Erkekler guzel giyimli bakimli alimli bi kiza yaklasmaya cekinir mi

ThinkinPinky

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2012
488
128
31
Bu arada bahsettigim erkekler belli yasa gelmis ozguveni oturmus adamlar degil tabiki universiteliler :) Ben biraz erkek arkadasim olmamasindan yakinan bi kizim:KK22: kizlar ben bakimliyimdir yani guzel giyinmeyi renk uyumu vs bu tur seylere dikkat ederim bu arada universitedeyim her gun makyaj yaparim sacima falan ozenirim ama oyle kokos degilimdir herkes begenir tarzimi falan.bide boyum uzun biraz 175im arada topuklu bot fan giyiyorum iste 6-7 cmlik benden kisa kiz arkadaslarimda niye topuklu giyiyosun ihtiyacin mi var diyo bi arkadasimda biraz daha sade ol disardan cok hvali manken gibi duruyosun diyor bu durumda bende acaba erkekler yaklasmaya cekinir mi dusuncesi olusturdu siz ne dersinz

Son düzenleyen: Moderatör:
Seni çok sevdikleri için öyle diyolar. Yaklaşmak isteyen erkek her türlü gelir yani.

Bencede cesaret edemeyen erkekler vardır büyüzden kabul etmeyeceğinizi düşündüğü icin yada sizin yanınıza yakışmayacağını düşündüğü icin .zaten boyunuz uzunmuş bence topuklu giymeyin çünkü daha uzun gösterince hoş olmaya bilir .

Bence cekinirler. kesin bu kizin sevgilisi vardir bos birakmazlar diye düşünürler yada bu kiz bana bakmaz diye düşünürler. benim esimle bizi bir arkadasim tanistirmisti. benden bahsederken faceteki profil fotoğrafımı göstermiş. benim fotografta tatilde cekilmis çok güzel ciktigim fotoğrafımdi. Esimde her ne kadar kariyeri tipi duzgun olmasina ragmen fotografimi gorunce bu kiz olmaz,bana bakmaz demis

Son düzenleme:
Bu arada bahsettigim erkekler belli yasa gelmis ozguveni oturmus adamlar degil tabiki universiteliler :) Ben biraz erkek arkadasim olmamasindan yakinan bi kizim:KK22: kizlar ben bakimliyimdir yani guzel giyinmeyi renk uyumu vs bu tur seylere dikkat ederim bu arada universitedeyim her gun makyaj yaparim sacima falan ozenirim ama oyle kokos degilimdir herkes begenir tarzimi falan.bide boyum uzun biraz 175im arada topuklu bot fan giyiyorum iste 6-7 cmlik neyse iste teyzem (arkadas gibiy dertlesiriz derdimi anlatirim dinler falan) iste biraz daha sade ol seni hic bi kot bi tisortle gormedim diyo oyle diyince moralim bozuluyor boyle mutluyum sonucta. Benden kisa kiz arkadaslarimda niye topuklu giyiyosun ihtiyacin mi var diyo bi arkadasimda biraz daha sade ol disardan cok hvali manken gibi duruyosun diyor bu durumda bende acaba erkekler yaklasmaya cekinir mi dusuncesi olusturdu siz ne dersinz
Hayret genelde erkekler severler bakimli kizlari ama sana niye yaklasamiyorlar anlamadim

çok havalı, güzel, iyi giyinen kızlara da bakan oluyor daha sade ve çok aşırı güzel olmayan kızlara da teklif ediliyordur...bence burda biraz kişinin çekiciliği etkili ve de kısmet

Kiz arkadaslarimdada durum boyle kizlar okuldaki erkeklerle alakali bir durum gercekten hos kizlarin sevgilisi yok yalniz yanlis anlasilmasin simdi aa cirkinlerin sevgilisi var guzellerin yok falan demedim :)

Vallahi ben hep o bahsettiginiz kot tisortle gidiyorum boyum da 177 bana da manken gibisin diyorlar ama asiliyorlar da... hem de bayaa asiliyorlar... hem de oyle pek guzel bi kiz da degilim yani.

bence arkadaslariniz siz uzulmeyin diye tesellide bulunuyorlar. Coook asiri guzel kizlar da gordum erkekler yine asilir yine asilir erkeklerin asilmasinin guzellikle bi ilgisi yok.

Arkadaslariniz ve cevreniz sizi biraz sisirmis bence yani eger size yanasan birileri yoksa uzgunum ama bu begenilmediginiz anlamina geliyor. Ama tabiki begenilmek de bicok seye bagli bilgi gorgu karakter vs.... sacinizla basinizla ugrascaginiza bunlarla ugrasin azcik da...

cok iyi bu okulda okuyorum erkekler bu tur islerle pek icli disli olmamis zamaninda utangac ve cekingenler kendi erkek arkadaslarimdan biliyorum kendi icleinde yasiyorlar cesitli sartlsri bilmeden kesin yorum yapmasaniz iyi olur :) hemen kendini sevmis biri gormeyin aninda yapistirin kendini begenmis sifatini tesekkurler

Fazla süslü olduğun için itici geliyor olabilir misin? Ben okula ful makyaj, iş kadını kıyafeti, topuklu ayakkabı kombinasyonuyla gidenleri anlamıyorum. Okul bu yahu eğitim almaya gidiyorsunuz, podyumda yürümeye değil.

Okula eşofman altını çekip saçımı tepeden toplayıp sıfır makyajla giderdim. Ama okulun en populer hatunlarından biriydim. Kantinde her masaya selam vermekten ders arasında bir çay içemezdim. Bunun süslenmekle alakası yok.

Hayir anlamiyorum gercekten ozellikle belirttim ne demek istedigmi yine konu cirkinlerin sevgilisi var guzel kadinlarin yoka getirdiniz pes

X