Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doğuma HazırlıkErkekler bizim kadar heycanlı değil sanırım
Erkeklerin bebek doğduktan sonra baba olduguna bunu hissettigine inanıyorum. O yüzden boyle tepkisizler biz hamile olduğumuzu öğrendiğimiz an anne oluyoruz iliklerimize kadar hissediyoruz. Gerek hormonlar gerek bebek büyüdükçe bize hissettirdikleri tüm bunlari toparlayinca evet kadinlar daha erken benimseyip adapte oluyor. Kesinlikle ilgisiz istemiyor mutsuz diye düşünme genel tablo hep bu şekilde onlarin biraz daha zamana ihtiyacı var
Çocuğumuz olucak eşimde heves yok sanki benden çok istiyordu çocuğuhep benim dürtmemle aldık 3 5 şey. Bugünde internetten baktım bişeyler ekledim sepete bunda hiç tepki yok sinirlendim benimde hevesimi kırıyor
Kaçıncı haftadasiniz? Benim de eşim ilk haftalarda pek farkında değildi olayın. Gerçi ben de değildim ben de bebegin neredeyse tüm giyimlerini internetten aldım, alırken eşim merak etmez ne alıyorum diye. Gelince de gösteriyorum bak böyle böyle diye. Bizim gibi incelemesini beklemiyorum
Çocuğumuz olucak eşimde heves yok sanki benden çok istiyordu çocuğuhep benim dürtmemle aldık 3 5 şey. Bugünde internetten baktım bişeyler ekledim sepete bunda hiç tepki yok sinirlendim benimde hevesimi kırıyor
Bence bu yapıyla alakalı bir durum. Kimi erken adapte olur kimi doğduktan sonra. Bende 18 haftalık hamileyim. 2. ay başladık alışverişe. En basitinden emziği bile birlikte araştırıp seçtik. Ama belliki eşiniz doğumdan sonra adapte olacak
canım yaşamış görmüş olarak şunu söyleyebilirim erkekler kucağına almadan babalığı hissedemiyorlar. evlendik ve eşimin çocukları bebekleri çok sevmesinden dolayı hemen çocuğumuz olsun istedim ama hamile kalınca o beklediğim heyecanı isteği bulamadım çok hayal kırıklığı yaşadım acaba hatamı yaptım dedim taki kızım doğana kadar sana şunu söyleyeyim doğmadan alışveriş yaptığımızda çok masraf oluyor yok bu çok gereksiz diyen adam gitti kızına ölen biten ihtiyacı olmasada aldıkça alan bir dediğini iki etmeyen adam geldi. uykusu yemesi banyosu hepsiyle eşim ilgilenir gören herkes hayret ediyor. şuan tekrar hamileyim ilk hamileliğimde masraf olur almayalım dediği her şeyi aldı ucuz yollu aldıklarımız elden çıkardı en iyisi olsun diye çabaladı. ben bunu babalığı tatmış olmasına bağlıyorum mesela. tüm korkularım sıkıntılarım boşunaymış. biz kadınlar hep erkeklerde bizim gibi olsun diye bekliyoruz o hevesi isteği göremeyincede doğal olarak üzülüyoruz ama işte her şeyin bir zamanı var demek ki.
Her erkek aynı değil. Eşim ilk günden beri heyecanlı, tleefonundaki uygulamadan gün gün gelişimini takip ediyor.
Ama biz daha alışveriş yapmadık, son aya kadar da ufak tefek giyim dışında birşey almam sanırım.