Erkekler 4 Eş Edinebilir!!!

arkadaşlar şimdi bir üye gelir, siz bu muhterem zat hakkında böyle konuşamazsınız, sizi dava edicem der, aman dikkat

Bi başkası da gelicek ' Ama kadınla erkek eşit değil zaten, erkekler sünnet oliyii, çok büyük bir travma yaşıyorlar, o deri var ya o deri kim bilir nerede şimdi
üüühü ühü Erkekler hep eziliyooo Bırakın bari 4 karı alalım' diyecek

Dört gözle bekliyorum, benden kaçamaz

Yıl olmuş 2014 , millet uzaya yerleşme planı yapıyor, bu çakma müslümanların aklı hala uçkurunda

Kadının görevlerini sadece kadınlar bilir , küfür etmemek için zor tutuyorum kendimi ya

Ali Bulac denen adami hala ciddiye alan varmidir ki ya..

Bu adamin kafasi gidip geliyor bir kac eski ve yeni yazisini okuyun cok net anlarsiniz:))))

bu haberi eşimde okumuştu
'ben 1 tane idare edemiyorum millet 4 tane ediyor helal olsun' demişti..
Şimdi iyi mi dedi kötü mü dedi bilemedim bak

Tabi tabi kadın dediğin evde otursun çocuk baksın dışarı çıkmasın o dışarı çıkarsa ev dağılır dimi
Kadının fıtratı tek eşli erkeğinki 4.
Neyse ki 4 diyerek abartmamış ya şeyhlerden filan örnek verseydi napardık

İnsanın fıtratıyla ilgili ise bu konu, seksen bahsediyorsa elbet, o zaman tam tersi kadının fıtratında var çünkü kadınlar erkeklerden daha çok orgazm olabilir. Erkekler olamaz.
Ruhsal olarak da kadın daha güçlü.

Neyin fıtratı anlamadım zaten o da açıklayamadı. Fıtratında var deyince açıklamasını doğru kabul eden çok oluyor demek.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…