• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkekler bir kere gordukleri kizi hatirlarlar mi?

Logistics

Kayıtlı Üye
16 Kasım 2021
1.558
1.532
83
Benim uzaktan görüp beğendiğim birisi var. Pazartesi günü ilk defa yakından gördüm kendisini. Bir etkinliğe katılmıştım, onun olduğu standin önünde kartlara bakarken yanındaki adam bir şey sordu. Ben de cevap verdim. Bana doğru baktı ama gözümde güneş gözlükleri vardi.
Onunla ortak bir arkadaşımız var. Aynı iş yerinde çalışıyorlar. Arkadaşım sordu kimden hoşlanıyorsun diye ama ben demedim arkadaşıma henüz. Ortak arkadaşı bizi tesadüfen tanistirmis gibi yapsa beni hatırlar mı sizce?

Yani size boş da bakmış olabilir, dolu da bakmış olabilir. Siz ne isterdiniz ? Hatırlasın mı hatırlamasın mı ? 🧐

hoslandiysa hatirlar valla ben ogrenciyken tegv gonullusuydum persembeleri giderdim. bir gun beni aradilar, "sinav haftasi diye gelemeyen eğitmenler var sali da gelir misiniz" dediler. o gun gittim birine aşik oldum resmen. bjrbirimizin elini cizmistik kartona aktivite icin. resmen elektrik carpti beni:) sonra gittim kendi günümü persembeden saliya aldirdim ama onu goremedim. muhendislik binasinin kantininde takilirdim belki denk geliriz diye, :)
sonuc olarak hic denk gelemedik, uzun zaman sonra bahar senliginde karsilastik hemen tanidik birbirimizi, ismimle hitap etti falan
amma ve lakin baska kizin elini tutuyordu😂
sonralari beni Facebooktan bulup yazmisti o da gününü salidan persembeye aldirmis ama beni hic gorememis, fen edebiyatın kantininde yiyormus arasira yemeklerini ama bana denk gelememis falan.
yani eger ki ilgisini cektiyseniz kesin tanır.
yoksa sanmiyorum taniyacagini sonucta bir kere görmüş ve sohbetiniz olmamis

*elini tuttugu bir kiz varken hoslandigi kiza yazan bir tırt oldugu icin buz gibi soğudum, hikayemiz baslamadan bitti.

hoslandiysa hatirlar valla ben ogrenciyken tegv gonullusuydum persembeleri giderdim. bir gun beni aradilar, "sinav haftasi diye gelemeyen eğitmenler var sali da gelir misiniz" dediler. o gun gittim birine aşik oldum resmen. bjrbirimizin elini cizmistik kartona aktivite icin. resmen elektrik carpti beni:) sonra gittim kendi günümü persembeden saliya aldirdim ama onu goremedim. muhendislik binasinin kantininde takilirdim belki denk geliriz diye, :)
sonuc olarak hic denk gelemedik, uzun zaman sonra bahar senliginde karsilastik hemen tanidik birbirimizi, ismimle hitap etti falan
amma ve lakin baska kizin elini tutuyordu😂
sonralari beni Facebooktan bulup yazmisti o da gününü salidan persembeye aldirmis ama beni hic gorememis, fen edebiyatın kantininde yiyormus arasira yemeklerini ama bana denk gelememis falan.
yani eger ki ilgisini cektiyseniz kesin tanır.
yoksa sanmiyorum taniyacagini sonucta bir kere görmüş ve sohbetiniz olmamis

*elini tuttugu bir kiz varken hoslandigi kiza yazan bir tırt oldugu icin buz gibi soğudum, hikayemiz baslamadan bitti.
Sohbet olmadi ama benim diger adama dediklerimi yüzüme bakarak dinledi. Biraz hafızasına da bağlı bence ya. Neyse bakalım ortak arkadaş tanıştırır bi ara

Back
X