Erkekler Bakar mi?

yildiztornavida

Bos Gezenin Bos Kalfasi:(
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2008
109
0
96
Eskişehir
beni taniyanlar,bikac derdimi filan okuyanlar bilirler ve büyük ihtimalle sen bilerek baslamissin bu iliskiye diyebilirler... bilmiyorum..az önce bana sence ben sadik miyim,dedi. bende umarim öylesindir dedim. sonra ben sordum sence sen sadik misin dedim, hayir dedi."ne demek hayir" dedim..sana ilk zamanlar bakmiyorum diyodum,binlerce kez sana bakmiyorum dedim ama beni sen zorladin, biri benim sadik olmadigimi düsünüyorsa ben de sadik olmam,olsam da bunun bi kiymeti kalmaz artik dedi...ben o zamanlar doktora mi görünsem diyordum, cünkü ben kendimi bilirim bakarim ben ama o zamanlar bakmiyordum dedi. bakiyon mu simdi sen dedim, hepsine degil dedi. CADIARZU "hepsine birden nasil bakacaksan" dedim.... güldü "nasil yaklasiyosun olaya, hepsine birden diye abartarak" filan dedi.. böyleböyle konustuk, ayrilirken de "hadi hoscakal sadik erkegim benim" dedim.. güldü sonra birden "senin benden baska erkegin mi var" dedi ben de evet bi tane de sadik olmayan erkegim var dedim,gitti...
suc benim oldu yani, acaba gercekten ben suclu muyum? :delphin: erkek arkadaslarima soruyorum,kiz arkadasi olanlara soruyorum özellikle. bi erkek bakar mi sevgilisi varken baskalarina diyorum, cogu evet bakar diyo... ben nedense bunu sadakatsizlik,aldatma gibi algiliyorum ve cok üzülüyorum senağlama
sorum su, erkekler herhalükarda bakar mi? kiz arkadasi (karisi demiyorum, bu cok cok kötü geliyo bana) olan erkek bakarsa neden bakar, burdaki amac nedir? :oklava:
aciklayiniz lütfen ya....:çok üzgünüm:

malesef üzülerek söylüyorum ba-kar-lar...
ama sanıyeler süren bır bakıştır bu...
bakmaması ıyıdır ama nasıl saklayacaksın...
kör edemessin ya adamı..
eger bu kadar irdelersek erkeklerin hepsi aldatmış olur..
o yuzden çok boyle (başka tabır bulamadım içi geçecek kadar bakmadıktan sonra ) çok irdeleyip üzülme derim...

bakıyorlar hemde ben bakmasından ötesını yakaladım ama gulup gecmem gerektgıını onun dogasında sadece 1 saatlık ufak arkadaşlarının dolduruşu oldugunu ogrendım sımdı ben pısman oldum.çok fazla ıtekleme onu suclama cunku baska turlu hareket etmeye başlıyorlar.

evet bende pisman oldum o öyle söyleyince.. sen zorla yaptirdin dedi... üzüldüm yani baya ama... iste, bundan sonra daha dikkatli olmaya calismam gerekiyo sanirim..

bakarlar tabı ama herkese kadın gozuyle degıl bencede ..
yanı hos der bakar ne bılım bunun giibi.

kesinlikle bakıyorlar kiminde fasla oluo bu kiminde az. bazısı şöle bi bakıp geçio göz takılması dielim saniyelik bişe. kimiside bakmakla kalmıo koleksiyon yapıo. ama ilki en iyi ihtimal bence erkek arkadaşının üstüne bu kadar gitme. aldatıosa ayrılırsın olur biter. onun dışında kısacık bi şort giymiş bi kız önünden geçerken nası bakmasın yaa ben bile bakıormsengözlerimebaksanab

evet bakarlar...ama bazıları iç geçirerek '' öf hatuna bak be '' ,bazılarıysa öylesine bakar sapık gözüyle değil yada o baktıklarını güzel yada hoş buldukları için değil...öylesine yani...

hata sende değil tabiki...ne demek biri benim sadık olmadığımı düşünüyorsa sadık olmam...
sen şimdi onun hakkında zevzek,aptal şeklinde düşünsen o bütün zekasını yitirecek mi,hayır tabiki :delphin: böyle mantıksız birşey olur mu...
demek onun duyduğu sadıklık anca bu kadarmış,bu kadar ucuzmuş yani..baksana bakıyorum diye kabul bile etmiş...ne gözle bakıyor orası da malum tabi ben sadık değilim demesinden :1closedeyes:

ya bazı kadınlar cidden bakılmayacak gibi değil

dikkat çekmek için bi tarafını yırtanlara biz bile dönüp bakıyoruz
bu ne böyle diye..:1shok:

illa ki bakarlar ancak her türlü dişiye içine düşecek gibi bakıyorsa sorun senin eksikliğinde değil onun abazalığındadır canım..

