Erkekler hangi halimizi daha çok beğeniyor ?

Rosemaryy

He loves me.
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2011
1.744
7
106
İzmir
Ve şimdi de erkeklerin bizi görmekten hoşlandıkları durumları paylaşıyorum kızlar sizinle, yine internette okudum.

Erkeklerin bizi en çok hangi halimizle beğendiğini biliyor musunuz ? İşte anket sonuçları.

Erkeklerin bizi en çok hangi halimizle beğendiğini biliyor musunuz ? Son derece bakımlı ve full makyajlı olanı mı yoksa uykudan yeni kalkmış dağınıklığımımızı ? İşte İngiltere’de yapılan bir anketten çıkan sonuçlar:

Yüzde 79’u göğüs dekoltemizi görmekten hoşnut oluyor ve yaza özgü tiril tiril elbiseleri seksi buluyor.

Yüzde 60’ı kalem eteklerin vücuda olan tam uyumu için deliriyor.

Yüzde 67’si yataktan yeni kalkmış, karışık ve doğal görünümümüzden büyüleniyor.

Yüzde 64’ü tamamen doğal bir görünüme sahip kızlarla birlikte yaşamaktan zevk alacağını söylüyor.

Yüzde 56’sı beyaz tişört kot pantolon kombinasyonunu seviyor.

Yüzde 72’si yumuşacık süveterli bir kıza sarılmak istiyor.

Alıntıdır.

Valla benim kocacım her halimi beğendiğini söyler:23: bende ayırt edemiyorum valla hangi halimde daha fazla ilgi gösteriyor:16:

Son düzenleme:
ben uyanınca benı ızler, asırı begenıyo yenı uyanmıs halımı makyajsız halımıde cok begenır

Ve şimdi de erkeklerin bizi görmekten hoşlandıkları durumları paylaşıyorum kızlar sizinle, yine internette okudum.

Erkeklerin bizi en çok hangi halimizle beğendiğini biliyor musunuz ? İşte anket sonuçları.

Erkeklerin bizi en çok hangi halimizle beğendiğini biliyor musunuz ? Son derece bakımlı ve full makyajlı olanı mı yoksa uykudan yeni kalkmış dağınıklığımımızı ? İşte İngiltere’de yapılan bir anketten çıkan sonuçlar:

Yüzde 79’u göğüs dekoltemizi görmekten hoşnut oluyor ve yaza özgü tiril tiril elbiseleri seksi buluyor.

Yüzde 60’ı kalem eteklerin vücuda olan tam uyumu için deliriyor.

Yüzde 67’si yataktan yeni kalkmış, karışık ve doğal görünümümüzden büyüleniyor.

Yüzde 64’ü tamamen doğal bir görünüme sahip kızlarla birlikte yaşamaktan zevk alacağını söylüyor.

Yüzde 56’sı beyaz tişört kot pantolon kombinasyonunu seviyor.

Yüzde 72’si yumuşacık süveterli bir kıza sarılmak istiyor.

Alıntıdır.

erkekler göğüs dekoltesine bayılıyor burası kesin .diğerlerini bilemem .

Back
X