Erkekk aldatıyorsa????

babanız sizi ve annenizi aldatırsa ne yaparsınız?

• hiç oralı olmamm herkes yaşamında özgür derim

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    28
  • Anket Kapalı .
uffffffff üzüldümmm bacım durumuna... amann kurtulmuşun böylesindennnn....
ne denir...
bende aman banane diycemmmm....
üç maymunu oynamak gerekiyormuş bazennn....

Bu olayı ispat ettikten sonra evli olduğu bayana söylemelisiniz yoksa ona çok büyük bir ihanet eden adamın yandaşı olmuş olursunuz diye düşünüyorum iyice takip edin suç üstü yakalamaya çalışın. bir de bir şey sormak istiyorum numarayı hesaba baktım döküman çıkarttım demişsiniz o nasıl oluyor bende bi numaraya bakmam lazımda ?

detaylar fatusala yani eve gelince teyzem eline alınca yırtıp atmışşşşşşşşş adam... sonra kuzenlerde işgillenmiş derken beraberkennnn enişte uyurken tlfnu şarjdaa girdik türksel online işlemlerineee ve şifre tlfna geldi ve internetten açtık hesabını ve hesaptaaa fatura detaylarına baktık...sadece kimle ne zaman kaç dkk konuşuğu belli oluyor ama numaranın son 4 rakamı internette açık olmuyorr sonra telefonuna ilk haneleri yazınca 537li falan çıkmadı listesinde öyle numaraaa daha doğrusu 2 tane 537li numara vardı 2side kayıtlı normal kişiledi derken aklımıza yazdık ilk haneleri ve başka birgün yine tlfnu evde unuttuğu gün gelen çağrı ileeee baktık aynı 6 hane537 ve devamı aynı no demekki bu numara dedik... ve özelden aradığmızda bayan çıktı öyleee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…