erkekler böyle mi??

Canım dediğim şekilde dene bir de, sonuçta seni sevmemiş olsa evlilik bu kadar yakın olmazdı, en azından sevme konusunda aklında bir şüphe kalmasın, devamını da tatlı dille atlatacağınıza çok mutlu olacağınıza inanıyorum.
İnan benim o herkese karşı sinirli aksi sevdiceğim şu hallerdeyse, en azından bana karşı böyleyse senin ki hayli hayli gelir ..
Sen moralini yüksek tut, bir de ben bir kişinin enerjisinin karşındaki kişiyi çok etkilediğine inanıyorum.
Ne zaman ben çok iyi olsam her şey daha da iyi oluyor.
O yüzden zaman zaman ne kadar sıkılacağımız konular olsa da biz moralimizi yüksek tutmak için çabalayalım ..

umarım bunlar söyledigin gibi işe yarar tatlımm :44:
yoksa zaten gercekten sogudugunu düşünücem..
tatlı dil hiç denemedigim bişey :120:
umarım sonucu olumlu olur. tabi basarabilirsem

hep alttan alan da bız olmuycaz tabı. arada onlarda bızı ıdare edıcek

Tabi ki öyle, zaten sen onun canınının sıkkın olduğu zamanlarda anlayışlı davranıp rahatlattığında o da sana aynı şekilde karşılık vereceksin.
1 kere olmaz 2 kere olmaz ama sen vazgeçmez her sıkıntısında aynı şekilde davranırsan o da anlayacaktır.
Hmm anlamadı mı işte orada tatlı dille söylesen de problem olmaz çünkü senin suçlu olduğunu düşündürecek bir şeyi olmayacak ..

umarım bunlar söyledigin gibi işe yarar tatlımm :44:
yoksa zaten gercekten sogudugunu düşünücem..
tatlı dil hiç denemedigim bişey :120:
umarım sonucu olumlu olur. tabi basarabilirsem

Ben de zamanında yaptım aynı şeyleri, ilgi olmasa da başka konularda sorunlar olduğunda bunu sinirlenerek söyledim.
Bu hep kavgalara yol açtı.
Bazen başladığımız konudan çok farklı şeylere kadar bütün geceye yayıldı.
Ama sonra ikimiz de anladık ki tatlı dil başka oluyor.
Hele erkekler bizim güzel bir şekilde söylememize dayanamıyorlar.
Tabi normalde öyle söylemediğinden şaşırtıcı oluyor ve daha çok seviniyorlar.
Uğraş verdiğimizi görüyorlar, ben bu şekilde davranmaya başladıktan sonra fark ettim ki ben 1 adım gidersem o 2 adım geliyor ..

umarım bunlar söyledigin gibi işe yarar tatlımm :44: yoksa zaten gercekten sogudugunu düşünücem.. tatlı dil hiç denemedigim bişey :120: umarım sonucu olumlu olur. tabi basarabilirsem
Ben de zamanında yaptım aynı şeyleri, ilgi olmasa da başka konularda sorunlar olduğunda bunu sinirlenerek söyledim. Bu hep kavgalara yol açtı. Bazen başladığımız konudan çok farklı şeylere kadar bütün geceye yayıldı. Ama sonra ikimiz de anladık ki tatlı dil başka oluyor. Hele erkekler bizim güzel bir şekilde söylememize dayanamıyorlar. Tabi normalde öyle söylemediğinden şaşırtıcı oluyor ve daha çok seviniyorlar. Uğraş verdiğimizi görüyorlar, ben bu şekilde davranmaya başladıktan sonra fark ettim ki ben 1 adım gidersem o 2 adım geliyor ..

inşallah ya çözmek biraz zor görünüyor ama sen bulursan bu davranısların nedenini beni debilgilendir olur mu :126:

Tabiki şuanda çok üstüne düşmemeye özen gösteriyorum sürekli arayıp bunaltmak istemiyorum o arasın o ilgilensin biraz bakalım :3:

