- 8 Aralık 2016
- 28
- 13
- 18
- 29
- Konu Sahibi 3321dertli55
-
İnanın ben de ergen muhabbeti olduğunun farkındayım. Ama sorun benden kaynaklanmıyorBaşlığı görünce 15 16 yaşında bir ergen yorumu yapmıştım...daha fenaymış
kura çekin ideal erkek hanginize çıkarsa diğerleri çekilip o kafalamaya çalışsın arkadaşlığınızda bozulmaz...
Sorsan hepsinin aklında başka biri var ama bal gibi de istiyorlar işte. Başka ne gibi taktikler yapabilirim böyle şeylere de hiç kafam basmazÇocuğun zengin olmasıyla konunun alakası ne :)
Arkadaşların da çocuğu istiyor ve seni kıskanıyorlar.
Neden seni seçtiğini de sindiremiyorlar. Durumun özeti bu.
Ben senin yerinde olduysam ve çocuğu istiyorsam ağlıyor numarası yaparım, ah bana böyle böyle dediler çok üzgünüm diye. O da gelir 'ah üzülme canım sen' der, hop sevgili oluruz. Sonra da ona göre şekillendiririm işte.
X cok yakisikli ve zengin... Niye belirtme geregi duydun ki? Bu cumlenle gozumde masumiyetini kaybettin.
Ben ilişkide böyle şeylere bakmam ama başkalarına cazip gelen özellikler. Çocuktan gerçekten hoşlanyorum ve aramız bozulsun istemiyorumÇocuk zengin ve çok yakışıklı olmasa kimse uğraşmayacaktı yani uğruna
Ben olsam hepsiyle iletişimi keserdim.
O x de seninle evliliği düşünmez herhalde burnu havadaysa.
Hatta sevgili olup ayrılsanız kızlar bayram yapar.
Hiç kafanı ağrıtma zaten kalitesiz diyaloglar.
Hepsinden soyutla kendini, erkek için kavga nedir ya.
Ben kimseyi yemiyorum. Bir buçuk aydır görüşüyoruz o zamandan beri sorunlar devam ediyor. Erkek için hiçbir arkadaşımla aramı bozmak istemem ama arkadaşım değillermişZengin ve yakışıklı diye yiyin birbirinizi
Adam kavganızı duysa bir gün sana bir gün ötekine....
Bu işler böyledir sen anlamamışsınBen kimseyi yemiyorum. Bir buçuk aydır görüşüyoruz o zamandan beri sorunlar devam ediyor. Erkek için hiçbir arkadaşımla aramı bozmak istemem ama arkadaşım değillermiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?