• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkekler cocuk gibi midir hep¿?

Benim de ilgi alanım tarih (özellikle mısır-mezopotamya tarihi, mayalar, inkalar), dinler tarihi, bilimsel gelişmeler, dünya dışı varlıklar :D, astronomi. Ben bazen konu açarım konuşur da konuşurum eşim sadece beni dinler, kendi kendime deli gibi konuşuyorum anlayacağın. Senin için ısınmamış yoksa bu kadar gözüne batmazdı bunlar. Ben Türklerin tarihini irdelerken eşim ilgisini çekmediğini belirtmek için Galatasaray sloganları söylüyor o derece alakasızız düşün yani..
Simdiye kadar iyiydide simdi niye gecti ozaman bu icimin isinmasi offf...ne zormus bu dogru adami bulmak.....

Acaba daha yenisiz diye sürekli seni eglendirmeye çalışıyor olabilir mi? Siz biraz ciddi olun bakalım nasıl tepki verecek. Belki de gerçek kişiliği bu değildir yani bir ayda tanıyamaman normal.

Valla benden de hoslanan biri vardi, 30 yasinda adam beni gorunce 18lik kzi gibi suzulurdu, ben de ne salak bir adam derdim :)

Hoslanmadigim icin gozume batiyordu.

Ote yandan benim sevdigim herif de erkek degil bildigimiz cocuk, ben onun o saf , cocuksu hallerine bayiliyorum. Yani ben de olgun erkek severim ama sevince insanin gozune guzel geliyor iste :) Beni eglendirmek icin sacma sapan seyler anlatirdi, bir gun is arkadaslarimizla beraber ogle yemeginde otururken "ben de cok kıllıyım" gibi bir cumle sarf etti ama o anda gozum sadece onu gordugu icin milletin ne kadar garipsedigini fark edemedim bile.....neyse. Yani ne derse desin, ne yaparsa yapsin ben ona bayiliyorum, can atiyorum.

Nunu sen de hoslansaydin ben onun sapsal hallerine bayiliyorum derdin burda. En iyi sen bilirsin tabi ama bana pek isinamamissin gibi geldi, sen ne dersin? Can atiyor musun bu herife?

Son düzenleme:
Valla benden de hoslanan biri vardi, 30 yasinda adam beni gorunce 18lik kzi gibi suzulurdu, ben de ne salak bir adam derdim :)
Evet benim eşim yani birzamanki sevgilim de öyleydi başlarda. Gerçi biz çok çocukluk çok küçüktük karşılaştırmak doğru olur mu bilmem ama erkekler aşık olduklarında biraz böyle oluyorlar. Sevindirik mi desek :)
Sonra sonra gerçek kişiliği çıkıyor ortaya.

Evet benim eşim yani birzamanki sevgilim de öyleydi başlarda. Gerçi biz çok çocukluk çok küçüktük karşılaştırmak doğru olur mu bilmem ama erkekler aşık olduklarında biraz böyle oluyorlar. Sevindirik mi desek :)
Sonra sonra gerçek kişiliği çıkıyor ortaya.

Bu adam degil ama benim sevdigim adam zaten cocuk ruhlu, bir de dediginiz gibi coskuya kapilinca iyice sapsallasmisti :KK75::Cok tatliydi :KK68::KK68:

Bu 30luk abimiz daha da komikti, muhendis ve calistigi yerde bolum sefi. Ben telefon edince kirita kirita aloooo derdi, Banu Alkan misali :KK45: Bu adam bayagi sert bir adam, yoneticlik yapa yapa iyice sertlesmis. Insanlarin karsisinda saygiyla kazik yutmus gibi dikildigi birinin civimasi cok komik oluyor gercekten.

Bu erkekler cocuk gibi olur derlerdi inanmazdim.1aydir gorustugum biri var..ben 31oda32yasinda..cocuk gibi....benim aile etrafimda erkekler genelde siyaset falan konusur..ona bakiyorum akli bes karis havada..ben pek sevmem dedi bu konulari..gecen haftaya kadar hersey normaldi..yakisikli biri degil ama bana sevimli,sempatik geliyordu..sakacidir..arayinca,yazinca hep bi espiri katar..ama bu cok
sıkmaya basladi artik..normal bi
muhabbet yok hep benim dedigime
espriyle karsilik verme
derdinde..gulmesi bi tuhaf,bastan
bana batmiyodu ama simdi batar
oldu..noldu bilmiyorumda bi sogukluk
geldi bana...bu sogukluk gecici bisey olabilir mi?sizce bu iliskinin sonu yok
mu??yoksa boyle seyler olasi bi
durum mu??yarin buluscaz duzelir
miyim bilemiyirum¿?kafam cok
karisti...
ayrıl.

Erkekler çocuk gibidir diye ilgi alaka şevkat ister diye denir.sizin anlattığınız karakteriyle ilgili bence.

Hoslanmadigim icin gozume batiyordu.

Ote yandan benim sevdigim herif de erkek degil bildigimiz cocuk, ben onun o saf , cocuksu hallerine bayiliyorum. Yani ben de olgun erkek severim ama sevince insanin gozune guzel geliyor iste :) Beni eglendirmek icin sacma sapan seyler anlatirdi, bir gun is arkadaslarimizla beraber ogle yemeginde otururken "ben de cok kıllıyım" gibi bir cumle sarf etti ama o anda gozum sadece onu gordugu icin milletin ne kadar garipsedigini fark edemedim bile.....neyse. Yani ne derse desin, ne yaparsa yapsin ben ona bayiliyorum, can atiyorum.

