• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkekler cocuk gibi midir hep¿?

missnunu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2014
2.184
856
248
Bu erkekler cocuk gibi olur derlerdi inanmazdim.1aydir gorustugum biri var..ben 31oda32yasinda..cocuk gibi....benim aile etrafimda erkekler genelde siyaset falan konusur..ona bakiyorum akli bes karis havada..ben pek sevmem dedi bu konulari..gecen haftaya kadar hersey normaldi..yakisikli biri degil ama bana sevimli,sempatik geliyordu..sakacidir..arayinca,yazinca hep bi espiri katar..ama bu cok
sıkmaya basladi artik..normal bi
muhabbet yok hep benim dedigime
espriyle karsilik verme
derdinde..gulmesi bi tuhaf,bastan
bana batmiyodu ama simdi batar
oldu..noldu bilmiyorumda bi sogukluk
geldi bana...bu sogukluk gecici bisey olabilir mi?sizce bu iliskinin sonu yok
mu??yoksa boyle seyler olasi bi
durum mu??yarin buluscaz duzelir
miyim bilemiyirum¿?kafam cok
karisti...

bende siyaset konuşmayı sevmem.. konuşandan da sıkılırım.. sonuçta bu iş bu ülkede bildiğiniz fanatizm boyutunda, sevmiyor olabilir.. ama mutlaka sevdiği bir konu vardır.. siz yönlendirmeyin, sevdiği konuları, nelerden hoşlandığını sorun bakalım ne diyecek..

bende siyaset konuşmayı sevmem.. konuşandan da sıkılırım.. sonuçta bu iş bu ülkede bildiğiniz fanatizm boyutunda, sevmiyor olabilir.. ama mutlaka sevdiği bir konu vardır.. siz yönlendirmeyin, sevdiği konuları, nelerden hoşlandığını sorun bakalım ne diyecek..
Haklisiniz aslinda..futbolkolik mesela ama onuda ben anlamiyorum,sevmiyorum...bastan iyiydi simdi niye boyle oldum bilmiyorum

Nunu hayirdir yine mi sogudun :KK42:

Ben de anlattiklarina gore pek isinamadim. Bu nedir ya, cocuk gibi?

Haklisiniz aslinda..futbolkolik mesela ama onuda ben anlamiyorum,sevmiyorum...bastan iyiydi simdi niye boyle oldum bilmiyorum

ortak bir özellik bulamayınca soğumuşsunuz.. müzik konuşun, dizi konuşun, eskilerden (80-90 lar) konuşun, Star Wars'dan konuşun (bunun nesini severler bilmem ama bayılırlar), farklı ülkelerden konuşun.. eğer ilişkinize devam etmek istiyorsanız bir yerden yakalarsınız.. orta yol bulamayınca haliyle tipine bakmaya başlamışsınız :)

Nunu hayirdir yine mi sogudun :KK42:

Ben de anlattiklarina gore pek isinamadim. Buonir ya, cocuk gibi?
Yaa aslinda cok yardimsever,artilari olan biri...beni mutlu etmek icin cabalayip duruyor..telefonda bile var mi bi istegin der kapatir...ama bilmiyorumki erkekler gibi bende onun cepte oldugunu anladigim icin mi
buyu bozuldu bilmiyorum..neseli falan boyle...ilkten hostu bu halide simdi karistim iste...

Yaa aslinda cok yardimsever,artilari olan biri...beni mutlu etmek icin cabalayip duruyor..telefonda bile var mi bi istegin der kapatir...ama bilmiyorumki erkekler gibi bende onun cepte oldugunu anladigim icin mi
buyu bozuldu bilmiyorum..neseli falan boyle...ilkten hostu bu halide simdi karistim iste...

Nunu sen erkek uye misin :KK53::KK53: Cepte oldugunu anlayinca sogudun demek, gonul kacani kovaliyor, o kacan da kaca kaca gonlun, ruhun, bunyenin agzina s..yor zaten :KK74::KK35:

Siyaset konuşmayıp esprili olunca çocuk gibi mi olunuyormuş? Enteresaaan...
Bence o çocuk değil, siz ortak nokta bulamamışsınız. Ortak noktanızın olmadığı biriyle de ilişki yürütmek pek mümkün olmaz.

