Erkekler evlendikten sonra neden değişiyorlar ?

bunu unututursa zaten dierlerini hic hatirlamasinnnn...

ama bu çok katı ve acımasız bir yaklaşım olmuş...belki bunu unutacak, belki bu kadar önemsediğinizin farkında değil belki bu kez utanıp bir daha hiç unutmayacak sizi mutlu etmek için ekstra bir çaba harcayacak...böyle aman herşey biter dünyanın sonu demek yerine olumsuz bir durumu kendi adınıza olumlu hale getirmeye bakın....

arkadaşlarım bazen erkek gibi düşündüğümü söylerler ama değer vermeyi sadece bu tarz şeylerle ölçmek bana çok büyük haksızlık ve gereksizlik gibi gelir...ha tabiki önemli ama hayatta çok daha önemli şeyler var...ve ben bu durumları ölüm kalım meselesi haline getiren kadınları hiç anlamamışımdır...

şimdi siz ona çok sert bir tepki verirseniz haliyle savunmaya geçecek (genel erkek mizacı) ve muhtemelen olay büyüyüp kavgaya dönüşecek...oysa unuttuysa siz şimdi birşeyler yapıp üzgün olduğunuzu hissettirip onu utandırırsanız (ben buna kedi modu diyorum kedi gibi olmaktan gelir ve çok işe yarar en azından benim için) belki işe yarar...peki siz ne düşünmüştünüz bugün için ne planlamıştınız ne bileyim bir sürpriziniz hediyeniz vsvs varmıydı? yoksa çoğu kadın gibi erkek yapar böyle şeyleri mi dediniz....

ben olsam üzülürdüm ama bu kadar büyütmezdim...

sizin yerinizde olsam yakınmak yerine eşime güzel bir sofra hazırlar bu geceyi özel kılardım...başbaşa,romantik mumlar eşliğinde bir akşam yemeği ve sonrası paha biçilemez..!!!
ve farzedinki unuttu;zaten sizin bu hazırlığınızı gördükten sonraki mahçupluğu bir daha hiç bir özel gününüzü unutturmayacaktır..

yaw bu erkekkleri yola getirmek icin napalim bi fikri olan yokmuuuu:47::47:

Var tabii,olmaz mı :1:
Özel günler yaklaşınca,ufak ufak hatırlatma yapılır.
Mesela 1 hafta öncesinden,"yıldönümüzde şöyle yapsak mı" gibisinden laf açılır.
Veya tv'de dizide filan bir sahneye istinaden,"Biz de yıldönümümüzde böyle bir yere gitsek" denir.
Doğumgünü yaklaşırken,mesela "Artık yaşlanıyorum,30 olmama ne kaldı ki,şurda 1 hafta sonra 30 olacağım" denir.

hemen cinsiyet durumlarına baglanmıs erkekler şöyle erkekler böyle kadınlarda unutabilir tamam unutulmaması gereken bir gün katılıyorum işleri yogundur kafası dalgındır vs vs sende unutabilirdin bu cok normal bişiy aranızdakı huzur herseyden önemli hatırlamadı kutlamadı diye aranı bozmana ne gerek var büyütme bence sen ona süpriz yap o hatırlamadıyda yada süpriz yapmadıysa

arkadasim benim ex esimde ilk evlilik yildonumunde hic bisi yapmadi yine ben yaptim hediye aldim masa hazirladim amaaannn karsindan bisi gormuyorsa sende yapma diycem ama biz kadinlar yinede duramayiz dedigin gibi bu erkekler hic bisi hak etmiyorlar:19:

ama daha ilk evlilik yildonumuz...gercekten insan uzuluoo kirilio...ve ister istemez soguooo

Umarım eşiniz yıldönümüzünü hatırlamıştır.
Ama lütfen bize de biraz insaf eyleyin...
Bu şekilde yazılmış bir Türkçeyi okumak çok rahatsız edici.
Keşke kelimeleri söylediğiniz gibi değil yazılması gerektiği gibi yazsaydınız.
Kendi ellerimizle katlediyoruz dilimizi.

BU ERKEKLER NEDEN EVLENINCE DEGISIRRR....ya nisanliyken falan nasillar evlenince tam degisiyorlarr...bugun evlilik yildonumumuz eger hatirlamassa varya gercekten cok kotu olcakherseyyy...cunku ilk evlilik yildonumumuzzz.....offf ya sizinkilerde aynimi yoksa tek benimkimi boyle

bence genelleme yapmamak lazım
evlendikten sonra değişen bir sürü bayanda var

değişirler çünkü sıkılırlarrrr ...
heveslerini alana kdrdır yogun ilgilerii..
sonrasında alışkanlık olursun evini temizleyennn ütüsünü yapan bir nevi bedava hizmetçilik yaparsın..

