Erkekler çok paragöz :(

joli_joli

Nirvana
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2009
790
550
648
Ankara
Kızlar merhaba. Size bir şey sormak istiyorum. Hani erkekler kadınlar için derler ya. Bir kadının bir erkekle beraber olması için erkeğin cüzdanının kabarık olması gerekir diye. Bence artık durum tam tersi .Artık erkekler kadında güzelliğin yanında kadının parası var mı yok mu buna bakıyolar. Aşk diye bişey kalmamış malesef. Benim eski erkek arkadaşım işimi kaybedince bana olan ilgisini kaybetmişti. Sık sık iş durumumu soruyodu. iş mutlaka bulunan bişey ama bekleyemedi. sebepsiz yere terketti beni. Gitti bir öğretmen kız buldu kendine. Ben mi kötüye yoruyorum diyorum ama yine çok yakın bi arkadaşım üniversitede hiç erkek arkadaşı yokken. İyi bir işe ve dolayısıyla paraya kavuştuktan sonra çevresi bir anda erkeklerle doldu. Sizce bunlar tesadüf mü yoksa artık insanlar maddiyata mı bakıyorlar ?

Bu durum bana göre kişilik meselesi.Erkeğin de kadının da paraya düşkün olanı ona göre çıkar üzerine kurulu ilişki yaşayanı var.Kadın erkek diye ayırmak doğru olmaz.

hepsi degılse bıle cogu paraya bakıyor... eskisi gibi ev kızlarıyla evlenmek isteyenlerin sayısı hiç yok denecek kadar azaldı....

Erkelerin çalışan bir kadın istemesini kesinlikle yadırgamıyorum çünkü eğer ortalama bir hayat standardı istiyorsanız evlilikte iki tarafında maddi bir kaynak oluşturması şart.Bir erkeğin kazancı ile işler yürümüyor ama birde madalyonun öbür yüzü var kendi 1 harcarken kadından 5 bekleyenler üzgünüm kızlar bu adamlarıda biz bu hale getiriyoruz sadece kkdaki konuları bile okusanız tezimin doğru olduğunu görürsünüz.Nişanlıyken sevgilisine maaşını vereni mi istersin,zırt pırt sevgilisine karşılıksız hediye alanı mı adamları elimde tutacağım diye besliyor çoğu kadın
Açıkçası bende erkek olsam şımartıldığım bakıldığım yere giderim bu işi biz bu hale getiriyoruz
Kimse üzerine alınmasın ama genel kadın profili bu yani (istisnalar kaideyi bozmaz tabi)

haklısınız ama ben çalışmayayım demiyorum. sadece aşk sevgi kalmamış bence. artık tercihler paraya göre yapılıyor :(

cok haklisin, ne yazikki artik erkekler kadinlarin maddi durumlariyla daha cok ilgileniyorlar...
bir kadinin, bir erkekte dikkat etmesi gereken birsey tabiki bu, sonucta evi gecindiren erkektir, isi maasi önemli...
ama artik erkekler nerdeyse kadin calisip bana baksin diye düsünüyorlar...

Canım benim önceki sevdiğim insan(sevmez olaydım :) ) meğer maddi olarak beklenti içindeymiş. Beni aldattığı kızla görüştüğümde anlatmıştı bana. İyi bir iş görüşmem vardı,üzerinde durmam için çok ısrarcı olmuştu, çeviri ile ilgilendiğim için gelecek vaad ediyorum diye kıymet veriomuş meğer(sebeplerden biri olarak yani).
Bir de enayi beni zengin kızı sanmış, kendisi öğretmendi(hem de din öğretmeni!!)Şimdi daha iyi anlıyorum bazı şeyleri,yazıklar olsun. Aklımın ucundan geçmemişti böyle şeyler hhalbuki.
Ne kadar zavallılık aslında, bir erkek olarak kendi bi halt olamıyor diye kadından bekliyo maddi olarak,çok aşağılıkça. Oysaki onun öğretmen maaşına bile razıydım. Allah hiçbir zaman işlerini rastgetirmesin böylelerinin,asla acımıyorum.

