Erkekle konuşmak

• Konu Sahibi Konu Sahibi qum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

qum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2011
13
0
36
İstanbul
merhaba arkadaşlar benim ilkokuldan bir arkadaşım vardı.ilkokul bitince bi daha görüşmedik face çıkınca birbirimizi eklemiştik ama uzun zamandır konuşmadık.12 gün önce faceden msj attı bana nbr nasılsın die konuşmaya başladık ve neredeyse hergün konuşuyoruz artık.ben daha önce hiçbir erkekle bu kadar uzun konuşmamıştım.konuştukça birbirimizi daha iyi tanıyoruz ve konuşmalarıda hoşuma gidiyor.Fakat bazen konuşucak birşey bulamıyorum gibi oluyorum.Zaten fazla konuşkan biride değilimdir.hergün konuşmak yerine bikaç günde bir konuşsammı diye düşünüyorum fakat yanlış anlayıp ilgisinin azalacağından korkuyorum.
Sizce ne yapmalıyım yardımlarınızı bekliyorum...

canım asıl hergün konuşursan ilgisi azalır,dediğin gibi konuşacak bişey bulamazsınız.

ara vererek konuş özlersiniz sohbetlerinizi daha keyifli olur..

benim durumumda sen gibiydi ilkokul arkadaşımla yıllarca görüşmedik sonra faceden ekedi v muhabbet tmeye başladık önceleri çok konuşmuyorduk sonraları devamlı konuşmaya başladık ve şimdi onunla nişanlıyım :16: ve çook mutluyum :16::16:

ama canım hergün onunla konuşmak istiyor kendimi zor tutuyorum bi nbr nasılsın desem yeter die düşünüyorum fakat bıktırmaktan korkuyorum
herkese tavsiyeleri için de teşekkür ederim.

Son düzenleme:
bence bıkma düşüncesi çok saçma insan seviyosa neden bıksın ben nişanlımla 2 buçuk senedir beraberim ve en baştada saatlerce konuşurdukşimdide öyle ve hiç bıkmadık aksine daha fazla baglanıyoruz

bence bıkma düşüncesi çok saçma insan seviyosa neden bıksın ben nişanlımla 2 buçuk senedir beraberim ve en baştada saatlerce konuşurdukşimdide öyle ve hiç bıkmadık aksine daha fazla baglanıyoruz

bizde sevgilimle öleyiz her dakka beraberiz bi geceleri uymak için ayrılıyoruz ve hiç bıkmadık. sizde bıkmazsınız ama önce duygularında emn ol ve biraz kendini ağrdan sat

bizde sevgilimle öleyiz her dakka beraberiz bi geceleri uymak için ayrılıyoruz ve hiç bıkmadık. sizde bıkmazsınız ama önce duygularında emn ol ve biraz kendini ağrdan sat

evet katılıyrum agırdan sat ama şu kadar yazmıyım şöle yapmıyım diye devamlı içinde kurma bu şekilde belki sen bile sıkılırsın

hepinize teşekkür ederim.bigün ara verdim konuşmaya hemen msj atmış nerdesin diye :)

sizlere bi şey daha sormak istiyorum bunca zaman durduktan sonra niye şimdi konuşmaya başladı diyede düşünüyorum bu soru kafama takıldı.görüşlerinizi bekliyorum

sizlere bi şey daha sormak istiyorum bunca zaman durduktan sonra niye şimdi konuşmaya başladı diyede düşünüyorum bu soru kafama takıldı.görüşlerinizi bekliyorum

belki de varlğının farkına yeni varmıştır :51:

beni de farketmesi yani birbirimizi farketmemiz lise ve üniversite biitimini bulmuştu :) bence bunları dert etme

Back
X