• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Test pozitif mi? Bakabilir misinizzz😍

Kızlar selam regle 5 gün kala predictor early test yaptım. Çizgiyi görüyor musunuz yoksa ben kafayı mı yedim 🥲

Eklentiler

• IMG_3046.webp
    IMG_3046.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 78
  • IMG_3043.webp
    IMG_3043.webp
    64 KB · Görüntüleme: 58
  • IMG_3042.webp
    IMG_3042.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 76
Burda çoğu kadın ovülasyon testinin pik olmasıyla da gebeliğini öğrenmiş :)
Tesekkur ederim canim daha adetime var o yuzden yumurtlama diye dusunuyorum ama hemen zınk diye ikisininde aninda koyulasmasi sasirtti ovulasyon testi yapmiyordum oylesine bi bakayim dedim hic yumurtlama gormemistim ilk oldu 😀

Bişey sorucam canım, söylemesi ayıp vajinam hep ıslak gibi adet oldum diye gidiyorum geliyorum görmüyorum bişey ama bu kötü bişey mi normal mi acaba çok acemisiyim bu işin henüz🥲ha

Bişey sorucam canım, söylemesi ayıp vajinam hep ıslak gibi adet oldum diye gidiyorum geliyorum görmüyorum bişey ama bu kötü bişey mi normal mi acaba çok acemisiyim bu işin henüz🥲
Canım benim kanama olmadıkça gelişen tüm akıntılar ağır bir kokusu olmadıkça (ağır koku iltihap belirtisidir düşüğe sebep olabilir) çok normal rahim kendini hamileliğe hazırlıyor akıntı olması çok olağan🌸

Canım benim kanama olmadıkça gelişen tüm akıntılar ağır bir kokusu olmadıkça (ağır koku iltihap belirtisidir düşüğe sebep olabilir) çok normal rahim kendini hamileliğe hazırlıyor akıntı olması çok olağan🌸
Evet hala devam ediyor su geliyo sanki böyle aniden 😅

Artimed çok güvenilir bir test değil ancak productor ve net kesin ikinci çizgi tatlı minik bir bebek demek. İhtimal bile demiyorum. Acile gidip kan verebilirsiniz eğer sabirsizlaniyorsaniz. Hatta Beta HCG 300 ve üzeri çıkacak diye düşünüyorum. Erken döllenen bir bebek. Yoksa regl tarihine iki gün kala bu

Artimed çok güvenilir bir test değil ancak productor ve net kesin ikinci çizgi tatlı minik bir bebek demek. İhtimal bile demiyorum. Acile gidip kan verebilirsiniz eğer sabirsizlaniyorsaniz. Hatta Beta HCG 300 ve üzeri çıkacak diye düşünüyorum. Erken döllenen bir bebek. Yoksa regl tarihine iki gün kala bu kadar net ikinci çizgiler cikmaz.
Dediğiniz gibi ilerledi her şey, 333 beta çıktı bata 1 gün kala kan vermiştim ama şimdi doktor kontrolü için ne zaman gitmeliyim tekrar yarın kan vermeli miyim sizceee🙈

Bişey sorucam canım, söylemesi ayıp vajinam hep ıslak gibi adet oldum diye gidiyorum geliyorum görmüyorum bişey ama bu kötü bişey mi normal mi acaba çok acemisiyim bu işin henüz🥲ha

Bişey sorucam canım, söylemesi ayıp vajinam hep ıslak gibi adet oldum diye gidiyorum geliyorum görmüyorum bişey ama bu kötü bişey mi normal mi acaba çok acemisiyim bu işin henüz🥲
Dediğiniz gibi ilerledi her şey, 333 beta çıktı bata 1 gün kala kan vermiştim ama şimdi doktor kontrolü için ne zaman gitmeliyim tekrar yarın kan vermeli miyim sizceee🙈
Yaaaaa hayırlı olsun bebiş Rabbim sağlıkla önce karnında sonra kollarında büyümesini nasip etsin. Kuzum gitmek için çok erken şu an ne kese gözükür ne bebiş gözükür bana kalırsa sabret 1 hafta sonra git derim o zaman keseni rahat rahat görürsün💝

Yaaaaa hayırlı olsun bebiş Rabbim sağlıkla önce karnında sonra kollarında büyümesini nasip etsin. Kuzum gitmek için çok erken şu an ne kese gözükür ne bebiş gözükür bana kalırsa sabret 1 hafta sonra git derim o zaman keseni rahat rahat görürsün💝
Çok çok teşekkür ederim allah razı olsun evet 1 hafta sonraya randevu aldım ama tekrar beta ya baktırmalı mıyım onu bilemedim hiçbir şey yapmadanda zaman geçmiyo🥲

Çok çok teşekkür ederim allah razı olsun evet 1 hafta sonraya randevu aldım ama tekrar beta ya baktırmalı mıyım onu bilemedim hiçbir şey yapmadanda zaman geçmiyo🥲
Canım benim evet eksik bilgi paylaşmışım lütfen dün kan testi verdiysen yine aynı hastanede yarın kan testi ver ve iki katı artışı gör. İki kat attıysa sağlıklı ilerliyor demektir ve keseyi görmek için artık doktor randevusundan başka yapacak bir şey kalmıyor💝

Canım benim evet eksik bilgi paylaşmışım lütfen dün kan testi verdiysen yine aynı hastanede yarın kan testi ver ve iki katı artışı gör. İki kat attıysa sağlıklı ilerliyor demektir ve keseyi görmek için artık doktor randevusundan başka yapacak bir şey kalmıyor💝
randevuyu perşembeye çektim yaaa dayanamadım, kan vermedim çünkü eğer doktor isterse veririm :) artık hayırlısı olsun diyelimmm

randevuyu perşembeye çektim yaaa dayanamadım, kan vermedim çünkü eğer doktor isterse veririm :) artık hayırlısı olsun diyelimmm
Evet muhtemelen ister ama vajinal ultrason ile kese de gözükebilir annelik işte insanın içi içine sığmıyor benim bir sonraki randevu günüm 3 Mayıs'ta sanki yıllar varmış gibi. Hayırlısı olsun💝

Back
X