Erkek Yapar Zihniyeti?

Esmerai

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2015
376
332
103
Kadını ötekileştirmek, erkekliği yücelten (gizliden, masumane bir şekilde) erkeğe serbesttir, kadın namustur, namus demektir, bir yanlışlık varsa ikisi de yapmamalı ama kadın namustur erkeğe herşeye kolaydır zihniyeti taşıyan bir erkek? Karşıma alıp konuşacak kadar seviyesine düşeyim mi, yoksa çektir mi edeyim? Bilemedim.

Dimdirekt çektir diyorum

Harcadığın efora yazık

Valla anlatsaniz da anlamazlar cunku bu bir fikir ayrılıgı degil bildiginiz cehalet ve yobazlıktır.Böyle insanlarla tartismaya girince insan kendini yıpratıyo ve sinirlendigiyle kalıyo sadece kısacası degmez.Bunların bir de aynı seyi savunan kadın versiyonlari var direk bunlari yetistiren onlarin kafası degismedikce bunlarda böyle cogalir yazik hepsine.

Sindirelemez bir tavır ve bu şekilde düşünce yapısına sahip bir insanla her ne kadar muhattap olma lüksü gözetmesem dahi haddini bildir esmerai diyen bir ses içimde karşı koyamıyorum şuan! Ve bu konu üzerinden onunla tartışırsam durum iyice basite indirgenecek çünkü cahil bir zihniyet! Susmayı tercih ettim. Konuşursam toz duman ederim haberi yok! Ben konuştukça basite çekecek. Edep yahu.

Bu yüzden erkek çocuğa hıc heves etmedim . Kız istedim hayırlı bir kız oldu şükür . Belki yetiştirme tarzı ile alakalı oğlum olursa kızım evde ne yapıyorsa oda yapacak gocunmayacak ben oğluma hizmet etmeyi düşünmüyorum o anasına hızmet edecek

Beynini çıkarıp öyle konuş bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…