Ben de zamanında yaptım aynı şeyleri, ilgi olmasa da başka konularda sorunlar olduğunda bunu sinirlenerek söyledim. Bu hep kavgalara yol açtı. Bazen başladığımız konudan çok farklı şeylere kadar bütün geceye yayıldı. Ama sonra ikimiz de anladık ki tatlı dil başka oluyor. Hele erkekler bizim güzel bir şekilde söylememize dayanamıyorlar. Tabi normalde öyle söylemediğinden şaşırtıcı oluyor ve daha çok seviniyorlar. Uğraş verdiğimizi görüyorlar, ben bu şekilde davranmaya başladıktan sonra fark ettim ki ben 1 adım gidersem o 2 adım geliyor ..

peki canım cok oluyorum ama ; nasıl basardın bu meseleyi. ben illaki iki kelime güzel konussam sonra yine sinirleniyorum.

Tabiki şuanda çok üstüne düşmemeye özen gösteriyorum sürekli arayıp bunaltmak istemiyorum o arasın o ilgilensin biraz bakalım :3:

aynen bende hiç aramıyorum sormuyorum.iki üç gün oldu konusmuyoruz cok merak ediyorum onu ama oda aramıyor kii:100:

Son düzenleme:
peki canım cok oluyorum ama ; nasıl basardın bu meseleyi. ben illaki iki kelime güzel konussam sonra yine sinirleniyorum.

Eğer sinirli bir şekilde konuşmaya başladıysam zaten onu normale döndürme şansım yoktur.
Ağzımdan çıkanları bile bilmem muhtemelen.
Önce kendimi rahatlatıyorum.
GÜlümsüyorum, gülümsediğinde o an mutsuzsan bile beynin gülümseyi mutluluk olarak algılıyor ve bir süre sonra mutlu olduğunu hissediyorsun, en azından biraz önceki mutsuzluğun kalmıyor.
Sonra telefon ediyorum ( ki biz de uzaktayız, beraberken zaten olmuyor böyle sorunlar.) Önce o konuyu düşünmeyerek nasılsın hayatım iyi misin falan diye soruyorum.
Sonra o konu sanki aklıma o an gelmiş gibi.
Aşkım ben bu arada sana bir şey söyleyecektim sen şöyle şöyle davrandın ya ben çok üzüldüm, böyle düüşünerek öyle davrandığını zannettim yanlış da anlamış olabilirim ama diyorum.
Zaten bir suçlama olmadığını hissettiği için o da bana ön yargıyla konuşmaya başlamıyor ( Oysa sinirle konuşmaya başlasam ne desem de korumaya geçecek biliyorum çünkü ben de aynısını yapıyorum.)
Sonra düşünüyor bir.
Aşkım ben o şekilde düşünmemiştim ama sanırım biraz düşüncesizce olmuş emin ol bundan sonra daha dikkatli olacağım diyor.
Ve bir bakıyorum ki o davranışı bir daha yapmıyor.
Ve mutlaka biraz zaman geçince, hayatım ben sana şundan rahatsız olduğumu söylemiştim ya artık dikkat ettiğini fark ediyorum ve düşüncelerime değer vermen beni mutlu ediyor beni ne kadar sevdiğini daha iyi anlıyorum diyorum.
Bu sefer yaptığının onaylandığını görünce o daha mutlu oluyor.
İlk denemelerde biraz zor oluyor ama sonradan bir bakmışsın her şey daha kolay bir hale girmiş.
Daha önceden ise sinirli bir şekilde yapardım bunu ve tekrar aynısını yaptığını görünce delirirdim.
Bağırır çağırırdım.
Sonra durdum düşündüm.
O da ben ters sinirli bir şekilde ne söylerse söylesin yapmam ki, oysa duygularını ifade ettiğinde daha dikkatli davranırım.