Kızlar merhaba. Size bir şey sormak istiyorum. Hani erkekler kadınlar için derler ya. Bir kadının bir erkekle beraber olması için erkeğin cüzdanının kabarık olması gerekir diye. Bence artık durum tam tersi .Artık erkekler kadında güzelliğin yanında kadının parası var mı yok mu buna bakıyolar. Aşk diye bişey kalmamış malesef. Benim eski erkek arkadaşım işimi kaybedince bana olan ilgisini kaybetmişti. Sık sık iş durumumu soruyodu. iş mutlaka bulunan bişey ama bekleyemedi. sebepsiz yere terketti beni. Gitti bir öğretmen kız buldu kendine. Ben mi kötüye yoruyorum diyorum ama yine çok yakın bi arkadaşım üniversitede hiç erkek arkadaşı yokken. İyi bir işe ve dolayısıyla paraya kavuştuktan sonra çevresi bir anda erkeklerle doldu. Sizce bunlar tesadüf mü yoksa artık insanlar maddiyata mı bakıyorlar ?

Kişiliği olmayan birinde AŞK ne arar arkadaşım.
bayan olsun erkek olsun önemli olan karakterli olsun.Para için bana aşık olan veya yanıma sokulan erkeğin .... kusura bakmayın çok sinirlendim.
Ha bu arada kardeş annen seni kadir gecesi doğurmuş ki bu kişiliksizin kişiliğinin kaç para olduğunu erkenden göstermiş.
Her ne olursa olsun Önce AŞK sonra para olsun.Sevgiyle belki ekmek alamayız ama paramızla aldığımız bir kuru ekmeği sevgimizle bölüşürsek mutlu oluruz ancak.

eski sevgilim hiç para konusu açtırmazdı benim çalışmıyorum iş yok bulamıyorum hep acele etme çıkar bir gün derdi.hesabı ben ödemek isterdim mesajlarda falan bu kez hesap senden derdi ama bi kere bi hesap ödettirmedi.bi gün işten geliyodu işi ilçede arkadaşlarının arabasıyla geliyo.buluştuk çokta bi zamanımız yok hep gittiğimiz bi park var tutturmuş oraya gidelim diye.bende olmaz diyorum arabamızda yokaraba olsa gidelim oraya gidene kadar yarım saat geçcek zaten oturcamız yarım saat.bak diyorum şurdaki cafeye oturalım yok diyo parka gidelim.sonunda ben üstün geldim cafeye oturduk çay içerken dediki bende para yok ona göre.sen ondan parka gidelim deyipduruyosun dedim evet dedi utana sıkıla.yani bi tek o gün 2 çay parası ödedim.şu an kendisinden nefret etsemde yiğidi öldür hakkını yeme demişler severdim bu huyunu

Son düzenleme:
erkek yada kadınlar değil insanlar günümüzde paragöz artık..cebin doluysa etrafına bi bak dostun vardır yada huzurun..ama parasız ol kimsen yoktur..eski insanlar kapı kilitlemeden evlerinde gece uyurlarmış rahat rahat şimdi kilitlemede sabah uyandığında k.. don duruyomu acaba..yada organlar..erkektede kadındada var artık mal merakı..neymiş gelecek için..biri borç istese kara kara düşünülüyor acaba geri vercekmi falan..zaman değiştikce insanlarda isteklerde değişiyor..ondan bu konua bana eşit geliyor erkek ve kadın..sonuçta kadın evlenmek isteyince bile neredeyse 18 yaşındaki çocuğa bile evin varmı die sormayı biliyor..erkekte kendinde hak görüyor bu yüzden 'hep kadındamı istek olcak madi konuda' die..

Meslek sahibi olunca çevren erkekle doluyor dolmasına da hiçbiri bir işe yaramıyor eğer niyetlerini okuyabiliyorsan. Paran için geliyor gelen ya da zamanla sen öyle sanmaya başlıyorsun.

Benim dikkatimi çeken başka bir konu da erkeklerin, "kadınlar parasız erkeği sevemez" mantığı. Ben sevebiliyorum manyak mıyım acaba!

Arkadaşımın sinsi eşi kızın maaş kartına el koydu.:53: Arkadaşım çalışmasaydı kapıya koyacaktı herhalde.Eşim karışmaz benim maaşıma.:nazar:

nasıl erkeklerle kadınlar bir diyorsak

iş durumunda da böyle olmalı eğer kadın ben oturayım evde eşim çalışsın diyorsa bunun üstüne de kadın ve erkek eşit diyorsa hata yapıyordur bence:61::61::61::61::61:

erkeklerin aşkını para ile kısıtlıyorsak kadınların hepsi para için evleniyor diye düşünüyorum o zaman:32:

iş durumunda da böyle olmalı eğer kadın ben oturayım evde eşim çalışsın diyorsa bunun üstüne de kadın ve erkek eşit diyorsa hata yapıyordur bence:61::61::61::61::61:

erkeklerin aşkını para ile kısıtlıyorsak kadınların hepsi para için evleniyor diye düşünüyorum o zaman:32:
iyi de ben çalışmayayım demiyorum ki. ama evlenirken duygularından önce bu kızı alırsam parası pulu var mı? bana ne yarar getirir diye düşünüyorlar. ayrıca kendisi de çok yüksek maaşı yok. kıt kanaat geçinen biri. nerde o eski mert erkekler ..