Nunu sen de hoslansaydin ben onun sapsal hallerine bayiliyorum derdin burda. En iyi sen bilirsin tabi ama bana pek isinamamissin gibi geldi, sen ne dersin? Can atiyor musun bu herife?
Canm ilk bastaki gibi olsa hosuma gidiyordu..simdi benim hosuma gittigini anladi yaa surekli oyle olmaya calisiyor gibi geliyor bana buda baydi beni..ama yinede bos degilim ona..bi yanim dur diyor bi yanim ayrilll...su oglan bebesi hallerini duzeltse olcak sankideee

TE="regarde-moi, post: 38255071, member: 644257"]Evet benim eşim yani birzamanki sevgilim de öyleydi başlarda. Gerçi biz çok çocukluk çok küçüktük karşılaştırmak doğru olur mu bilmem ama erkekler aşık olduklarında biraz böyle oluyorlar. Sevindirik mi desek :)
Sonra sonra gerçek kişiliği çıkıyor ortaya.[/QUOTE]
Hehh iste sevindirikk!!buda boyle..beni gorunce eli ayagi karisiyor sankii..yada herzaman mi boyle ayyy bilmiyorum...kafamda deli sorularrr

akli bes karis havada..
yakisikli biri degil ama bana sevimli,sempatik geliyordu.
sakacidir. arayinca,yazinca hep bi espiri katar.
normal bi muhabbet yok hep benim dedigime espriyle karsilik verme
derdinde..

Bunların hepsi beni tanımlıyor.=(
Üzmeyin bizi, biz de böyleyiz. =(
-ama ben yakışıklıyım, güzel değilim fakat. =( -

Bu erkekler cocuk gibi olur derlerdi inanmazdim.1aydir gorustugum biri var..ben 31oda32yasinda..cocuk gibi....benim aile etrafimda erkekler genelde siyaset falan konusur..ona bakiyorum akli bes karis havada..ben pek sevmem dedi bu konulari..gecen haftaya kadar hersey normaldi..yakisikli biri degil ama bana sevimli,sempatik geliyordu..sakacidir..arayinca,yazinca hep bi espiri katar..ama bu cok
espriyle karsilik verme
karisti...
Sanki sizin konularınız hep benzer gibi; hem evlenememekten dert yanıyorsunuz, hem de kimseyi yanınıza yakıştırmıyorsunuz.
Benim de böyle arkadaşlarım var. Sürekli evlilik gündemlerinde ama kimseyi de beğenmezler.

sen onu arkadaş ortamında bir değerlendir.. onların yanında da böyle mi? ya da işyerine git orda bak duruma..milletin maskotu kıvamında biri mi ? ben de öyle erkeklerden hiç hoşlanmam, ağır, kendi halinde erkekler çekmiştir beni ve tam aksi biriyle çıkmıştım. 6 bile sürmedi sıkıldım gereksiz hareketlerinden..

her erkek aynı değil.cocuk kafalı gelısememıs erkekler hııııc çekilmıyor...onu annesı tam yapamamışş:KK14:

espriyle karsilik verme
karisti...

Adamın tarzı bu heralde :) yerine göre davranması önemli , ciddi bi ortamda ya da arkadaşlarınızın yanında birden saçmalıyorsa kötü tabi herkes sıkılır. Bi iki defa ciddi olduğunuzu bu durumdan rahatsız olduğunuzu belli edin bakalım ne olcak?Ama erkeklerin de çocuk ruhlu olduğu da bi gerçek...

Sanki sizin konularınız hep benzer gibi; hem evlenememekten dert yanıyorsunuz, hem de kimseyi yanınıza yakıştırmıyorsunuz.
Benim de böyle arkadaşlarım var. Sürekli evlilik gündemlerinde ama kimseyi de beğenmezler.
Bi kere begendim oda beni istemedi iste...kaderrrrr

sen onu arkadaş ortamında bir değerlendir.. onların yanında da böyle mi? ya da işyerine git orda bak duruma..milletin maskotu kıvamında biri mi ? ben de öyle erkeklerden hiç hoşlanmam, ağır, kendi halinde erkekler çekmiştir beni ve tam aksi biriyle çıkmıştım. 6 bile sürmedi sıkıldım
gereksiz hareketlerinden..
Bizi ortak arkadasimiz tanistirdi.onun is arkadasi..bana dedigi cok insalcildir,insani yonleri kuvvetlidir..bunlarda guzel ozellikler aslinda..demin face profiline bakiyorum yirumlar falan akli basinda yazilari var..benim yanimda mi boyle bi cozebilsem...maskot gibi mi bilmiyorumda anlattiklarindan neseli muhabbetleri guzel is ortaminda

espriyle karsilik verme
karisti...
geçmiş olaaaa bacım :) bu durum düzelmez buzdolabı olmuşsun :) boşver gözüne bir şey batıyorsa büyük ihtimalle haklı yere rahatsız oluosundur :) tecrübe konuşuyor

tanıdınız kişilerle kıyaslama yapıyosunuz sizde onlar gibi olgun davranmasını istiyosunuz sanırım.
ama her insan böyle değildir ciddiyeti sevmiyodur karakteri böyledir

Back
X