Erkekler Aynı.!

busegor

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2011
66
0
36
İstanbul
ayrıldınız korkuyosunuz aramıyo arıyım ben mesaj atıyım dıyosunuz ya orda en buyuk hatayı yapıyosunuz amacları sızı pişman edip peşinizden koşturmak ne zaman mesaj atmayı kesersiniz en gec 1 aya ararlar yada mesaj atarlar yusuf yusuf olurlar çünkü benim egomu şişiren kıza ne oldu geri mi dönsem nie mesa atmıyo hayatında biri mi var diye kurarlar kafalarında ayrıldınızmıhata sizde elinden geleni yaptınız dönmedimi bırakın aramayın sevende sevmeyende illa arıyo..!

ayrıldınız korkuyosunuz aramıyo arıyım ben mesaj atıyım dıyosunuz ya orda en buyuk hatayı yapıyosunuz amacları sızı pişman edip peşinizden koşturmak ne zaman mesaj atmayı kesersiniz en gec 1 aya ararlar yada mesaj atarlar yusuf yusuf olurlar çünkü benim egomu şişiren kıza ne oldu geri mi dönsem nie mesa atmıyo hayatında biri mi var diye kurarlar kafalarında ayrıldınızmıhata sizde elinden geleni yaptınız dönmedimi bırakın aramayın sevende sevmeyende illa arıyo..!

Katılıyorum :46::46: Benm sevgilimde öyle :) hatta bugün buna tanık oldum.. Bi arkadaşıma gittim dediki kawga ettik sevglmle msj atmıyo ama bu sefer çok ciddiyim kesinlkle ben msj atmıcam dedi.. Bende dedim o atarmı peki? hayır atmaz ama bende atmıcam inceldiği yerden kopsun dedi. İşte 1 saat geçti msj yok 2 saat geçti msj yok.. Dedim atmıcakmısın hayıır !! dedi 3 saat geçti msj geldi. Çok salaksın aşkım çok:@ diye :) Ne olursa olsun atıyolar bu hakarette olsa. Sonunda atıyolar ama genelde kızlar atıyo bende buna çok sinir oluyorum. Kendinizi sıkın ve atmayın kızlar :)

bencede ya bırakın tıpış tıpış dönüyolar atıyolar mesaj yeter ki özgüveninizi kaybetmeyın illa ayrıldık diye üzülmeyin 1sene bıle olsa arıyolarrrr

Hele erkeklerin şu mesaj atmıyoruz diye delirip bi mesaj atıp aa özür dilerim yanlış attım demesine çok gülüyorum :)

benim sevgilimde öyle. kavga ettiğimizde uzamasın diye hep mesaj atan ben olurdum.sonra akıllandım şimdi asla haklı olduğum zaman aramıyorum. anladı artık aramdığımı. bekler bekler bakar benden ses yok. bak kızınca neler olduğunu görüyorsn dimi diye msj gelir. ben yüz vermemeye devam ederim tabi. kavga büyür. sonra bir şekilde barışırız. bende anlamadım valla. asla alttan almak istemiyorlar. çok yüz vermemek lazım erkeklere. onlar her zaman koşan taraf olmalı...

aynen katılıyorum sıkın kendinizi atmayın kızlar =) ben kendimi zor tutuyodum telefonu sessize alıp anneme veriyodum kaldır sakla şunu diye yoksa mesaj atmadan duramıyodum :1: sonra bi elime alıyorum vee beklenen mesaj =) =)

aynen katılıyorum sıkın kendinizi atmayın kızlar =) ben kendimi zor tutuyodum telefonu sessize alıp anneme veriyodum kaldır sakla şunu diye yoksa mesaj atmadan duramıyodum :1: sonra bi elime alıyorum vee beklenen mesaj =) =)

:1: aynı ben. bende duramıyordum. sonunda telefonu bir taraflara attım çekmecelere kilitledim ama sonunda alıştırdım kendimi. sabrediyorum artık :9:

biz yeni tanıştığımız sıralar bile ben hiç mesaj atmaz aramazdım.ilk adımı o atsın isterdim.kendimi baya bir ağırdan sattım yani..nasıl diyim hevesli,dünden razı bir kız gibi görünmek istemedim..hep ilk o aradı mesaj attı.hatta bana mesaj atmıyo aramıyosun diye sitem ediyodu.şimdi aradan 5 yıl geçti..nişanlandık falan ama hala ilk mesajı ben atmak istemem ama yeri geliyo atıyorum tabi artık:)valla ondanmıdır bilmem ama sanki işe yarıyor.bence erkekler kendilerini zorlayan çok pas vermeyen fazla ilgilenmeyip karşı taraftan bekleyen kızlardan daha çok hoşlanıyolar.tabi bu benim kanaatim..

