Erkekler çok paragöz :(

:27:
yok artık dencek cinstenmiş canım..dışarda ben erkeğim para almam benden herşey diye erkeklik taslıcak hatta yolda bile kadından para almaya utancak millet ne der die ama evde o erkeklik püfff...alırken nasıl rahat olabiliyor ya..ben bi kadının kocasına muhtaç kalır gibi harçlık almasını garip bulurken kalkıp adam alsın..istiyosa kadın çalışsın adam yatsın evde..nerden bu paşalık yav..

Arkadaşım parasını biriktirmiyormuş,diye adam el koydu kızın kazandığına durumu da iyi.Kaynanası fiştekleyince adam da öyle yapmış.:27:

kaç çıktıgıdmda aynı seyı gördum bu sebeoten dırek ayrılınmıyor sebep olarak ıcınde bırıkıyor sonra dıyorsun yok yapamıcam ayrılıyorsun işte,
am hani kımseye de soyleyemıyorsun bana ne işi yapıyorum dıye sordu paran evın var mı dıye sordu böyle böyle dusunuyor dıyemıyorsun bu dusunceyı bır erkegın soylemıs sormus olması cok garıp görunuyor dışarıdan ama resmen artk günümüz erkeklerı kadının evı gecındırmesını beklıyor ben nısanlıym sımdı nısanlıma belkı iş bırakırım tarzında konusup bıraz agzını yokladım sonucsa olumsuzdu yani benım calısmamdan memnun acıkcası ben de para getırmek ıstıyorum parasızken kendımı kötu hssettm yıllarca da calısmamıstım parasızke n kendım bıle para harcayamıyordum ama o bı yana mesela evlendıgımde ev hanımı olsam eşimden para ısteyebılcek mıyım sonuc hayır ben para ısteyemem o da al bu parayı harca demez demedı yani flörtteyken dahı boyle degıl ama işte hallice yani normalde hep karsıma oyle erkekler cıktı benım elım cok açık cok savurganım zengın zanneden cok oluyordu halbukı uc kurusu bı anda harcıyor sonra parasız kalıyorum ama yapım bu işte- ve zengın sanıp yanıma yanasan sonra aa evın yok mu arabam da yok dıyen gıden cok oldu hepsının allah cezasını versın aksam aksam cok cektm yani bu konudan kızlar erkeklaer artık paragöztamamen eskıdenmiş o evıne bakcak dürtüst mert erkek ben gecındırırım dıyen erkekler. :kkk:

bana göre eşimin kazancı ortak, benimki sadece benim

ya ben mi fazla iyimserim kızlar? ben de bu durumun farkındayım ama hep şey diye düşünmüştüm, kadınlar çalışmaya başlayınca daha bakımlı oluyolar daha iyi giyiniyolar vs daha dikkat cekici oluyolar

Back
X