erkekler ailelerine karsi neden eşlerinin arkasinda durmuyor

Frozen01

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2014
12.070
57.000
Selam kizlar esim bana cok bagli birbirimizi seviyoruz ama konu ailesi olunca ailesinin bir hatasi olduğunda arkalarindan bir suru laf konuşuyor ama yuzlerine bisey diyemiyor, maddi konuda destek istediklerinde kiziyor cunki bizde ev gecindiriyoruz kirada oturuyorum, ama yuzlerine kizmiyormus gibi davranip benim ustume atiyor esim razi olmuyor diyor, halbuki kendide gorumcelerime ve kaynanam gile maddi yardimci olmak istemiyor, beni kotu biliyorlar gunah kecisi gibi oldum dun kızdım, neden beni one suruyorsun evin gecim durumunu anlatsana dedim,. Ne yapacam ben bu adamla bu huyunu hic sevmiyorum ve ben kendi aileme bile maddi destek olamazken onlara neden oluyum zoruma gidiyor, ve bu yuzden yardimci olmak istemiyorum, kendi ailesiyle konusurken bizim gecim durumuzu anlatmıyor ve benim razi olmadigimi söylüyor:KK43:

Esiniz iki yüzlünün tekiymis. Sizde bidahaki sefere evde böyle böyle demistin neden kendi söylediklerini de anlatmiyosun diye laf sokarsin. Belki akli basina gelir ozaman.

Isini guzel goturuyor valla aslinda kendini rezil ediyor farkinda degil ailesi dese oglum hayirdir karina mi laf gecirtemiyorsun dese ne cvp vercek merak ettim sende cikar yalanlarini ortaya ama bu seferde yalanci sen olursun

Esiniz iki yüzlünün tekiymis. Sizde bidahaki sefere evde böyle böyle demistin neden kendi söylediklerini de anlatmiyosun diye laf sokarsin. Belki akli basina gelir ozaman.
Isini guzel goturuyor valla aslinda kendini rezil ediyor farkinda degil ailesi dese oglum hayirdir karina mi laf gecirtemiyorsun dese ne cvp vercek merak ettim sende cikar yalanlarini ortaya ama bu seferde yalanci sen olursun
Kv 9 saatlik yerde kaliyor onu getirdik benzin parasini odedik gorumcem bizimle ayni sehirde kv min ve gidis yol parasinida sen karsila dedik dun bir suru laf saydi , getirdiginiz benzin parasinida size vercem tamam dedi. esimde ben veririm ama esim razi olmuyor deyince benimde sarteller atti. Tamam goruncem odeyecek durumu yoksa biz oderiz ama esimde gorumcem kiziyordu benim uzerime suc atinca ben suclu oldum ve ben kotu oldum bide esim tlfda konusurken bana esim razi olmuyon dogru degilmi dedi gorumcemde duydu, esim gorumceme kavga ettirme sunla beni dedi cok ziruma gitti, kavga cikarmadim bur oglum var onun icin sustum, sadece sen evin durumunu niye soykemiyon benim ustume atiyorsun dedim

Dürüst olsun bizim durumumuz da iyi degil desin ne var bunda..
Araya nifak sokuyor gibi butun sucu sana yüklemek nedir yahu..

Eşinizin dediklerini (doğruları) onun ailesine söyleseniz de;şu dakikadan sonra hiç inandırıcı gelmez bahsettikleriniz..
Niye ?
Çünkü eşin yanlış taktik uygulamış bu zamana kadar..

Selam kizlar esim bana cok bagli birbirimizi seviyoruz ama konu ailesi olunca ailesinin bir hatasi olduğunda arkalarindan bir suru laf konuşuyor ama yuzlerine bisey diyemiyor, maddi konuda destek istediklerinde kiziyor cunki bizde ev gecindiriyoruz kirada oturuyorum, ama yuzlerine kizmiyormus gibi davranip benim ustume atiyor esim razi olmuyor diyor, halbuki kendide gorumcelerime ve kaynanam gile maddi yardimci olmak istemiyor, beni kotu biliyorlar gunah kecisi gibi oldum dun kızdım, neden beni one suruyorsun evin gecim durumunu anlatsana dedim,. Ne yapacam ben bu adamla bu huyunu hic sevmiyorum ve ben kendi aileme bile maddi destek olamazken onlara neden oluyum zoruma gidiyor, ve bu yuzden yardimci olmak istemiyorum, kendi ailesiyle konusurken bizim gecim durumuzu anlatmıyor ve benim razi olmadigimi söylüyor:KK43:

işte hayır diyemiyordur ailesine. ama geçim durmunuzu güzelce söylese para diye yakasına mı yapışacaklar bir gün kızarlar iki gün kızarlar sonra geçer....
Maddi yardımda bulunmak istemediğine dair eşini konuşturup sesini kaydedip tüm sülalesine dinletmek var da...
yaparsanız ne olur bilmem....

esiniz ailesini uzmekten korkuyor olabilir ama ayni ozeni sizin icinde gostermeli zira sizin ailesi ile muhtemel bi munakasaniz yine kendisini zora sokacaktir. durumun ciddiyetini anlatmanizi tavsiye ederim...

X