• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkekler cocuk gibi midir hep¿?

tanıdınız kişilerle kıyaslama yapıyosunuz sizde onlar gibi olgun davranmasını istiyosunuz sanırım.
ammher insan böyle değildir ciddiyeti sevmiyodur karakteri böyledir
Haklisiniz cevremdekilere bakiyorum..hepsi evli,olgun insanllar..biz bekariz..haliyle bekar evli ortamlarida farkli oluyor,konusulanlarda..karakteride sanirim boyleki yanimda boyle davraniyor..ama bendee mesela cok konusmam onun yaninda geveze gibi konusabiliyorum...bilmiyorum yanyanayken farklilasiyor muyuz ne???

[QUyaziamsonn, post: 38259042, member: 371575"]Şans verin, tanımaya çalışın; belli olmaz , beraber vakit geçirdikçe ısınıp bağlanırsınız belki. Hemen şu bu hoşuma gitmedi diye bir kalemde çizmeyin. İnşallah gönlünüze göre bir evlilik yaparsınız. :)[/QUOTE]
Bi yazi okumustum..ilk goruste kaniniz kaynadiysa ufaktefek seyleri dert etmeyin diye..bakalim biz 5kere gorustuk.ilk 4guzeldi..sonuncudan beri kafam karisik..bugun bulusucaz, nasil olur belli olur sanirim..

Valla okuyunca ben de ısınamadım. Ciddiyetsiz insanlardan hoşlanmam. Hele de 32 yaşına gelmiş oturmasını kalkmasını bilmiyorsa bu iş olmaz. Siyaset konuşmayı sevmeyebilir ama aklının beş karış havada olmasını gerektirmez. Düzelmez...

İlla fanatik şekilde siyaset konuşması gerekmez. Ama bir düşüncesi, bir hayat felsefesi, bir görüşü mutlaka olmalı diye düşünüyorum. En basitinden ben bile Fenerbahçe maçlarını kaçırmıyorsam, takım tutmayan erkeğe ne demeliyim? Biz kadınlar biraz baskın erkek seviyoruz sanırım bundan kaynaklı oluyor. Her şeyi şakaya vuran adam güvenilir gelmiyor bu yüzden de. Sıradakiiiii. :)

Bugun hic saka yoktu...gayet ciddide oldugunu gordum..biraz agzini yokladim..benimde fikirlerim,goruslerim var tabi..ama her ortamda farkli konusmalar olur dedi...gayet ciddi ve mantikliydi acikcasi...bence bastan bana sevimli geldigi icin okadar espriye yogunlasti...son gelismeler bunlarr...

Esi iyi secmek lazim banada pek sicak gelmedi bir koca olarak erkekler daha gec olgunlasir eslerinin yaninda iki yasinda cocuk gibi davranirlar devamli nazlilik beklerler ama bi yerden sonra sıkıyo bu durum soyle dusun birde evlendiginde hali hazirda hic buyumeyen bir cocugun olucak cocuk sahibi oldugundada bu sayi cogalip sorumluluk articak sen ilgi bekliycen yerde o senden birseyler istiycek yasadigim yerler yabanci degil

Bence sevgili oldugunuz icin ve esprilerine guldugunuz icin hosuna gittigini dusunmus olabilir.Eger ki icinizde bir kipirti varsa olumlu yonde onemli olan size deger vermesi ve sorumluluk sahibi olmasidir.Henuz cok yenisiniz zaman vermelisin.

Aliskin olmadigin bir erkek yapisi varsa basta ilgini cekmis sonradan sikilmis da olabilirsin.Cunku gercekten her ortamda gereksiz espri yapan biri ise zamanla bogabilir insani.Ama yerine gore yerinde espri yapiyorsa aslinda iyidir baska yonlerden.Gozlemle bakalim..

Bugun hic saka yoktu...gayet ciddide oldugunu gordum..biraz agzini yokladim..benimde fikirlerim,goruslerim var tabi..ama her ortamda farkli konusmalar olur dedi...gayet ciddi ve mantikliydi acikcasi...bence bastan bana sevimli geldigi icin okadar espriye yogunlasti...son gelismeler bunlarr...

Ortam nasildi ki? Yani hic saka yapmamis ya? Neden yapmadi ki diye dusunmedin mi?

valla yaş kaç olursa olsun... beraberken iki kişi başbaşayken her türlü çocukça şeyler yapılabilir... espri olur el şakaları olur... gülünür eğlenilir yaaa... neticede karşında aşık olduğun insan var... problem nerde nasıl davranacağını bilemeyen insandır... bunu biliyorsa bırak senin yanında espriler yapsın gülün eğlenin işte... şu hayatta hemde ilişkinin ilk zamanlarında ne yapmayı planlıyorsunki kös kös oturup memleket problemlerini mi çözeceksin....

Bu erkekler cocuk gibi olur derlerdi inanmazdim.1aydir gorustugum biri var..ben 31oda32yasinda..cocuk gibi....benim aile etrafimda erkekler genelde siyaset falan konusur..ona bakiyorum akli bes karis havada..ben pek sevmem dedi bu konulari..gecen haftaya kadar hersey normaldi..yakisikli biri degil ama bana sevimli,sempatik geliyordu..sakacidir..arayinca,yazinca hep bi espiri katar..ama bu cok
sıkmaya basladi artik..normal bi
muhabbet yok hep benim dedigime
espriyle karsilik verme
derdinde..gulmesi bi tuhaf,bastan
bana batmiyodu ama simdi batar
oldu..noldu bilmiyorumda bi sogukluk
geldi bana...bu sogukluk gecici bisey olabilir mi?sizce bu iliskinin sonu yok
mu??yoksa boyle seyler olasi bi
durum mu??yarin buluscaz duzelir
miyim bilemiyirum¿?kafam cok
karisti...
Erkekler hep cocuk. Anasinin babasinin buyutemedigini pispislayip buyutuyoruz.
Eger iliski uzerine dusunmeye baslamissaniz ve bu sizi yoruyorsa devam etmeyin, birakin gitsin kumda oynamaya.

Ortam nasildi ki? Yani hic saka yapmamis ya? Neden yapmadi ki diye dusunmedin mi?
Ortam farkli degildi acikcasi..bi kafede oturup sohbet ettik yine.ama bu kez farkli konular acildi..beklemedigim sekilde gayet mantikli duzgun konustu..aklimada yatti dedikleri acikcasi..ilk yorumunuzda dediklerinize katiliyorum..cok guzel aciklamissiniz...simdilik tanimaya devam bakalim ;)

Back
X