erkekler hakknda akıl vermek değil ama TÜYO vermek isterim kesnlkle işe yarıyor.

süründürmek en iyisi bence...bu güne kadar kime ooyyy aşkımm canım sen bitanesin dedimse aldattı çantada keklik gibi hissediyorlar nede olsa sevior vazgeçemez gibi düşünüyorlar

İlişkiler tüyolarla taktiklerle yürümez bu geçmişte böyleydi, şuanda böyle gelecekte de böyle olacak, çünkü ilişkiyi sürdürülebilir kılan şey kaybetme korkusu değil, ya da karşı tarafa duyulan bağlılık değil, ilişkiyi sürdürülebilir kılan tek şey sevgi ki gerçek sevginin olduğu bir ilişkide zaten ne taktiğe ne tüyoya gerek kalır, taktik ve tüyolarla yürüyen ilişkiler sonlanmaya mahkum oluyor ne yazık ki.

konu sahibinin tam dediklerine katılmamakla birlikte haklılık payıda var şöyle ki..bazenleri hayatta çok yoruluyoruz eteğimizdeki taşları dökmek istiyoruz gidip hemen sevgilye anlatılyo bunlar bence bu yanlış tamam anlat ama bi tarafı eksik kalsın onun herşeyi bilmesine gerek yok...tamam yeri geldiğinde sevgini belli et ama çok ta ölürüm felan olma yani ne gerek var ben kadınların biraz daha ağır olması taraftarıyım tabi bu yazdıklarım kişiden kişiye de değişebilr....:34:

bence en güzeli kendin olmak. içinden geldiği gibi davranmak. hiçbir zaman o dergilerdeki ilişki kurallarına göre hareket edemedim ben. evet kaybettiğim oldu ama kendime saygımı yitirmedim. çünkü onlar gittiğinde hep kendimle kaldım.
ve şimdi, gerçekten beni tüm doğallığımla seven bir adam var hayatımda. iyimle kötümle kabullenmiş bir adam.
ve inanın eğer siz kendiniz olur da rol yapmazsanız geç de olsa buluyorsunuz doğru insanı...

evet fazla oy kıyamam olunca bunların huyu suyu değişiyor bir rahatlık geliyor.ama biz bayanlar yaradılışımız gereği aman ilşkim zarar görmesin aman beni sevsin bana güvensin derken fena halde ruh hallerimiz bozuluyor.o arayıp sormadıkça ilgisiz davrandıkça kramplar geçiriyoruz.gerçektende biraz akışına bırakmak yeri gelince kendini çekmek umursamamak işe yarıyor..:)

evet fazla oy kıyamam olunca bunların huyu suyu değişiyor bir rahatlık geliyor.ama biz bayanlar yaradılışımız gereği aman ilşkim zarar görmesin aman beni sevsin bana güvensin derken fena halde ruh hallerimiz bozuluyor.o arayıp sormadıkça ilgisiz davrandıkça kramplar geçiriyoruz.gerçektende biraz akışına bırakmak yeri gelince kendini çekmek umursamamak işe yarıyor..:)
Ahh ahh bide bu yaptıgımız hataları bastan anlasaydın hersey çok güzel olurdu :23:

merhaba arkadaşlar..ben 6 yıllık evliyim.çok sevdiğim onun için çok fedakerlık yapıp kendimden çok şey verdiğim bir eşim var..Eşimde beni seviyor biliyorum ama şöyle bir durumumuz var yani bana göre..Eşim çok zor içine kapanık bir insan..6 yılda tartışmalar kavgalarla ara ara kendini açtı ara ara kendini kapattı.bu arada Oğlak burcu ne demek istediğimi anladınız sanırım..Ona güvenim çok ama yinede erkek milleti demeden edemiyorum..Herşeyimi onunla paylaştım herşeyi onun için reddettim ve herşeyi onun için karşıma aldım..ama şuan yinede seviyorum fakat ilgi şefkat önemsenmek istiyorum..kendimi bazen tuhaf hissediyorum,bunu anlatmak biraz zor...işten gelio bazen yemekte konuşuyo gibi bazen soru sormama bile tahammülü yok yada bişeyler anlatmaya çalışıyorum lafımı kesiyo televizyonun sesini açıyo fln kırılıyorum..hemde çok..biraz borsaya girdiğinden dolayı sıkıntılarımız var.parayı çok sever beyfendi varsa yoksa parasını nsl arttırsın..o yüzden olduğunu biliyorum..iş stresini evede yansıttı yıllarca..ama bu bende artık dayanaılmaz bir hal aldı..6 yıldır kavgalarımızın hepsi ilgisizsin bana bişey anlatmıyosundan çıktı..hamileliğimi bana zindan etti..onuda çözemedim neden olduğunu..ya ilgisiz kalıcak bebeğe ilgi göstericem die kıskandı ya da baba olmanın verdiği bi kaygı vardı..hamileliğim boyunca kendimi hamile gibi hissetmedim onun yüzünden..şimdi tekrar çocuk istiyo ve ben korktum kalıcam die spral taktırdım..çalışmama izin vermio,ilk başlarda annemi babamı benden kıskanıyodu.bakışlarından bile anlardınız bunu yani göndermezdi fln.neyseki onları atlattık..ona kalsa o bana hiç bişey yapmıyo ben kuruntu yapıyorum..bazen zıvanadan çıkartıyo beni kızgın olduğumda utanmasa kafayı yedin diycek yani okadar haklı beyfendi..yani ben çözemedim gitti..konuşurken gözlerimin içine bakmasını özledim..o derece artık tahammül edilemez bi boşluktayım ne yapıcağımı bilemiyorum..sanki varken yok..dışarı çıkıyoruz yemeğe gidiyoruz hiç keyif almıyorum bi paylaşımımız yok..hep kafası işinde gücünde..insan kocasının işini kıskanırmı ben kıskanıyorum varmı böyle bişey...
Ama siz siz olun herşeyinizi eşinizle yada sevgilinizle paylaşmayın hele ailenizle olan sorunlarınızı asla..ailem beni evlenmeden önce eşimle çıkmaya başladığım için eve kapamışlardı iletişimimiz hiç kalmamıştı,bende herşeyimi eşimle paylaşıyodum..
Ve kendinizden çok şey vermeyin ben çok verdim..gerçekten hiç bir anlamı olmuyo onlar için..
Aman bende yüklenmeyim sıramı bekleyim , onun istediği olsun diye düşünmeyin..O mutlu olsun diye kendinizden ödün vermeyin..Üzülen yine biz oluyoruz kimse bize bunun için madalya takmıyo.
Yapım gereği çok anaç bir insanımdır Boğa burcuyum Yükselenim bile boğa..Keşke başka bir burcum olsaymış bukadar içime atmayıp fedakar olmasaymışım..
Nasıl davranıcağımı bilmiyorum ben bu adamı çözemedim gitti tek şeyden eminim beni çok sevdiğinden bide bu sevgiyi bana gösterse HİSSETMEK İSTİYORUM:25:

aynı benm eşim :)))

sevgisinden eminim ama içine kapanık bildiğin odun :) ben romantizm bekliyorum ama yok hep ben yapıyorum hep ben ödün veriyorum bi çok sorun yaşadım ama hep kendimi yalnız hissediyorum ve çevremin hep söylediği sen eşine göre çok güzelsin diyolar eşim biraz yaşlı ondan komplex mi yapıo diorm hiç yüzüne vurmam aksini yaparım ki ezik hissetmesin , hep zilli kızlarla takılmış tahminime göre, çok açık bayan görünce baya baya bakar yani bildiğin hoş ben bile bakıorm kadın olduğum halde ama , ben dışarda çok bakımlıyımdır ama kıyafetlerimi ölçülü giymeye çalışırım teşhirciliği onaylamıyorum o yüzden, bi gün eşim mağaza geziyoduk şöyle bi mini alıyımda giy bari evde bende bakıyım felan dedi sevineyim mi üzüleyimmi bilemedim , dedim zaten herşeyi görüosn biliosn :) yok işte bu mini ayrı dio , kafam karıştı acaba potansiyel çapkınmı ???? birde kahveci zilli bi kız vardı her erkekle 40 saat muhabbet ediyor sırnaşıo felan kahve almaya göndermiştim kızda sanki buna bakıodu felan dedim bi yandan da sana bakıodu heralde dedim ne tepki vercek die kalkana kadar bi yandan öle kızı takip etti gözleriyle kızda çok çirkin zayıf kambur bişy ama ZİLLİ işte , ben hiç bişy anlamadım bu adam benden de mi sıyrık zilli bişy olmamı istiyo napıo? hep dışarı mı özeniyor yada eski hayatını mı özlüo ? bu kadar sadık ve namuslu olmam ve bunu da kendisinin çok iyi bilmesi kendini garantide hissettirip te bi yerlerinimi kaldırdım ukalalıktan acaba diye düşündüm ???? kafam çok karıştı bu nası bi eş istiyo kendimi biraz çekmeli miyim acaba ?????

