Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
nasıl bütün kadınlar tek tip bir erkekten hoşlanmıyorlarsa erkeklerde de aynı durum söz konusu.kimisi daha oturaklı kimisi daha cıvıl cıvıl yerinde durmayan bayanlardan hoşlanır.yani bunun tam bir kriteri olamaz.
herkese göre değişir ama benim gözlemledğim kadarıyla
erkek eğer yavaşsa ağırsa yani deli dolu kızları
erkek çok zıpırsa deli doluysa ağır tipleri tercih ediyor
ilşkilerde kişilerin birbrini tamamlaması gerektiğini düşünüyorum zaten.
iki tarafta aynı olsa sıkıcı olur.
söylenenlere katılıyorum. misal ben. erkek arkadaşımla ilişkimiz 9 nisanda 1 yıl olacak ve 2 gün önce bana kurduğu cümle aynen bu : "hayatım sen eskiden daha deli dolu daha canlıydın şimdi yaşlandınmı ne oldu:) içine dönük suskun bişi oldun. gülmelerin bile solmuş ara ara gülüyosun. sen eski sen değilsin. . ." belki yaşın getrdiği bişi çünkü bn 18 o 19 yaşında ve beni ilk günden beri konuşkan hareketli kıpır kıpır olarak tanıdı (yeri geldiğinde ağır başlıyımdır ortamına göre yanlış anlaşılmasın ) :) ve bu yüzden benm suskun olmam onu şaşırtır. ve benm haraketli halime aşık olduğunu söyler. hatta hyatın boyunca böle kal çünkü ben seni bu halnle seviyorum sakın değişme der. . bnce erkekler de çok suskun kızlardan hoşlanmaz. ve bana göre bi insan sırf sevdiğinin yüzü gülsün diye saçmayabilmektir. . uzun oldu amma bnm düşüncelerim bunlar kıslarr
erkekler cıvıl cıvıl bayanlardan hoşlanırlar.Ağırbaşlı ama cıvıl cıvıl.Neşeli canlı esprili, leb demeden leblebıyı anlayan, erkeğin düşüncelerini okuyup ona göre davranabilen hanımları severler.:)
her erkeğe göre değişir benim sevdiğim çocuk mesela sırf ben böyle deli dolu ve çocuksu oldugum için beni hep diğer kızlardan farklı tuttugunu söylerdi ve bunuda bana gösterirdi.. kendisi ise ağır demiyimde böyle biraz daha olgun gibiydi.... ama ben herzaman deli dolu kızların ayrı bi havası var diye düşünürüm...