Erkekle kadın eşit değildir zaten kadın herşeyden önce annedir.Hanginiz yeni doğum yaptıktan 3 gün sonra çalışmaya gidebilirsiniz ki.Ev bakmak erkeğin görevidir.Bu yaratılıştan böyle ama derseniz ki ben rahat yaşamak istiyorum eşimin maaşı yetmiyor,ya da kendi ekonomik özgürlüğüme kavuşacağım amenna çalışırsınız ama kadın illede çalışmak zorunda değil.
Biz çalışsak bile eşitlik olmuyoruz onlar akşam eve gelip bacaklarını uzatırken biz birde yemekle temizlikle uğraşıyoruz
Son olarak tabiki bir adamla parası ve sevgisi için evleneceğim bundan doğal ne var ki.Benim hayatımı isteklerimi belirli standartla karşılayamayacak adamla zaten işim olmaz

iki ay sonra fizyoterapist olacağım.

bu süreç içinde alacağım tahmini maaşı duyan erkek arkadaşlarım
şaka yollu bana takılmıştı: "evlenelim ben evin işini yaparım, çocuğa bakarım."

ama tabii bunlar birer şaka olsa da o gülüp geçtiğimiz bir an düşünmüştüm acaba ilerde benimle evlenen kişi bu yüzden mi evlenir?

Ben hep dıyorum bunu.Kızlar önceden erkeğe sorulurdu ne ısyaparsın ne kadar kazanırsın.Benım bugun zoruma ne gıdıyor ılıyormusunuz?Yenı tanısyoruz bırıyle dırekt kendını tanıtmadan dıyorkı ne ıs yaparsın.:) kendımı hıc bayan gıbı hıssetmıyorum dırekt.Bende ona dıyorumkı asıl sen ne ıs yaparsın ondan haber ver.Valla ben çalısan kadın ısterım dıyen erkeklerı dırekt elıyorum.Bu çok gereksız bır mevzu.paranın bıttıgı yerde aşktamı sevgıdemı bıtecek yani.erkek bunu yapıyorsa kadın neler yapmaz.erkegın gorevı evı gecındırmek oncelıkle.erkek sevdıgı kadını parasına göre sedıyora baştan kaybeder uyanık olun.Ben çok gordum oylelerını kufur ettım gectı gıttı cunku bunların ne mal oldugu bellı.Zaten unıversıte mezunu yada elınde bır mesleğı vara bayan çalısır.oda ıstemez erkegın elıne bakmayı.Bız bayanlar cok sey ıstemıyoruz ama haklıyız evı olsun arabası olsun demekle cunku bu devırde erkeklerde farkında para olmadan sağlıklı gıtmıyor evlılık ama tabıkı para araç olmalı amacdegıl zaten yerı gelınce kadında evde oturma meraklısı degıl..Zaten elınde meslegı varsa kendısı ıcın çalısır kadın herşeyden önce.karısının maaşına ısrarla dokunan elınde para tutamayan becerıksız erkeklerede karşıyım.Karısının gelecegını dusunen erkeklere gıpta ıle bakıyorum.Ama erkeklerın para canlısı oldugunun farkındayım ben boylelerıne erkek demıyorum zaten canım.Bız kadınlar daha erkeğiz.

Arkadaşımın sinsi eşi kızın maaş kartına el koydu.:53: Arkadaşım çalışmasaydı kapıya koyacaktı herhalde.Eşim karışmaz benim maaşıma.:nazar:

yok artık dencek cinstenmiş canım..dışarda ben erkeğim para almam benden herşey diye erkeklik taslıcak hatta yolda bile kadından para almaya utancak millet ne der die ama evde o erkeklik püfff...alırken nasıl rahat olabiliyor ya..ben bi kadının kocasına muhtaç kalır gibi harçlık almasını garip bulurken kalkıp adam alsın..istiyosa kadın çalışsın adam yatsın evde..nerden bu paşalık yav..

Back
X