özellikle bizim toplumumuzda erkekler kadınlara karşı bi istemezlik, bi kaçış durumları içindeler.. nedeni artık evlilikte yaşanacak biçok şeyi yaşıyor olmaları olsa gerek. onları ikna edip masaya oturtmak için koşuşturur olmuşuz..

evliliğe bakış açıları kötü. art niyetliler.. 8 aydır bi birlikteliğim var. öncesinde nişanlıydım ayrılalı 1 yılı geçmişti onunla tanıştığımda. herşey mükemmeldi. birbirimize ummadığımız şekilde bağlanınca işler ciddiye gitmeye başladı. bana bi evlilik geçirdiğini 2 kızı olduğunu anlattı. bitmiş bişey benim için o an sorun çıkaracak bişey değildi ve devam ettik. kısaca sonunu konuya bağlayayım :) geçen ay içerisinde 2 hafta kadar birlikte kaldık şehirdışındaydık onun işi için. ev içerisinde o mükemmel erkek başka bi erkek oldu. ben aynıydım, daha önce böyle birşeyle karşılaşmadığım için ona tepki vermemiş olmamdan belki herşey ii gitmiş. şunu şöyle yapalım bunu böyle yap cümlelerimden sonra karıma benzedin ya yapma şunu kendimi evli gibi hissttim cümlelerini şuan yazarken bile duyar gibi oluyorum..
bi gece iş yemeği uzadı sabaha karşı dönmüştük kaldığımız yere. onun sabah erken kalkması gerekiyordu, kalktım giyeceklerini hazırladım kahvaltıyı hazırladım ama ben kendim pijamalarla geziniyordum tabi ortalıkta. kalktı ve dediki şu yaptıklarınla tamamen ona benzedin bukadar erken kalktın madem saçını başını düzeltip makyaj yapsaydın giyinseydin. 10 yıllık karım gibi olmasaydın keşke

ama onları hazırlamasam da yetersiz olacaktım. ya bu erkekler manyak :) hala da şaşkınım bi an tekrar yaşar gibi oldum o sabahı :)

özellikle bizim toplumumuzda erkekler kadınlara karşı bi istemezlik, bi kaçış durumları içindeler.. nedeni artık evlilikte yaşanacak biçok şeyi yaşıyor olmaları olsa gerek. onları ikna edip masaya oturtmak için koşuşturur olmuşuz..

evliliğe bakış açıları kötü. art niyetliler.. 8 aydır bi birlikteliğim var. öncesinde nişanlıydım ayrılalı 1 yılı geçmişti onunla tanıştığımda. herşey mükemmeldi. birbirimize ummadığımız şekilde bağlanınca işler ciddiye gitmeye başladı. bana bi evlilik geçirdiğini 2 kızı olduğunu anlattı. bitmiş bişey benim için o an sorun çıkaracak bişey değildi ve devam ettik. kısaca sonunu konuya bağlayayım :) geçen ay içerisinde 2 hafta kadar birlikte kaldık şehirdışındaydık onun işi için. ev içerisinde o mükemmel erkek başka bi erkek oldu. ben aynıydım, daha önce böyle birşeyle karşılaşmadığım için ona tepki vermemiş olmamdan belki herşey ii gitmiş. şunu şöyle yapalım bunu böyle yap cümlelerimden sonra karıma benzedin ya yapma şunu kendimi evli gibi hissttim cümlelerini şuan yazarken bile duyar gibi oluyorum..
bi gece iş yemeği uzadı sabaha karşı dönmüştük kaldığımız yere. onun sabah erken kalkması gerekiyordu, kalktım giyeceklerini hazırladım kahvaltıyı hazırladım ama ben kendim pijamalarla geziniyordum tabi ortalıkta. kalktı ve dediki şu yaptıklarınla tamamen ona benzedin bukadar erken kalktın madem saçını başını düzeltip makyaj yapsaydın giyinseydin. 10 yıllık karım gibi olmasaydın keşke

ama onları hazırlamasam da yetersiz olacaktım. ya bu erkekler manyak :) hala da şaşkınım bi an tekrar yaşar gibi oldum o sabahı :)

