Erkek yılı

Esrabtul

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2022
18
4
1
28
Kız erkek yılı diye birşey varmı kizlar hangi aylar erkek olasigi yuksek

Kız erkek yılı diye birşey varmı kizlar hangi aylar erkek olasigi yuksek
Evet bunu duydum. Değişik bir hesaplaması var.bir arkadaş yapmıştı tuttu. Belki sadece tesadüftü

Sağlıklı olması için temenni de bulunanilirsiniz.Erkek oldu ama hayırlı olmadı ne olacak?
Sten gereken duayida tesbiyatlarimizida çıkıyoruz canım çok şükür ama Allah'ım yanında çok siz isteyin duanizda ısrar Co olanın severim demis

Oda var evet ama yıl diye duydum ve görünse ablam doğum yaptı o yıl hepsi erkek ti ve kız arkdasim dada o yıl hepsi kızdı nerdeyse

Hayatım sence böyle bir şey mümkün olabilir mi? Dünya ablandan, kuzeninden, senin kısıtlı çevrenden ibaret değil.
Tüm yıl neredeyse her doğanın cinsiyeti erkek olsa yer yerinden oynardı.
Şimdi gebelik topiklerindeki cinsiyet anketlerine bak. Her ayınkinde birbirine çok yakın sonuçlar göreceksin. Çünkü doğanın dengesi bu.

Yahu fal fal diye millet ortalığı yıkıyor, falcılar soruluyor inanılıyor da bu kızın sorduğu mu battı?

Böyle birsey duydum bende ne kadar doğru ve tutar Allah bilir. Bilmem ne takvimi diye geçiyordu hatirlamiyorum. Belkide çin takvimidir.

Ay takvimine göre saç kesiyor, yada epilasyon günleri vs oluyor yapıyoruz da bu mu suç oldu.
Doğru ya da değil şansını denemek istiyor ne olmuş ki? Bana göre fal gibi saçma bir durum değil bunlar.

Kardeşlerimden biri kız cocuk için her şeyi arastirdilar fakat erkek oldu.cunku ilk ikisi erkekti. Kiz istedikleri kadar erkeğe de sevindiler. Tek temenni sağlık sonra içinden geçen var herkesin ama kiz yada erkek hangisi olursa olsun ebeveynler eşit seviniyor .

Eskiden kaldı illa erkek olsun deyip kiz olduğunda üzülen kisiler. Yine vardır ama azınlıkta artık.
Genelde evde erkek varsa kiz, kiz varsa erkek isteniyor merak duygusu işte.
Allah hakeden isteyen herkese sağlıklı sıhhatli hayirli evlatlar nasip etsin.

Azına yurugine sağlık

Kısıtlı veren değil sadece bnce sen iyi araştır bu söylediklerinin hepsini bizde bilmiyurz sadece merak ettiğim için sordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…