Erkekler değeri hakediyor mu???

edende var etmeyende var tabı.. sevıyorsan ve sana karsılıgını verıyorsa emın ol cok seye deger ..

Evet ediyor!
İnsan olan değeri hakeder zaten!
Kadını erkeği var mı?

evet herkes değeri hakeder ama kime ne kadar değer vericeğini bilmelisin,bu karşında ki erkeğe bağlıdır.

Erkekler değeri hakediyor mu???

Ne cevaplar gelecek tahmin etmek zor değil... Terk edilen, aldatılan, sevip sevilmeyenler kin kusacak...

Konunuzu işgal edeceğim ama söylemeden geçemeyeceğim...

KK erkeklere verilip veriştirilen, konu açanların "çoğunun" sıkıntı duydukları meselede bizler yorum yazınca şikayet ettikleri kişiyi savunmaya geçtikleri, insanların körü körüne desteklenip körü körüne yerin dibine batırıldığı bir platform haline geldi... O kadar ki bir konu açabiliyor, aklınıza geleni söyleyebiliyor, ardından "Bu benim konum çek git!" diyebiliyorsunuz... Ne büyük haz, stres atma yöntemi... Bu rahatlamayı psikologla gerçekleştirseniz kimbilir ne kadar para harcamanız gerekir... Burada bedava...

Sadece bu kadar da değil... Geçenlerde rastladım, yazılan cümleyi aynen aktarıyorum: "Sakın yaşım küçük kimseyle çıkmayayım diye düşünme..." Bu kız nereye geç kalıyor acaba? "Sakın"... "Sakın okulunu ihmal etme, sakın aileni üzme..." Bir sürü alternatif cümle geliyor aklıma... Elbette misyonumuz "Genç kızlara altın öğütler" vermek değil, hiçbirimizin öyle bir yetkisi yok elbette ama burada yaş ortalaması hayli düşük ve bu yaşlar bir çoğumuzun verilen öğütlerden "en çok işimize yarayanı/geleni" seçtiğimiz zamanlar...

Evet kk öyle bir hale geldi ki bu rahatsızlığı dile getirince "Madem beğenmiyorsun seni tutan yok" minvalinde cevaplar gelebilir... "Sen kendine bak tamam mıaağ" diyenler olabilir... Neyse ki üslubundan ödün vermeyen, tek derdi fikrini söylemek olanlar da var... Üslup konusunda iddialı değilim ama fikrim buydu, söyledim...

Sevgili konu sahibi,

Konunuza dönersek siz de karşınızdakinin değer verilmeye layık olup olmadığını anlamaya çalışıyorsunuz sanırım ama onu en iyi siz tanıyorsunuz... Daha ayrıntılı anlatırsanız yardımcı olunabilir, fikir verilebilir... Aksi halde -büyük ihtimalle- sevdiği adamla mutlu olanlar ona değer vermenizi, sevdiklerinin acı çektirdiği kadınlarsa tüm erkekleri bir kaşık suda boğmanızı tavsiye edecektir...

SöyLenecek çokta bişey kaLmamış aynenn katıLıyorumm aynennnn:81:

kadın erkek diye ayırmamalı bencede..hakeden eder..etmeyen zaten bariz bellidir..kıymeti hak etme şartları vardır..şartlara uymayan haketmez..emek verilmeye deymez..

genelleme yapmak yanlış..erkekler veya kadınlar diye..baktınız karşınızdaki verdiğiniz değeri haketmiyor anında son noktayı koyun..

sana olan davranışına bağlı. sana değer veriyorsa sen de değer vereceksin. canım ya yanlış hatırlamıyorsam sevgilin askerdeydi küsmüştünüz. bu konuyu açtığına göre yok galiba bi gelişme.

ewt cnm ii hatırlıyosun ben hakettiğini düşünmüştüm şöle de bakacak olursa ama haketmemiş bende öle bi konu yazdım gerek yok aslında ama arkadaşların fikrini almak istedim işler karışık artık bitirdim gerekte yok haketmemiş işte bu kadar sormuş oldugun için tşkler tatlım :)

belki de boylesi daha hayirli. uzulmene degmez. kimsenin seni uzmesine izin verme. degerli oldugunu unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…