Erkek ve kadın arasındaki yaş farkı

mihrumah

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2009
878
223
133
İstanbul
Merhaba hanımlar.Çok aklıma takılan ve beni kimsenin tatmin etmediği bu konuyla ilgili size akıl danışmak istiyorum.31 yaşında bir bekarım ,minyon biriyim.Bu yüzden hep kısmetlerim yaşça benden küçük oluyor.Ben de doğal olarak hep reddediyorum.Kendimden yaşça küçük biriyle hayatımı birleşirmek istemiyorum.Çünkü çevremde yaş farkı olan çiftlerin(kadının büyük olduğu ilişkileri ima ediyorum) ilişkileri gerçekten olumsuz bir halde.Yine benzer bir durum içerisindeyim, ve talibimbenden 2 yaş küçük.Siz olsanız ne yaparsınız.

Merhaba tatlım,
2 yaş inan bana hiç ama hiç önemli değil. ayrıca ben, kadının erkekten her zaman biraz daha ileri seviyede (hem yaş hemde diğer özellikler) olması taraftarıyım çünkü kadın biraz daha olgun olmalı erkekten. tabi bu 10 yaş genç olmalı anlamına da gelmiyor tabi. ben 28 yaşımdayım ama 1-2 sene evveline kadar benden 6 yaş küçük bi sevgilim olmuştu ama inan bana kuşak çatışması yaşadık resmen :) ve gitti sonuç itibariyle. bu bir de erkeğin olgunluğuna da bağlı. adam 40 yaşında olur ama normal bi erkek standartlarına ve 40 yaş olgunluğuna erişememiştir, ama bi adam vardır 30 yaşındadır,yanında 'erkek' diye taşımaktan onur duyarsın gurur duyarsın. o yüzden yaş konusunu fazla takma derim, sadece adam olsun,erkekliğin gerekliliğini ve sorumluluğunu bilsin, ne istediğini ve ne istemediğini bilsin. o zaman emin ol sen de çok mutlu edilirsin, mutlu olursun..

ne demişler ; aşka ve yemek yapmaya sonunu düşünmeden başlayın!

yaştan önce karakter olarak uygunlugunuza bakın bence nıce evlılık var kadın erkekten yasca küçük oldugu halde problem yasayan ama örnek ıstersenız benım arkadasım esınden 2 yas büyük ikiz kızları var cokta mutlular yani:34:

2 yaş bence normal...erkeğin küçük olmasında sakınca göremiyorum...sonuçta insan sevdikten anlaştıktan sonra sorun değil.....bence kimsenin düşüncesini takmayın kafanıza o ne der bu ne der gibi...siz mutluysanız gerisini boşverin...

bence hiç önemli değil 2 yaş küçük olması.karekteri düzgünse sorun olmaz.:49:

beni isteyenlerde hep büyüktü benden.ben olur desemde ailem uzak kalıyor nedense.:14:bence anlaştıktan sonrayaş farkı önemli değil.yeter ki değer bilsin:123:mutlu olunsun

bence bu kisiden kisiye degiskenlik gosterebilen bir durum..

benim bir kuzenim esinden 2-3 yas buyuk ve bir sorunlari yok.. eger erkek olgunsa 2 yasin cok bir sorun olacagini sanmiyorum acikcasi..

benim esim benden 8 yas buyuk ve ona ragmen bazen cocuk gibi hareketleri olabiliyor.. erkekler cok gec olgunlasiyorlar, zaten onun icin tavsiye ediliyor erkegin buyuk olmasi.. ama onemli meselelerde cok cok ciddi ve akilli dir..

yani ozetle bence eger karsinizdaki insan simarik, hayatin zorlugunu gormemis, laylaylom birisi ise sizden kucuk olursa siz idare edersiniz ama olgunlasmis,, yada cok dert cekmesine de gerek yok.. mantikli ve olgunsa bence dedigim gibi 2 yas sorun olmaz diye duusunuyorum

Back
X