• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek yolcu hostese “Allah’a daha yakınız, uçağı düşüreceksiniz”

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
'Alkollü içecek anonsu' uçağı karıştırdı!
Onur Air’in İstanbul-Malatya seferini gerçekleştiren uçağında ‘alkollü, alkolsüz içecek satışı yapılacağı’ anonsunun ardından bir yolcu hosteslerle tartıştı. Erkek yolcu hostese “Allah’a daha yakınız, uçağı düşüreceksiniz” deyince hostes de yolcuya “Allah her yerde. Sizinle tartışamam” dedi.

3Sitene Ekle
-alkollu-icecek-anonsu-ucagi-karistirdi--4904339.webp

Habertürk gazetesinin haberine göre, Onur Air’in geçtiğimiz salı günü İstanbul- Malatya seferini yapan saat 10.20 uçağında bir yolcuyla kabin ekibi ve diğer yolcular arasında ‘alkol’ nedeniyle tartışma yaşandı. Uçak havalandıktan kısa süre sonra hostes tarafından yolculara “Alkollü ve Alkolsüz içecek satışı başlamıştır” anonsu yapıldı. Anonsun ardından servise başlayan hostesler ile 40 yaşlarındaki erkek bir yolcu arasında tartışma çıktı. Erkek yolcu yanına giden kadın hostese “Müslüman değil misiniz? Niye alkol servisi yapıyorsunuz?” diye tepki gösterdi.
HOSTES: ALLAH HER YERDE SIZINLE TARTIŞMAM

Türkiye’nin Müslüman bir ülke olduğunu söyleyen yolcu, “Allah’a daha yakınız, uçağı düşüreceksiniz” dedi. Bunun üzerine hostes ise yolcuya “Allah her yerde. Sizinle tartışamam” cevabını verdi. Bu polemiğin ardındansa erkek yolcu kendisine tepki gösteren diğer yolcularla da tartışmaya başladı. Olay kabin ekibi tarafından kaptan pilota iletildi. Yolcu hakkında uçaktan indikten sonra bir işlem yapılmadığı öğrenildi. milliyet

alkol servis edilen her uçak düşseydi ohooo:KK53::KK53:

gerçi bence de uçakta alkol servisi biraz riskli olabilir tabii uçağı düşüreceğinden değil

Bencede olmamalı alkol dediğiniz gibi riskli.Uçağıda düşürebilir manyağın biri onun etkisiyle saldırabilir saçma sapan şeyler yapabilir.Sonuçta havaalanında kimin ne kadar alkole ne kadar toleranslı olduğu araştırılmıyor. Alkol çarpar adamı azıda çoğuda. Müslüman bir ülkeyiz olmasa daha iyi fakat ülkemdeki herkes müslüman değil.Aslında bilimsel açıdan bakılınca da alkolün içildiğinde vücut için zararları görülür.

'herkesin yaşam biçimine saygı duyarım ama benim gibi yaşarlarsa' diyen yobazlardan biriymiş adam.
hostesin cevabı tam kapak olmuş.
ayrıca 2014 yılında uçakta birileri alkollü birşeyler içti diye uçağı düşürecek bir tanrıya inanmak için evrim basamaklarının çok altında kalmış olmak lazım.
ha ama evrime de inanmıyorlardı bunlar değil mi.
emin olsun kim ne içerse içsin onun kafasına ulaşamıyacak.

'herkesin yaşam biçimine saygı duyarım ama benim gibi yaşarlarsa' diyen yobazlardan biriymiş adam.
hostesin cevabı tam kapak olmuş.
ayrıca 2014 yılında uçakta birileri alkollü birşeyler içti diye uçağı düşürecek bir tanrıya inanmak için evrim basamaklarının çok altında kalmış olmak lazım.
ha ama evrime de inanmıyorlardı bunlar değil mi.
emin olsun kim ne içerse içsin onun kafasına ulaşamıyacak.

son cümlene çok güldüm:KK48:

herhalde bi kotası vardır, kimseye sarhoş olana kadar içirtmezler, ama yine de tek kadehle saçmalayabilecek insanlar var, uçak zaten insanı biraz silkeliyo fizyolojik olarak, bi de alkol sağlık açısından da risk teşkil edebilir, o yüzden bence alkol servisi olmasa daha iyi