Bu erkekler cocuk gibi olur derlerdi inanmazdim.1aydir gorustugum biri var..ben 31oda32yasinda..cocuk gibi....benim aile etrafimda erkekler genelde siyaset falan konusur..ona bakiyorum akli bes karis havada..ben pek sevmem dedi bu konulari..gecen haftaya kadar hersey normaldi..yakisikli biri degil ama bana sevimli,sempatik geliyordu..sakacidir..arayinca,yazinca hep bi espiri katar..ama bu cok
espriyle karsilik verme
karisti...

sana aşkından ötürü sersem davranıyo olabilir..
benim odun da sevgiliyken öyle çocuk gibiydi..
şimdi ağır takılıyo..ha yine benim istediğim olgunlukta değil ama eskiye nazaran daha iyi..

espriyle karsilik verme
karisti...
Şimdi bir insanın apolitik olması,siyasetle ilgisi olmaması onu çocuk mu yapar.Senin düşüncen çocukça bence.Belki senin fikirlerini o çocukça buluyordur.Gülüp geçiyordur

çocuksu erkek demesin bana kimse :)
benim eşim 11 yıllık eşim öyle bir çocuksudur ki anlatamam
bazen daralır bağırır çağırırım yeteeeeeer diye
bazen duymazdan gelirim
o da der sürekli var mı bir isteğin diye
hatta konu bile açmıştım
çok sıkılıyo insan bazen yaa
şimdilerde Allah başka dert vermesin diyorum

Acaba daha yenisiz diye sürekli seni eglendirmeye çalışıyor olabilir mi? Siz biraz ciddi olun bakalım nasıl tepki verecek. Belki de gerçek kişiliği bu değildir yani bir ayda tanıyamaman normal.

sana aşkından ötürü yapti davranıyo olabilir..
benim odun da sevgiliyken öyle çocuk gibiydi..
şimdi ağır takılıyo..ha yine benim istediğim olgunlukta değil ama eskiye nazaran daha iyi..
Bilmiyirumkii iste..bana ilgisi asikar ona eminim...gecen magazada dolaniyorduk..onu izledim..kendi halinde sakin duruyor uzaktan bakinca..benm yanima gelince degisiyor..olgun oldugunu sanmiyorum boylede olunca

Benim de ilgi alanım tarih (özellikle mısır-mezopotamya tarihi, mayalar, inkalar), dinler tarihi, bilimsel gelişmeler, dünya dışı varlıklar :D, astronomi. Ben bazen konu açarım konuşur da konuşurum eşim sadece beni dinler, kendi kendime deli gibi konuşuyorum anlayacağın. Senin için ısınmamış yoksa bu kadar gözüne batmazdı bunlar. Ben Türklerin tarihini irdelerken eşim ilgisini çekmediğini belirtmek için Galatasaray sloganları söylüyor o derece alakasızız düşün yani..

bazen duymazdan gelirim
hatta konu bile açmıştım
İsyerindede neseliyimdir falan dedi bi konusmada...diyorum bu her ortamda boyleyse isim var benim bu oglanla ;)
bazen duymazdan gelirim
hatta konu bile açmıştım

Acaba daha yenisiz diye sürekli seni eglendirmeye çalışıyor olabilir mi? Siz biraz ciddi olun bakalım nasıl tepki verecek. Belki de gerçek kişiliği bu değildir yani bir ayda tanıyamaman normal.[/QUia
Bunuda dusundum..cunku ilk bulusmamizda falan dogaldi o zaman cok guldurdu beni mesela..simdi diyorum ben seviyorum diye surekli beni guldurmeye mi calisiyor?ama dogal olunca farkli aurekli cabalamaya calisinca farkli oluyor ve beni bunaltan bu oldu iste..bu aksam bakiyim nolcak bulusmamizda...

Back
X