Kızlar ben bi çok ilişki içersinde bulunmuş birisi olarak söylüyorum fazla tecrübem var diyebilirm...Bayanlar aslında erkeklerden daha fazla üstünlük yanları olan varlıklardır yani bizler aslında daha mantıklı ve daha duygulu cinsleriz ben diğer ilişkilerimde sevgililerimin ya da ciddi düşündüklerimin hep iyiliğini istedimm hep aman seviyim aman gözümden sakınıyım aman şöyle aman böyle sadık olayım güven vereyimm konuştuklarıma dikkat edeyim ilişkiyi kurtarayım alttan alayım vs vs düşünerek hareket ettim ve kaybettim ama artık akıllandım ve anladım:) nasıl mı eğer bi erkeğin sizi çok sevmesini istiyorsanız kendiniz için bencil olacaksınız önce kendinize değer vereceksiniz sonra resmen erkeğinizi parmağınızda bile oynatabiliyorsunuz aman yanlş anlamayın ben şuan sevgilime çok sadığım bi yanlışım olmaazz ama her an avuçlarından kayıp gidecekmişim gibi hissediyor ve korkuyor örnekler verebilim istediğinz zaman :D merak edipte sormak istediklerinizi sorun yardımcı olayımmm emin olun zevk alıyorsunuz :)))))

canım 6 aylık ilişkiden çıktım bi kız kankası için sattı beni ilk önce o kız benim kankamdı beni sevgilimle o tanıştırdı da şimdi ikisi de bana yalan söyledi ben alkol kullanmıyorum ama onlar ikisi kafa denk beni uyutup içmeye gittiler sözde sonra biz sevgilimle koptuk biraz sonra ayrıldık tabi son konuşmaya gittim yüzüme bakamıyor konuşurken ama lanet sarışınla çok iyi hala ki bende sarışınım sözüm meclisten dışarı ve bu kızın ne mal olduğu belli sırf bu hareketlerinden bu kızla ilişkimi kestim sevgikimi uyardım o kesmedi çok içim yanıyo çokk beni o kadar seven kapımda köle olan çocuk gitti artık ona o kadar iyilik yaptım halbüki o lanet sarışına da ama kötü ben oldum yine neymiş sevgilimi kıskanıyomuşummm bu yüzden koptu herşey ne yapayım şimdi ben ono gömeyince çok iyiyim görünce döönnnnnnnnn en başa yardımını ve tecrübe pınarından bir damla istiyorum canım

bende tuyo ogrenmek ıstııyrum.. bı cocuk var ondan hoslanıorum o da bılıyor.. benı bi ara avcuna almışşdı ama ben buna dur demek zorunda kaldım son yaptıgı bıraz okuzluk nedenıyle :))) asla ızın vermedım son 2 haftadır konusmuoruz :))) ama dun taksımdekı olaylar nedenıyle konustuk.. sonra gene sessızlıge büründüm bende.. acaba hıc konusmamak mı gerekıor o mu bana gelmelı.. ben son 2 haftadan berı yuz vermıorum.. onsuzda ysayabılırım ımajı verıyorum.. ama suan pek bı eksın yok.. sadece dun konustuk kısa surelı..
ne yapmak lazm fıkırler verın :)))

Back
X