Katılıyorum :46::46: Benm sevgilimde öyle :) hatta bugün buna tanık oldum.. Bi arkadaşıma gittim dediki kawga ettik sevglmle msj atmıyo ama bu sefer çok ciddiyim kesinlkle ben msj atmıcam dedi.. Bende dedim o atarmı peki? hayır atmaz ama bende atmıcam inceldiği yerden kopsun dedi. İşte 1 saat geçti msj yok 2 saat geçti msj yok.. Dedim atmıcakmısın hayıır !! dedi 3 saat geçti msj geldi. Çok salaksın aşkım çok:@ diye :) Ne olursa olsun atıyolar bu hakarette olsa. Sonunda atıyolar ama genelde kızlar atıyo bende buna çok sinir oluyorum. Kendinizi sıkın ve atmayın kızlar :)

ayrıldıktan sonra msjlar atıp güven verdiysek bir kere ne yapmak lazım sence nasıl bir taktik izlemeli sessiz kalıp bekleyince aa noldu bı kıza deyip atar mı msj yoksa umrunda olmaz mı acaba?

ayrıldıktan sonra msjlar atıp güven verdiysek bir kere ne yapmak lazım sence nasıl bir taktik izlemeli sessiz kalıp bekleyince aa noldu bı kıza deyip atar mı msj yoksa umrunda olmaz mı acaba?

kesinlikle atıyolar bana attı ama bız kavga ettık yıne o msdan sonra artk ne ben ne o atmıorz ama atma atmynca kesın atıolar

Her kelimesine kadar katılıyorum. :46::46: Zaten ayrılan kızlara hep bunu söylüyorum, anında irtibatı kesin ve hiçbir şekilde iletişime geçmeyin. :19: Böylelikle merak edecek ve geri dönecektir er ya da geç. :1: Bunu tecrübe ettim, hem de birden fazla kez... 1 hafta sonra, 2 ay sonra, 4 ay sonra... İlla ki dönerler ama önemli olan onların dönmesi değil, senin ne hissettiğindir, o yüzden herkes kendini düşünsün onları salayın gitsin! :10:

dün ben de bazı kırgınlıklarımdan dolayı bi süre seni aramıycam dedim. hala da aramadım, gerçi gözüm de telefonda ama, cevap vermedi zaten mesajıma.

bi kere daha işi inada bindirmiştik. tam 15 gün aramadım. vee tabiki ondan Bayramın kutlu olsun, diye msj geldi :)))))

Evet katılıyorum.. Erkek bu anacım hepsi aynıı :1: Bu arada gerçekten atmamak için zor tutuyoruz kendimizi ama inanın onlarda zor tutuyolardır. Ve hep şöyle düşünün, Oda bana msj atıp atmamayı düşünüyo o atar kesin. Şimdi atıcak. Falan diye düşünün. Sevgilimle küsmüştük bi keresinde mal gibi ben mesaj atmıştım. İşte sordum konuşmadığımız zamanlar naptın diye. Seni düşünmemeye çalıştım çünkü düşündüğüm anda ağır bi pişmanlık duyuyodum ve telefonu elime alıyodum ama msj atmamak için bi iş buldum kendime hep.. demişti. Sizde uygulayın bunu. Ve unutmayın onlarda sizden bekliyolar hep ilk adımı düşmeyin bu tuzağa :)

evet aynen öle bırakın olar artık bişeyler yapsınlar 10gun atmadımı umudunuzu kesmeyın kesın atıolar benım arkdşm 20 gun atmadı sevgilisi 21.gun attı bukdr cabuk mu unutldm dıe sonra yenıden cıkmaya başladılar

Zaten normalde de erkeğin üzerine çok düşmeyeceksin: Aradığı veya mesaj attığı zaman hep brşeylerle meşgul olduğunuzu söyleceksiniz: Onlara karşı az umursamaz olacaksınız: Hep onunla değil kendi arkadaşlarınızla da vakit geçireceksiniz: Tabi hsssdspsoğuk olmak olmaz arada ruhunu da okşamak gerek :) Hiç sevmediğim bir laf ama kaçan kovalanıyormuş :)

Son düzenleme:
Zaten normalde de erkeğin üzerine çok düşmeyeceksin: Aradığı veya mesaj attığı zaman hep brşeylerle meşgul olduğunuzu söyleceksiniz: Onlara karşı az umursamaz olacaksınız: Hep onunla değil kendi arkadaşlarınızla da vakit geçireceksiniz: Tabi hsssdspsoğuk olmak olmaz arada ruhunu da okşamak gerek :) Hiç sevmediğim bir laf ama kaçan kovalanıyormuş :)

evet aynen öle katılıyorum..:)

Back
X