adam hem bakımlı ol hem özverili ol her işi yap demiyoki süslü bakımlı hoş bi kadın istiyo evlenmek istemiyo benim nişanlımda temizliğe çok önem verir tertemiz olacaksın temiz kokacaksın evin düzenli temiz olacak ama ben hiç makyaj yapmam şikayeti yok temiz olmamm yetiyo herkes farklı işte öyle adama giyip gezip salınmak lazım

adam hem bakımlı ol hem özverili ol her işi yap demiyoki süslü bakımlı hoş bi kadın istiyo evlenmek istemiyo benim nişanlımda temizliğe çok önem verir tertemiz olacaksın temiz kokacaksın evin düzenli temiz olacak ama ben hiç makyaj yapmam şikayeti yok temiz olmamm yetiyo herkes farklı işte öyle adama giyip gezip salınmak lazım

o her işi yap demiyor da ben ortalıkta yapılması gereken birşey varken duramıyorum ki annemden geçen lanet bi özellik bu. beni ilk kez o gün öyle görmüştü onun şoku diye düşündüm bir an :)

ben giyip gezip salınırım da işin sonu bi rus hizmetçiyle bitmesin :)

vay beee sen sabah sabah kalkıp kıyafetini hazırlayıp kahvaltı hazırlıyorsunn.. adam onları söylemiyorda pijama ile gezdigini makyaj yapmadıgınımı söylüyor.. sabahın köründe makyaj yapıp gezmek komik deilmi ya..öle bi adamla hayat geçmez cnm bnmmm.. eminim eski eşideeee illlallah etmiştir öle bi adamdan boşanmışlardır:)

vay beee sen sabah sabah kalkıp kıyafetini hazırlayıp kahvaltı hazırlıyorsunn.. adam onları söylemiyorda pijama ile gezdigini makyaj yapmadıgınımı söylüyor.. sabahın köründe makyaj yapıp gezmek komik deilmi ya..öle bi adamla hayat geçmez cnm bnmmm.. eminim eski eşideeee illlallah etmiştir öle bi adamdan boşanmışlardır:)

aynen öyle mutlu olması lazım aslında ama adam anne hizmetçi falan değil süslü püslü ama ben çay koyamam bileğim incinir tarzında çıt kırıldım bi hatun istiyo gibi geldi bana başka bi erkek bundan çok mutlu olur mesela ilgiye bayılır kahvaltı hazır olsun giyecekleri hazır olsun kapıdan öpüp yolcu edilsin ister kimide şık gecelikli makyajlı istiyo demekki

aynen öyle mutlu olması lazım aslında ama adam anne hizmetçi falan değil süslü püslü ama ben çay koyamam bileğim incinir tarzında çıt kırıldım bi hatun istiyo gibi geldi bana başka bi erkek bundan çok mutlu olur mesela ilgiye bayılır kahvaltı hazır olsun giyecekleri hazır olsun kapıdan öpüp yolcu edilsin ister kimide şık gecelikli makyajlı istiyo demekki

evet benimki kesinlikle makyajı kahvaltıya tercih edecek.

ama bi de şu yandan bakmak lazım belki de eski eşi de bunların hepsini yapıodu ama makyaj yapmıodu bakımsızdı :S

kavun değilki koklayıp alasın deniyo ya :( napıcaz biz evlenemicem bu gidişle

kadına sormak isterdim aslında..

deney yapmak lazım :)

7 gün boyunca sabahın köründe kalkıp makyajla gezip kahvaltı yetişmedi hayatım napıyımmmmm diyerek işe yollamayı :) sora da bi 7 gün tekrar benim yaptığımı yaparız

aslında her bayanın işine gelen bşy bu süslen püslen biblo gibi evde dur:)
haa bunun yanında yine siterse ev temizligi yemek ütü işte ozaman abartır beyfendi:)

hatırlatmak mııııııııııııııı? hiç olur mu öyle şey önemli olan hatırlanmak değil mi? kendi kendimi niye hatırlatma gereği duyucam ki zoraki olmaz bu işler adamın içinden gelmesi lazım, hatırlat hatırlat nereye kadar bizde kadınız marangoz değiliz ya ömrümü yontmakla geçiremem...ayrıca özel bir güne de gerek yok bence, romantik adam sürprizleri seven erkek her zaman yapar bunu bir çiçek bir hediye değil mesele.....mesele, Hatırlanmak....

Arkadaşım bu arada birinci yılınız kutlu olsun nice yıllar dilerim...:71:

Back
X