Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haklısın kendilerinde o gücü göremeyip destek arıyorlarCunku erkekler yonlendirilmeden bisey yapmayi bilmezler kendi akillari bu kadarina yetmez tabi en mantiklisida anneyle konusmak gibi gelir . Annede oglunu doldurur doldurur bol bol hak verir sonrada isler sarpasarar tabi yani ben hep boyle gordum ..
Peki boyle bır durumda kadın nasıl davranmalı ne yapmalıCunku erkekler yonlendirilmeden bisey yapmayi bilmezler kendi akillari bu kadarina yetmez tabi en mantiklisida anneyle konusmak gibi gelir . Annede oglunu doldurur doldurur bol bol hak verir sonrada isler sarpasarar tabi yani ben hep boyle gordum ..
Benim k.v le oyle bisey yasamadim sukur. Ama ablam yasadi hic esine ailesinin onu doldurdugunu haksiz oldugunu vs. Soylemedi yani esine dirdir etmedi . Oluruna birakti esinin zamanla gorup anlamasini bekledi ve ise yaradi da eai artkk annesi gilin konustuklarini dikkate almiyor .Peki boyle bır durumda kadın nasıl davranmalı ne yapmalı
:) olabılır tabi ama ben bir ekeğe helede yaşı 30 larındaysa hiç yakıştıramıyorum bu durumu. Yani tmm problem yaşayabilirsin ama gıdıp bunu ailene anlatarak eşinin gururunu kırıyosın sonra insan nasıl yüzlerine bakabilirkiBenim k.v le oyle bisey yasamadim sukur. Ama ablam yasadi hic esine ailesinin onu doldurdugunu haksiz oldugunu vs. Soylemedi yani esine dirdir etmedi . Oluruna birakti esinin zamanla gorup anlamasini bekledi ve ise yaradi da eai artkk annesi gilin konustuklarini dikkate almiyor .
Gerci boyle bi durum teda tepebilirde bence . Tamamen karismadan serbest birakirsan ailesini soylediginin disina cikmayabilir her soylediklerini dogru zannedebilir bilemedim simdi :)
Tabi ki bende yakistirmiyorum . Ama basta dedigim gibi dusunme yetenekleri yok ilk akillarina gelen sey bu olsa gerek yada bi yerlerde arkadaslariyla icmek tabi buda olumsuz sonuclar dogurur emin ol. Yada eger sen bu durumu yasiyorsan karsisina gec ve konus sorunlar ikimiz arasinda de beraber konusup cozelim de . Bizi yalniz biz anlariz falan de . Konus bence acilen. K.v lere guven olmaz daha cok karismasin sonra:) olabılır tabi ama ben bir ekeğe helede yaşı 30 larındaysa hiç yakıştıramıyorum bu durumu. Yani tmm problem yaşayabilirsin ama gıdıp bunu ailene anlatarak eşinin gururunu kırıyosın sonra insan nasıl yüzlerine bakabilirki
Şuan boyle bişey yasadım öncesındede yaşamıştım. Defalarca da soyledim. Ailesinin yanına gitti anlatmış herşeyi kayınpeder benı aradı. Çok gururuma dokundu ne gerek vardı dıyorum anlatmasınaTabi ki bende yakistirmiyorum . Ama basta dedigim gibi dusunme yetenekleri yok ilk akillarina gelen sey bu olsa gerek yada bi yerlerde arkadaslariyla icmek tabi buda olumsuz sonuclar dogurur emin ol. Yada eger sen bu durumu yasiyorsan karsisina gec ve konus sorunlar ikimiz arasinda de beraber konusup cozelim de . Bizi yalniz biz anlariz falan de . Konus bence acilen. K.v lere guven olmaz daha cok karismasin sonra
Kayınpederim ılımlıdır zaten kötü bişey soylemedi ama kv için aynı şeyi soyleyememNe yasadiniz bilmiyorum ama inaallah cok ozel bi mevzu degildir siz konusmaya bakin eainizle olmadi biraz oluruna birakirsiniz. Ins. Akil verme girisimde bulunmyyorlardir
K.v olsa bi yere kadarda kayinpeserlerde mi karismaya baslamis.
En güzelini yapıyor çünkü bişeyler düzeltikten sonra yüz yüze gelmek çok zor oluyor. Bide sürekli problemli bunlar gibi bir izlenim yaratıyoreşim anlatmıyor. erkegıne göre degısıyor bu durum bence.
belkı de ondan dolayı anlatmıyor.En güzelini yapıyor çünkü bişeyler düzeltikten sonra yüz yüze gelmek çok zor oluyor. Bide sürekli problemli bunlar gibi bir izlenim yaratıyor
Kayinpederiniz ilimliysa onunla da paylasin belki o esinizi ikaz eder . Bende rahmetli k.p le daha iyi anlasirdim hep bana destek oldu . Akil vermis gibi oldum heralde gene akliniza yatan yontemleri deneyin sizKayınpederim ılımlıdır zaten kötü bişey soylemedi ama kv için aynı şeyi soyleyemem
Kesinlikle oyle oluyor. Ama bundan daha önemli bişey var rezil oluyorsun onla kalıyorbelkı de ondan dolayı anlatmıyor.
olması gereken de bu zaten.
sonra erkegın ailesi kıza düşman kesiliyor.
Hyr çok yardımcı oluyorsun tsk edıyorum.kp daha ılımlı ama sonuçta oğlu onu destekler yaniO
Kayinpederiniz ilimliysa onunla da paylasin belki o esinizi ikaz eder . Bende rahmetli k.p le daha iyi anlasirdim hep bana destek oldu . Akil vermis gibi oldum heralde gene akliniza yatan yontemleri deneyin siz
aynen. sonra da sorun cıkınca erkek pişman oluyorKesinlikle oyle oluyor. Ama bundan daha önemli bişey var rezil oluyorsun onla kalıyor
Rezil olcak bisey yok bence esler arasinda illa tartismalar tatsizliklar olur onemli olan duzelmesi mutlu olmaniz saygiyi yitirmemeniz tabiki kimsenin duymamasi daha iyi ama olmus bi kere sonuc iyi olsundaKesinlikle oyle oluyor. Ama bundan daha önemli bişey var rezil oluyorsun onla kalıyor
Evt bidaha olmaz yapmam der yıne yaparlar.Of ya çok sinirliyim gururum kırıldı.aynen. sonra da sorun cıkınca erkek pişman oluyor
gercı yedıgı halttan da gerı kalmıyor. anlatan anlatıyor cunku