İçmesini bilmiyorsan içene de karışmayacaksın.
Yukarıda Allah'a yakınsan aşağıda nesin acaba ? Allah'ın belli bir çekim gücü var herhalde bu adama göre. :KK14:

Yobazlık her yerde. İnsanların içkisine de karışıyorlar. Ben şimdiye kadar alkollü yolcudan uçak düştüğünü görmedim. İki hostes arkadaşım var. yıllarca hiç alkol sorunu yaşadıklarını da duymadım. Garip bu insanlar.

uçakta içtiği 2 gram içkiyle pilota saldıracak adam zaten çoktan bi vukuat işlemiş hapsi boylamıştır.
bunlar hep akp zihniyeti akpyle güç buldu böyleleri tanımadığı insanlara dinlerini sorup kendini allah görüp hesap sormak işte tipik türk müslümanı.

bu herife birisi uçakların alkolle yıkandığını anlatsa intihar edecek demek ki (de icing) :D :D :D

ama hostesin cevabı çok mantıklıymış..ben hostes olsaydım okadar ent bir cevap veremezdim herhalde..hindistanda dünyanın ineğin boynuzunda olduğunu sanmaları gibi bu adamda Allahü tealayı uzayda sanıyo sanırım:KK64:

bencede uçaklarda içki servisi olmamalı...rahatsız olan kişi de tartışmak yerine gerekli yerlere yazı yazsın...

ben de uçakta içki içmek istiyorum ne olacak şmdi bendemi yazıyorum gerekli yerlere?

kapalı dapdaracık bir ortam cocuklarında bulunabileceginden bahsediyoruz...alem yapmak isteyen ucakta yapmayı versin canım...ha ucak fobim var icmem lazim dersenizde onunda bircok caresi var...

dindar degilim...ickiyede karşı asla degilim...ucak icki icin uygun bir ortam degildir....

kapalı dapdaracık bir ortam cocuklarında bulunabileceginden bahsediyoruz...alem yapmak isteyen ucakta yapmayı versin canım...ha ucak fobim var icmem lazim dersenizde onunda bircok caresi var...

dindar degilim...ickiyede karşı asla degilim...ucak icki icin uygun bir ortam degildir....

uçakta alem içinmi içki içiliyor sanıyorsun?
bir gıdım şarapla alem yapılacak sanki daha önce hiç uçağa binmedin herhalde herkesin şişeleri devirdiğini zannediyorsun.

bir kere hostes gorevini yapiyor birseyden sikayetciysen yaz dilekceni gonder genel merkeze.
boyle son asamada calisan insanlar surekli kendileriyle alakasi olmayan sikayetleri dinlemek zorunda kaliyor.

uçakta alem içinmi içki içiliyor sanıyorsun?
bir gıdım şarapla alem yapılacak sanki daha önce hiç uçağa binmedin herhalde herkesin şişeleri devirdiğini zannediyorsun.

eger bu sizi rahtlatcaksa ucaga biniyorum...siz benim ne anlatmak istedigimi anlayamadınız sanırım...keyfi olarak iciliyorsa alemdir...daracık alanda alkol kokusu cekmek istemiyorum evet ufak bir cocugum da var...

eger bu sizi rahtlatcaksa ucaga biniyorum...siz benim ne anlatmak istedigimi anlayamadınız sanırım...keyfi olarak iciliyorsa alemdir...daracık alanda alkol kokusu cekmek istemiyorum evet ufak bir cocugum da var...

koca uçakta size alkol kokusu geliyorsa sorun sizdedir :)

Ya yorum bile yapamadım gülmekten. Adam sağlam saçmalamış bence. Uçakta içki içilmesinden rahatsızsan bununla ilgili bir şeyler yap madem. Ne demek Allaha daha yakınız. Allahın göklerde evi var falan zannediyor sanırım o kadar inançlı işte. Bir de kalkmış siz müslüman değil misiniz diyor. Yahu kadın işini yapıyor sanki hostes belirliyor ne satılıp satılmayacağını ya. Sivri zeka işte.

Back
X