Bu da dert mi?
Az once birine konuyu niye hortlattin dedin simdi sen hortlatiyon kizBu da dert mi?
Zaman makinesi varsa bi tur da ben kullanabilir miyim bu yıla dönsem yeterliBu da dert mi?
Valla rüzgar gibi esti bi an anılar ya ne güzel zamanlardı henüz malum tuzağa düşüp prangalara vurulmadan it gibi geziyodum2006 yılında bilgisayar ekranına yapışık yaşıyordum. Konuyu görünce o yıl ben ne yapıyordum diye düşündüm de, "dönüyorum Orti" cümlesi çınladı zihnimde ahsjsjs. Dinozorlar anladı, yeni nesil o ne ki diyor. Hey gidi.
Valla rüzgar gibi esti bi an anılar ya ne güzel zamanlardı henüz malum tuzağa düşüp prangalara vurulmadan it gibi geziyodum
O zamanlar bütün anneler böyleydi demek ki benim ki de çok takılırsam gidip modemi kapatıyodu kesilince de bağlan et üşeniyodum şimdiki gibi değildi tabi teknoloji hey gidi günler :)Valla ben gezmiyordum da. Asalak gibi yaşıyordum o dönem. Sanal tavla ve okey oynuyordum sıkılmadan. Sözlüklerde yazıyordum, blog yazıyordum, çiz bakalım diye bir oyun sitesi vardı oraya giriyordum. Şimdi çok acıyorum o zamanlarıma. Neyse ki kısa sürdü bilgisayar bağımlılığım :) annem modem kablosunu kesti ahsjsjs.
O zamanlar bütün anneler böyleydi demek ki benim ki de çok takılırsam gidip modemi kapatıyodu kesilince de bağlan et üşeniyodum şimdiki gibi değildi tabi teknoloji hey gidi günler :)
Çaldır kapat vardı fukara işi bi de anlamlandırma yapıyoduk bi kere çaldırırsam gel iki kereyse kapıya çıkHe ya o internet bi gitti mi dakikalarca modemdeki İnternet ışığının yanmasını beklerdik. GB hesabı yapardık bir de. Kısa mesaja 2 kontör harcamak da cabası. Ben niye iyice dinozor olduysam bu saatte :) yine de o zamanlar daha güzeldi yahu.
Dinozor mu aşk olsun2006 yılında bilgisayar ekranına yapışık yaşıyordum. Konuyu görünce o yıl ben ne yapıyordum diye düşündüm de, "dönüyorum Orti" cümlesi çınladı zihnimde ahsjsjs. Dinozorlar anladı, yeni nesil o ne ki diyor. Hey gidi.
Çaldır kapat vardı fukara işi bi de anlamlandırma yapıyoduk bi kere çaldırırsam gel iki kereyse kapıya çık
Dinozor mu aşk olsun
Mazi kalbimde bir yaradır:)Ahhshs bunlar hep fakirlikten. Bir de sevgili ile kavga edeceksin kontör bitmiş. Gecenin yarısı gidip alamazsın da. Hırsımı çaldırmaktan çıkarıyordum. Ben uyumuyorum, o da uyumasın. Valla ağlıycam gece gece ya. Çok yaşlı hissediyorum kendimi şu an:)
Ahhshs bunlar hep fakirlikten. Bir de sevgili ile kavga edeceksin kontör bitmiş. Gecenin yarısı gidip alamazsın da. Hırsımı çaldırmaktan çıkarıyordum. Ben uyumuyorum, o da uyumasın. Valla ağlıycam gece gece ya. Çok yaşlı hissediyorum kendimi şu an:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?