Eğer sinirli bir şekilde konuşmaya başladıysam zaten onu normale döndürme şansım yoktur.
Ağzımdan çıkanları bile bilmem muhtemelen.
Önce kendimi rahatlatıyorum.
GÜlümsüyorum, gülümsediğinde o an mutsuzsan bile beynin gülümseyi mutluluk olarak algılıyor ve bir süre sonra mutlu olduğunu hissediyorsun, en azından biraz önceki mutsuzluğun kalmıyor.
Sonra telefon ediyorum ( ki biz de uzaktayız, beraberken zaten olmuyor böyle sorunlar.) Önce o konuyu düşünmeyerek nasılsın hayatım iyi misin falan diye soruyorum.
Sonra o konu sanki aklıma o an gelmiş gibi.
Aşkım ben bu arada sana bir şey söyleyecektim sen şöyle şöyle davrandın ya ben çok üzüldüm, böyle düüşünerek öyle davrandığını zannettim yanlış da anlamış olabilirim ama diyorum.
Zaten bir suçlama olmadığını hissettiği için o da bana ön yargıyla konuşmaya başlamıyor ( Oysa sinirle konuşmaya başlasam ne desem de korumaya geçecek biliyorum çünkü ben de aynısını yapıyorum.)
Sonra düşünüyor bir.
Aşkım ben o şekilde düşünmemiştim ama sanırım biraz düşüncesizce olmuş emin ol bundan sonra daha dikkatli olacağım diyor.
Ve bir bakıyorum ki o davranışı bir daha yapmıyor.
Ve mutlaka biraz zaman geçince, hayatım ben sana şundan rahatsız olduğumu söylemiştim ya artık dikkat ettiğini fark ediyorum ve düşüncelerime değer vermen beni mutlu ediyor beni ne kadar sevdiğini daha iyi anlıyorum diyorum.
Bu sefer yaptığının onaylandığını görünce o daha mutlu oluyor.
İlk denemelerde biraz zor oluyor ama sonradan bir bakmışsın her şey daha kolay bir hale girmiş.
Daha önceden ise sinirli bir şekilde yapardım bunu ve tekrar aynısını yaptığını görünce delirirdim.
Bağırır çağırırdım.
Sonra durdum düşündüm.
O da ben ters sinirli bir şekilde ne söylerse söylesin yapmam ki, oysa duygularını ifade ettiğinde daha dikkatli davranırım.
anladımm.çok ama çok tesekkür ederim tatlım..
en iyisi bu dediklerini ilk aradıgı gibi hayata gecirmek.
niye aramıyosun diye soguk konusmak yerine,iyi bir şekilde konusayım.

anladımm.çok ama çok tesekkür ederim tatlım..
en iyisi bu dediklerini ilk aradıgı gibi hayata gecirmek.
niye aramıyosun diye soguk konusmak yerine,iyi bir şekilde konusayım.

Aynen o şekilde yap canım, bir de eski halimizi söyleyeyim sana ..
Bütün gün aralıksız tartışıp biraz uyuyup kalkıp kalktığımız yerden devam ettiğimizi bilirim ..
Ve bu sinir 2 hafta kadar gidebilirdi ..
Şimdi en son ne zaman tartıştığımızı hatırlayamıyorum bile ..

Aynen o şekilde yap canım, bir de eski halimizi söyleyeyim sana ..
Bütün gün aralıksız tartışıp biraz uyuyup kalkıp kalktığımız yerden devam ettiğimizi bilirim ..
Ve bu sinir 2 hafta kadar gidebilirdi ..
Şimdi en son ne zaman tartıştığımızı hatırlayamıyorum bile ..

ne kadar güzel ..nazar degmesin ....:29:

Canım niye unutsun unut muymuş hiç nişanlısını ..
Acaba arasan mı ki nasıl tepki verir ki :26:
Çok güzel sabretmişsin sanırım ..

ben arayamam canım yani aramak istemiyorum .. en son açtıgım konuda sebebini yazdım..
beni çok kırdı.napabilirim ki.. en son ben aradım zaten merak etmiştim ama ondan sonra o aramadı mecburen bekliyorum.

O zaman bekle bakalım canım biraz daha, arayacaktır elbet.
Bu arada haber alabiliyor musun yakınında olan kimse yok mu ?
Hani merak etme açısından ..

O zaman bekle bakalım canım biraz daha, arayacaktır elbet.
Bu arada haber alabiliyor musun yakınında olan kimse yok mu ?
Hani merak etme açısından ..

yok canım haber falan alamıyorum öyle bi imkanım yok.ama bu aralar cok yogun ve sıkıntılı onu biliyorum .
:105:

Back
X