diğer türlü yok ona baktın,buna baktın diye çok da sık boğaz etmemek gerek

bakar canım saga sola göz banyosu amaclı da baakarlar

benım son sevgılım ne dyodu yaz geldı metroda herkes acık sacık gıyınıyo görunmuy sanıyolar ama boy uzun tabı bı bakıyon oldugu gıbı ıcıne kdr görunuo ne varsa ooh bakındım bakındım da geldım wala dıyodu :) sapıktı demeyın sakın benı kıskandırsın dıye söluyodu ama normalde de bakıyodu tabı
sadece farkedeyım dıye soyluyodu bana bnu,

erkekler bakıo hemde guzel bakıo doya doya böle

Bakmazlar canım olur mu hiç öyle şey!!! dersem yalan olur..:delphin:
Ama bunu söylemesi ve senin yanında bakması (varsa yani öyle bir durum) hiç hoş değil..Çok üzgünüm çoook
Kıskandırmakmış..
Hiç de kıskanmam,tam tersi soğurum benim yanımda başka kadına bakarsa:dilcikar:

bakmak ve görmek aynı şey değildir...
kadınına sadık erkek baksa da görmez etrafında kim var kim yok...
ayrıca aranızdaki diyolag kusura bakmayın ama çok gelişigüzel..
ya da ben erekğim dediğim adamın benimle bu şekilde konuşmasını kaldıramazdım...

kötükedihüsokafamçokkarıştıgüzele ben de döner bakarım, onun da bakmasında bi sakınca yok.. ama yiyecekmiş gibi bakarsa o ayrı, bi de gelip bakıyorum ediyorum lafları ederse adamı oyarım ben :oklava:

sevgilin saçma konuşmuş canım.bakmadan bakmaya fark var tabiki aynı şey bende de oluyor bir anlık bakmalar oluyor ama gözünü dikipte bakarsan bu başka bir şeydir bence :enbuyukkk:

bakarlar kesinlikle çaktırmadan yada anlaşılır şekilde ama kendi adıma asla böyle birşeyden hoşlanmam ve bunu sertçe dile getiririm yani anlasın hatasını...:oklava:

bakmaktan bakmaya fark vardır.
yanımdan çok güzel 1 kız geçse ben de bakarım.
itiraf ediyim yanımdan josh holloway gibi biri geçse ona da bakarım. :lepi: ki erkek arkadaşıma gayet aşığım, ama böyle saniyelik 1 bakış o nasıl anlatıyım, aldatmakla alakası olmayan birşey. bakıp takdir etmek gibi mi diyim. :roflol:
bir de kesmek var. yiyecekmiş gibi bakmak, gözgöze gelmeye çalışmak vs. ki bunu başkasına aşık olan birinin yapcağını hiç sanmıyorum, yapmamalı. :mymeka:

bunları bir kenara bırakırsak, sevgilinin konuşma tarzı, sana bunu söyleme şekli çok kötü geldi bana. ne demek sence ben sadık olcak birine benziyor muyum. ne amaçla olursa olsun böyle cümleleri kaldıramam ben. :mymeka:

bakarlar..
ilgi çekici bi durum varsa ben de bakarım zaten :)
seni gerçekten seviyosa çevredekine ölesine bakar aşkla fln diil vitrine bakr gibi a.s.

en sinir olduğum şeylerden biri de erkeklerin madem sen beni sadık bulmuyorsun ben de sadık olmam demesidir, benim sevgilim de bana sen beni aşağılık buluyorsun ben de aşağılık olmakta sakınca görmüyorum demişti.şimdi evliyiz, bu siteye de yazdım hep, evlilik terapistine gidiyoruz eşim milleti seyretmesin diye.

Hepsi bakıyo ama aynı şekilde deil bence
Yani kimisi sapık gibi içine düşerek,aklından cinsellik geçirerek bakıyor,kimisi de ölesine derinliği olmayacak şekilde bakıyo yani mesela kadınlara da bakıyo erkeklere de bakıyo,içlerini bilemeyiz ama biz de bakıyoruz,ben mesela ortamlarda çaktırmadan bayanları da inceliyorum ne giymiş ne takmış die erkekleri de inceliyorum,kadınlar da bakıyor artık valla hem de ne bakma,resmen iş atıyorlar ayaküstü,ben utanıyorum bayanlığımdan ama erkeklerin adı çıkmış

kızmayın ama ben bıle dayanamayıp bakıyorum coğu hatuna,,:jeyyar:, o bakmış cok mu?

bakarIar tabi ki,,, kötükedihüso

canım ilk bakış normaldir yani ilk kez birini görüyo ve dikkatini çekmiş bakıyosa normal bulurum ben de bunu bu kadar ben de bakarım yani ama eğer ki başka amaçlarla vaaay fıstığa bak der gibi bakıyorsa dönüp dönüp tekrar bakıyosa hiç hoş değil.

Back
X