sevgisi istatistiklerle ölçülür olmuş bu devirde
herşey cinsellik mi
Ayda 5 günü bulmuyor genelde 3 gün oluyor yani demek istediğim bir erkek böyle istekli olmasa bu nor mal miAyda 5 gun gayet normal. Baska insanlar hergun yapmiyor, oyle dusunmeyin
Önceden böyle değilse...Aranızda sorun mu var...Geçici bir bunalım mı yaşıyor..Biri mi var?Hamilelikte buns alıştı belki..Durum hamilikten sonra böyle oldu önceden ne olursa duramayan adam şimdi olsada olur olmasada olur diyor,erkekler bir şekilde tatmin olması gerekiyor muş e nasıl duruyor o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?