- 13 Eylül 2023
- 71
- 14
- 3
- 25
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ve siz Büyü yapıldığını düşündüğünüz kişiden çocuk istiyorsunuz!Evlenmeden önce ilgi manyağı yapan üzerime titreyen insan evlendikten sonra tamamen boşladı işteyken doğru düzgün arayıp sormuyor bir yere kalmaya gittiğimde de pek merak etmiyor bu soğukluğun sebebi nedir büyü yapıldığını bile düşündüm bu kadar değişebilir mi bi insan..
Büyü kısmını görmezden gelerek söyleyeyim, evlenmeden önce iki taraf da heyecan ve merak duygusuyla her an konuşup görüşüp bir arada olma çabasında oluyor. Çünkü bir keşfetme süreci yaşıyor insan. Bu ömür boyu sürmez, süremez zaten. İnsan beyni buna musait değil. Sizinki çok kısa sürede ve tamamen tükenmiş durumdaysa normal değil tabi...Evlenmeden önce ilgi manyağı yapan üzerime titreyen insan evlendikten sonra tamamen boşladı işteyken doğru düzgün arayıp sormuyor bir yere kalmaya gittiğimde de pek merak etmiyor bu soğukluğun sebebi nedir büyü yapıldığını bile düşündüm bu kadar değişebilir mi bi insan..
Evlekdikten sonra ilgi gösteren taraf ben oldum. Bunu farkedip kendimi geri çektiğimde daha da uzaklaşıyoruz ne yapıcam hiç bilmiyorum böyle evlilik sürer miTamamen karakter meselesi fikrimce. Benim de eşim evlenmeden önce ilgi manyağıydı halen de öyle. Onu değişime götürmüş şeyler olabilir. Mesela Zamanla İlgi gösteren taraf siz olduysanız (aşırı) o da tavrını tarzını değiştirmiş olabilir. Bu ihtimallerden biri.
Evlenir evlenmez böyle değişti 2 sene öncesinde görüştük. Tükenecek bişey yok illaki birşeyler çıksr bende neden tükenmiyor onunla alakalı bir sorun var sevgisinden eminim ama ilgisiz ve uzakBüyü kısmını görmezden gelerek söyleyeyim, evlenmeden önce iki taraf da heyecan ve merak duygusuyla her an konuşup görüşüp bir arada olma çabasında oluyor. Çünkü bir keşfetme süreci yaşıyor insan. Bu ömür boyu sürmez, süremez zaten. İnsan beyni buna musait değil. Sizinki çok kısa sürede ve tamamen tükenmiş durumdaysa normal değil tabi...
İstiyoruz amaÇocuk yapmayın bu durumda.
Babasını kaybetti ondan öncesinde de böyleydi ama şuan daha çok bıraktı herşeyi gibi umrunda değilBanada çok normal gelmedi daha fazla ilgi göstermesi gerekirdi belki başka sebepleri vardır? Yeni evlendiyseniz borçları çoktur? Veyahut ailevi sorunlar vardır size yansıtmak istemiyordur
2-3 sene sevgiliydikBana normal gelmiyor bu kadar degisim, cok kisa surede mi evlendiniz?
Çocuklar mutlu anne baba ister ama. Çocuklar çok zor. Sohbet bile edilemiyor. Ancak o uyuyacak da halin kalırsa iki sohbet edecen öpüşüp koklaşacan...İstiyoruz ama![]()
2 sene ama başlarda da romantik bi insan değildi sevgi göstergesi yok evlenince bitirdiDeğişir
Ne kadarlık evlisiniz