- Konu Sahibi yildiztornavida
beni taniyanlar,bikac derdimi filan okuyanlar bilirler ve büyük ihtimalle sen bilerek baslamissin bu iliskiye diyebilirler... bilmiyorum..az önce bana sence ben sadik miyim,dedi. bende umarim öylesindir dedim. sonra ben sordum sence sen sadik misin dedim, hayir dedi."ne demek hayir" dedim..sana ilk zamanlar bakmiyorum diyodum,binlerce kez sana bakmiyorum dedim ama beni sen zorladin, biri benim sadik olmadigimi düsünüyorsa ben de sadik olmam,olsam da bunun bi kiymeti kalmaz artik dedi...ben o zamanlar doktora mi görünsem diyordum, cünkü ben kendimi bilirim bakarim ben ama o zamanlar bakmiyordum dedi. bakiyon mu simdi sen dedim, hepsine degil dedi. CADIARZU "hepsine birden nasil bakacaksan" dedim.... güldü "nasil yaklasiyosun olaya, hepsine birden diye abartarak" filan dedi.. böyleböyle konustuk, ayrilirken de "hadi hoscakal sadik erkegim benim" dedim.. güldü sonra birden "senin benden baska erkegin mi var" dedi ben de evet bi tane de sadik olmayan erkegim var dedim,gitti...
suc benim oldu yani, acaba gercekten ben suclu muyum?
erkek arkadaslarima soruyorum,kiz arkadasi olanlara soruyorum özellikle. bi erkek bakar mi sevgilisi varken baskalarina diyorum, cogu evet bakar diyo... ben nedense bunu sadakatsizlik,aldatma gibi algiliyorum ve cok üzülüyorum senağlama
sorum su, erkekler herhalükarda bakar mi? kiz arkadasi (karisi demiyorum, bu cok cok kötü geliyo bana) olan erkek bakarsa neden bakar, burdaki amac nedir?
klava:
aciklayiniz lütfen ya....:çok üzgünüm:
suc benim oldu yani, acaba gercekten ben suclu muyum?

sorum su, erkekler herhalükarda bakar mi? kiz arkadasi (karisi demiyorum, bu cok cok kötü geliyo bana) olan erkek bakarsa neden bakar, burdaki amac nedir?

aciklayiniz lütfen ya....:çok üzgünüm: