Erkekler evlenince neden uzaklaşır

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çocuklar mutlu anne baba ister ama. Çocuklar çok zor. Sohbet bile edilemiyor. Ancak o uyuyacak da halin kalırsa iki sohbet edecen öpüşüp koklaşacan...
Çok şakalaşırız birbirimizle sadece sevgisini ilgisni hissettirmiyor evlenmeden önce çok fazla gösterirdi

Çok şakalaşırız birbirimizle sadece sevgisini ilgisni hissettirmiyor evlenmeden önce çok fazla gösterirdi
E tMam bi şeyler deĝişmiş ve bundan memnun değilsiniz. Düzeltmeden olmaz diyorum.

Hepsi öyle değil. Bence karşınıza alıp konuşun

Çünkü cinsel çekimi hele de beraber olunmamissa aşk zannediyorsunuz. Sevisme bitince de ilgi bitiyor. Bu herkeste böyle mi hayır zihnen olgun bir adamda böyle olmaz ama kasaba kültüründe adam kadınla beraber olunca artık bu kadına ilgi gostermeme gerek yok diyor. Bazen de zaten nikah var elimin altında diyor.

Ilgisiźliği sevdigini söylememesi hediye almaması gibi mi yoksa cinsel hayatınızla alakalı mı çocuk sahibi olma kararından sonra mı ilgidixlesti
Ben öpmeden gelip öpmez. Hediye alır doğum günlerimde sürpriz yapar ama yakınlık göstermez sarılmaz hep ben yaklaşırım.ben bi yerde kalırken arayıp sormaz.

Bu sebepten boşanmalı mıyım sizce değiştirebilir miyim bu durumu

Ben öpmeden gelip öpmez. Hediye alır doğum günlerimde sürpriz yapar ama yakınlık göstermez sarılmaz hep ben yaklaşırım.ben bi yerde kalırken arayıp sormaz.
yeni başlamış bir evlilik karşına alıp konuş trip atar gibi değil de önceden olduğu gibi beni aramanı arada mesaj atmanı istiyorum diyebilirsin büyük ihtimalle senin sevgi şeklin temas odaklı o yüzden ilgisiz geliyor eşiniz arada sarılıp öpse yeterli olacak ilgisi

Çok fazla konuştum hatta mutlu olmadığımı boşanmak istediğimi söyledim tamam düzelticem dedi daha sonra hiçbir değişiklik olmadı en son tekrar konuştuşumda kendin bilirsin gidiyorsan git ikimizde zorlanırız dedi babasını kaybetti gözü bişey görmüyor

Elde edene kadar erkekler mükemmel davranıyor.

ÜÜzüldüm böyle devam etmesi zor gibi evliliğin
BBabasının ölümünden dolayı eğer yas dönemi devam ediyorsa biraz daha zaman verin bu ölüm seni çok yıprattı bir psikoljik destek mi alsan dersiniz uzun zaman devam ederse baktın halen aynı durum o zaman boşanma fikrini düşünürsün

Teşekkür ederim kabul ederse öyle bi destek almak ikimiz içinde iyi olacak

Genel erkek davranışı. Yüzde 85 ının böle oldunu düşünüyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…