Erkekler Bakar mi?

Bakarlar evet.
Ama bakmaktan bakmaya fark vardir.
Önlerinden gecen bayan veya bayanlar varsa bakmalari engellenemez zaten, ki buda normaldir, yolda gözü kapali yürünmüyor sonucta.
Ama birde dönüp bakmak vardir. Tehlikeli olanida odur.

Hiç hoş karşılayamayacağım bir davranış.:1closedeyes: Yakalarsam uyarırım,kendime hakaret olarak algılarım.Anlık bir bakışı yeter benim için...kaydirigubbakcemile

bakarlar..
bakarız..
güzel olana zaafımız vardır,insanız!

bazı erkekler, sadece bakarlar
ama görmezler..
bazılar ise, röntgen çekerler...

biss ciddi düşünüorus sevgilimle y4nlıs b4n4 bigün merve senden b4şk4 kısl4rd4 v4r 4m4 bn seni sevıorum dedı n4pım ç4pkınım dedı istemedende b4kıorum dedı 4m4 senı çoks evıorum bu k4lbım bitek s4n4 4it dedı bende dedım b4n4 4it ols4 b4km4ssın sor4 od4 seni sevdim için düRüstçe söledim dedi düşündükçe 4slınd4 h4klı erkek ols4m bir4s h4klılık p4yı v4r :utangac::utangac:

erkektir bakar ben kız halimle bakıyorumda.. bakmakla koynuna sokmıcak ya.. bazılarıda bakılmıcak gibi degil yani..

evet canım bakarlar..

hatta bazen olayı abartıp senin yanında bile göz kaydırırlar.sorduğunda da valla bakmadım canım cevabını alırsın.oysa gözlerinle görmüşsündür.. saniyeler sürse bile o çoktan seni incitmiş olur..

o yüzden ben taktiği buldum..yakışıklı bi erkek görünce bakıyorum sırf gıcıklığınaaa..

senin yanındayken bakması hiç hoş olmaz ama bakmazlar denilemez maalesef..
bence kendine güven bakarsa baksın bu kadar üzülmeye dertlenmeye değmez inan.

cnm erkekler kadınlardan daha zayıftır o konularda cok cabuk tahrık edılebılırler yani yolda iste evde heryerde gozleri kayar onlarn karsı cinslere.evli bekar coluk cocuk hıc farketmez hepsi zayıftır laf atarlar tutamzlr kendilerni.yani öle bseydr bu erkekler.............

Back
X